Глобальні оголошення!

Без слінга

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Без слінга

Повідомлення Перлинка » 24 квітня 2013, 12:38

Dashko написав:А чому ніхто не відповість не просте питання цієї теми? Повторю:
Дехто вважає, що мами, які не мають коляски - фанати, тільки через те, що вони не мають коляски.
Значить ви себе вважаєте "фанатами колясок", раз зовсім не користуєтеся слінгом?
Якщо ні - то чому? Яка різниця між першим і другим варіантом?

Ось для цього і була створена тема,шоб обізвати фантиками тих хто не користується слінгом.
Якшо чесно Даша гадаю ти сама до цього не додумалась ну якось не пасує такій позитивній гармонійній людині,швидше за все вкотре вичитала новину в в тих своїх закритих спільнотах :wink:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Dashko » 24 квітня 2013, 15:31

Гра з вогнем, повністю згідна з двома твоїми останніми дописами. Але тоді якраз говорилося про те, що мама - фанатка, тільки через те, що вона не має коляски, а інші фактори не мають значення.

Shalimar написав:
Dashko написав:Нє, я навпаки писала, що в мене був досвід користування суто коляскою і я прекрасно бачу, як можна без слінга забеспечити повноцінний догляд.

мадам, Вы путаетесь в показаниях
Dashko написав:4. слінг справді не потрібен.
Ось я особисто не можу собі уявити ситуації №4.

Нє-а ::Р: , і я про це вже писала. Те, що можна забеспечити ідеальний догляд дитині без слінга - я не сумніваюся. Але слінг в багатьох ситуаціях може полегшити мамі роботу.

Alisa написав:
Dashko написав: Доречі, якби коляска займала так само мало місця, як і слінг - то я б іноді користувалася коляскою

:crazy: :crazy: :crazy: що ще скажеш , читаючи таке на 29 сторінці суперечки

А що тут такого дивного? Я ніколи не писала, що вважаю коляску - "абсолютним злом". Наприклад, я вожу малого в крісельці на велосипеді. Це, по суті, від коляски нічим не відрізняється. Я не користуюся коляскою, бо мені з нею не зручно в більшості випадків, а не через те, що я вважаю, що це шкідливо для дитини.

Перлинка написав:
Dashko написав:А чому ніхто не відповість не просте питання цієї теми? Повторю:
Дехто вважає, що мами, які не мають коляски - фанати, тільки через те, що вони не мають коляски.
Значить ви себе вважаєте "фанатами колясок", раз зовсім не користуєтеся слінгом?
Якщо ні - то чому? Яка різниця між першим і другим варіантом?

Ось для цього і була створена тема,шоб обізвати фантиками тих хто не користується слінгом.
Якшо чесно Даша гадаю ти сама до цього не додумалась ну якось не пасує такій позитивній гармонійній людині,швидше за все вкотре вичитала новину в в тих своїх закритих спільнотах :wink:

Перлинка, дякую за компліменти :rose:
Насправді, я якраз і не вважаю фанатіками ні одних, не других. Як писала Гра, суть не в тому, хто чим користується, а в тому, як хто до цього ставиться.

Мене просто цікавить позиція тих, хто вважає інших фанатами. В першу чергу, Перлинка, твоя думка :rose:

Розчарує тебе, це я сама до такого додумалася :=): В закриті спільнотии давно не заходила, на жаль :dreams:

Просто я цю тему хотіла ще дуже давно створитии, і ніяк руки не доходили. А тепер крім мене, певно, вже ніхто не памятає про ту попередню тему. Тому не можете зрозуміти про що ця тема, хоча в першому повідомлені я все ніби детально розписала.

А про своє ставлення я писала на третій сторінці:
А я до речі нікого, принаймні в нас на форумі, і не вважаю фанатками візків. Я якраз більше схиляюся до варіантів №! та №2
А от прояви слінгофанатизму справді можна частіше зустріти

Нагадую, №1 і №2:
- не достатньо знань (або взагалі не знає що це, або думає, що це шкідливо, чи не знає, де продається і т.п.)

- втрата досвіду носіння - немає передачі знань від попереднього покоління ((( - (сюди відношу випадки, коли дитина "не хоче" сидіти в слінгу, в мами поганий або не справжній слінг, мамі не зручно і т.п.)
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення flash-ka » 24 квітня 2013, 17:06

гуляємо без слінга. доні сподобалось їхати. їдемо до майданчика, тоді трохи бавимось і знову їдемо. думаю, це пов'язано з новими навичками (почала ходити). але про слінг не забуваємо коли треба кудись компактно потрапити. з візком важко.
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення гра з вогнем » 24 квітня 2013, 17:43

Гра з вогнем, повністю згідна з двома твоїми останніми дописами. Але тоді якраз говорилося про те, що мама - фанатка, тільки через те, що вона не має коляски, а інші фактори не мають значення.

Шось не видно шо ти згідна :hi:
Даша, якшо чесно я не розумію коли - "тоді" і до якої міфічної теми ти апелюєш
Можливо тобі варто з'ясовувати йе питання з людиною. котра так сказала
Думаю більшість, хто тут відписався так не вважають і припускають, що причин не мати коляски може бути стільки ж скільки й причин не мати слінга. Фанатство швидше не оснона причина.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення taranjka » 24 квітня 2013, 18:35

Dashko написав:дитина "не хоче" сидіти в слінгу,

тобто такого апріорі не може бути? якщо не хоче сидіти, значить дитина втратила навичку сидіти в слінгу :crazy: , або мамі генетично не передалося вміння мотатися?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Shalimar » 24 квітня 2013, 19:00

Dashko написав:
Shalimar написав:
Dashko написав:- втрата досвіду носіння - немає передачі знань від попереднього покоління ((( - (сюди відношу випадки, коли дитина "не хоче" сидіти в слінгу, в мами поганий або не справжній слінг, мамі не зручно і т.п.)

То есть варианты, когда ребенок не хочет (без кавычек) находиться в слинге (правильном, хорошем, настоящем), исключены и невозможны?

Якщо говорити про перші місяці, то це те саме, що питати, чи може дитина не хотіти бути в мами на руках. Звичайно, може дитина і в слінгу розплакатися, і її буде важко заспокоїти грудьми. Але на це завжди є причина. А в колясці - все навпаки, навіть якщо дитину нічого не турбує - вона може засумувати, бо вона не в мами на ручках.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 24 квітня 2013, 21:44

оті добре,от і добалакались :aplo:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 24 квітня 2013, 22:09

smailik_m написав: Alisa написав:Треба проводити глибокі дослідження, спостерігати за розвитком, емоційним станом, фізичним здоров*ям, дітей, що пересувалися візочком й слінгодітей, залучати спеціалістів... Варто дослідити успіхи, емоційну стабільність, інтелект вже дорослих слінгодітей та візочників.
Справа так би мовити на роки :wink:

та чого на роки...про слінгодітей почитайте Ж. Ледлоф, а про емоційний стан візочників-огляньтесь навкруги, на себе, на мене, на наших сусідів...і робіть висновки...

невтримаюсь і тут :hi:
книжка Ледлофф звичайно гарно написана, але...
там не має жодної статистики і наукових даних. там статистика взагалі оминається (наприклад, смертність того поселення). а врахувавши те, що авторка не має відповідної освіти (кажися ніякої) і не мала дітей, не була одружена, а до мандрівки в латинську америку працювала моделлю, чи шось таке

а наукові дані проводилися, ае не суто по слінгах, а взагалі по кількості контакту з дітьми

до свого емоційного стану претензій не маю :hi:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 24 квітня 2013, 22:37

Dashko написав:Мене просто цікавить позиція тих, хто вважає інших фанатами. В першу чергу, Перлинка, твоя думка :rose:

Нашо тобі моя думка,якщо ти сама називаєш своїх же фанатиками :***:
Dashko написав:А от прояви слінгофанатизму справді можна частіше зустріти

Це по перше,а по друге ти мою думку давно знала ,хотіла повторно почути ? :hi:

В мене було 5 візків на трьох дітей,можеш мене теж назвати фанатичкою авансом ,якщо стане легче ,бо
формування нового світогляду на грунті транспортування дитини в візку,проведення майстер-класів на цю тему ,видання брошурок , участь і організація спільнот однодумців поки що тільки в планах :wink:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dashko » 24 квітня 2013, 23:11

Пішла шукати міфічну тему :help:
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Поперед.Далі

Повернутись до Найпоширеніші питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість