Гра з вогнем, повністю згідна з двома твоїми останніми дописами. Але тоді якраз говорилося про те, що мама - фанатка, тільки через те, що вона не має коляски, а інші фактори не мають значення.
Shalimar написав:Dashko написав:Нє, я навпаки писала, що в мене був досвід користування суто коляскою і я прекрасно бачу, як можна без слінга забеспечити повноцінний догляд.
мадам, Вы путаетесь в показаниях
Dashko написав:4. слінг справді не потрібен.
Ось я особисто не можу собі уявити ситуації №4.
Нє-а

, і я про це вже писала. Те, що можна забеспечити ідеальний догляд дитині без слінга - я не сумніваюся. Але слінг в багатьох ситуаціях може полегшити мамі роботу.
А що тут такого дивного? Я ніколи не писала, що вважаю коляску - "абсолютним злом". Наприклад, я вожу малого в крісельці на велосипеді. Це, по суті, від коляски нічим не відрізняється. Я не користуюся коляскою, бо мені з нею не зручно в більшості випадків, а не через те, що я вважаю, що це шкідливо для дитини.
Перлинка написав:Dashko написав:А чому ніхто не відповість не просте питання цієї теми? Повторю:
Дехто вважає, що мами, які не мають коляски - фанати, тільки через те, що вони не мають коляски.
Значить ви себе вважаєте "фанатами колясок", раз зовсім не користуєтеся слінгом?
Якщо ні - то чому? Яка різниця між першим і другим варіантом?
Ось для цього і була створена тема,шоб обізвати фантиками тих хто не користується слінгом.
Якшо чесно Даша гадаю ти сама до цього не додумалась ну якось не пасує такій позитивній гармонійній людині,швидше за все вкотре вичитала новину в в тих своїх закритих спільнотах

Перлинка, дякую за компліменти
Насправді, я якраз і не вважаю фанатіками ні одних, не других. Як писала Гра, суть не в тому, хто чим користується, а в тому, як хто до цього ставиться.
Мене просто цікавить позиція тих, хто вважає інших фанатами. В першу чергу, Перлинка, твоя думка
Розчарує тебе, це я сама до такого додумалася

В закриті спільнотии давно не заходила, на жаль
Просто я цю тему хотіла ще дуже давно створитии, і ніяк руки не доходили. А тепер крім мене, певно, вже ніхто не памятає про ту попередню тему. Тому не можете зрозуміти про що ця тема, хоча в першому повідомлені я все ніби детально розписала.
А про своє ставлення я писала на третій сторінці:
А я до речі нікого, принаймні в нас на форумі, і не вважаю фанатками візків. Я якраз більше схиляюся до варіантів №! та №2
А от прояви слінгофанатизму справді можна частіше зустріти
Нагадую, №1 і №2:
- не достатньо знань (або взагалі не знає що це, або думає, що це шкідливо, чи не знає, де продається і т.п.)
- втрата досвіду носіння - немає передачі знань від попереднього покоління ((( - (сюди відношу випадки, коли дитина "не хоче" сидіти в слінгу, в мами поганий або не справжній слінг, мамі не зручно і т.п.)