Глобальні оголошення!

Слінгобій

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Слінгобій

Повідомлення Sawwku » 16 червня 2011, 19:57

ну моя не спала. єдиний раз в роддоомі спала 6 годин після того, як її добрі сестрички напічкали якимось г***. відтоді 40хв - 1година не більше. напевне тому не можу зрозуміти проблеми
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення taranjka » 16 червня 2011, 20:29

ну добре, ркомендують педіатри до 2 років годувати. а в мене малеча САМА в 1 і 7 відмовилася. і шо я маю її заставляти?
коли я написала шо носила більше 2 годин, то це ж робиться не постійно. є випадки коли це потрібно було. після того днями-тижнями не носилося.
навіть коли була геть маленька, то вона не могла бути довго в одному положенні (крім перого тижня). навіть в три місяці в слінг не можливо було запхати.
а щодо укачування, то мама має постійно рівномірно рухатися щоб укачати (згадується фільм про малечу, де мама-африканка з дитьом сплячим на спині в слінгу шось терла) і укачувати постійно. але так мама довго теж не витримає. чи я шось не те уявляю?
і вагалі не памнєтаю де, але ЧИТАЛА шо довго носити неззя. але не звернула на це уваги, бо на той час сама переконалася, що довго дитини так носити не будеш - вона пручається. та й не геркулеса. коли і вдається - то це винятки.
але то я з власного досвіду пишу. спільнот не читаю. те шо мені розказують фільтрую. і моя сабка уява не дає мені уявити маму, яка при можливості дати дитині поспати в ліжку чи поповзати-походити буде її носити в слінгу тільки то шо це круто
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Nymydora » 16 червня 2011, 20:31

от гра молодець - зав'язала-таки дискусію, на порожньому місці практічєскі :grin:
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення гра з вогнем » 16 червня 2011, 20:56

Дівчата, мова не про круто, мова про те, чому знаючи шкідливість довгоносіння, ніхто не вказує своїм однодумцям на це, а навпаки радуються разом з ними, або як у цій темі шукають виправдання вчинку.

Погджуюся в цій темі висловили думку, що носити дитину довго не бажано. У мене питання полягало в іншому, чому це зауваження ніхто не напише там, де інші розповідають про свій досвід "довгоносіння". Тим паче з цієї дискусії слідує, що частина тих, хто зловживає використанням слінгу й не знають про те, що подібне не є бажаним для малюка.

Я погоджуюся, що ситуації бувають різними, але знаючи, що можливо дитині доведеться провести в слінгу 6-8 годин, можна ж якось попередити, продумати?
Це ж виходить, що одні свідомо носять дитину, сковуючи її рухи протягом тривалого часу, а інші навіть не зроблять зауваження.
В той час, якщо, скажімо, побачать дитину в кенгурушці - готові горло перегризти, навіть не знайомій людині!
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 16 червня 2011, 20:58

Нимидорка, дякую. Та мені здається тут незоране поле для дискусії :grin: :grin: :grin:
То я ше не починала дискутувати. я поки лиш воду в ступі толочу намагаючи повернути учасників дискусії до питаннь, які мене цікавлять :)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Anyri » 16 червня 2011, 21:16

Ок, кожен починає з себе :)
Я не робила довгоносячим мамам зауважень на дану тему, бо не бачила (і чесно кажучи зараз не бачу) проблеми.
А чому не робили зауважень на форумах і паралельній темі ви?
Anyri Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 16 червня 2011, 21:21

бо я не відчуваю себе приналежною до спільноти слінгомам, тому не приймаю участі в їх дискусіях.
а хоробрості з бухти-барахти шота робити, ну от на тему мене вистачило, а так я поки не наважуюся.

Anyri, у першому свому дописі ти вказала. що не бачила таких слінгомам, хоча здається проблему побачила. Тепер коли ти подивилася на довгоносячих слінгомам, ти не бачиш проблеми?
Чому так відбувається?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sawwku » 16 червня 2011, 21:32

я не робила зуважень, бо думаю, що в мене замало досвіду в слінгоносінні, щоб докоряти іншим.
а вопше я швидше просто стіпісняюся, щоб ні з ким не посваритися. :oops: (клятий Совок :dash: :istereka: )

все висказую чоловікові, і ми разом сидимо возмущаємося щосили :o . коротше "гавкаєм, а караван іде"
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення tetyana » 16 червня 2011, 21:41

я не бачу в чому тут проблема
правильно писали, що дитина не буде сидіти в слінгу якщо не захоче
tetyana Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 98 раз.
Подякували: 25 раз.
Діти: три хлопчики

Повідомлення гра з вогнем » 16 червня 2011, 21:51

Проблема в тому, що знаючи про можливу шкоду тривалого слінгоносіння на дописи типу "я носила сьогодні стільки-то годин" у відповідь не прочитаєш жодного застереження.
У той час, як на загал декларується слінгоносіння не довше 2 годин.
Мене цікавлять причини цього явища.

Стосовно "як дитина не хоче, то не буде" варто почитати досвід причання до слінгу, коляски, горщика, дурника, спання в ліжку. тощо. Упорство і труд все перетрут. Особливо якщо можливості руху самої дитини обмежені, а на кожний мяв, як заповідав великий Ленін, даються груди.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Найпоширеніші питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість