От знаєте, зарікалась писати щось в цю тему коли побачила тут Перлинку, гру з вогнем і Шалімар,(ДІВЧАТА НЕ ОБРАЖАЙТЕСЬ, нічого особистого, просто коли ви разом в одній темі то кожен хто висловить свою думку, хоч трішечки не таку як у вас (а часом і таку просто іншими словами) ризикує загрузнути в дискусії на кілька сторінок, вам би в журналістику податись

)
але до теми...
Shalimar написав:Ну так и мама с коляски берет ребенка на руки, когда он этого хочет

насправді з усіх знайомих мені мам з колясками так робила тільки одна (Галя-Піпочка), усі інші просто товкли коляскою коли дитина плакала...
Alisa написав:Може примотені немовлята думають, блін, коли ж я буду дихати свіжим повітрям, а не потною мамою

Свіжим? В колясці, яка ще й накрита якоюсь шматою? От купу таких мам бачила за ост. тиждень, ще ж ніби і мух нема...від чого тих дітей там ховають....
Alisa написав:Треба проводити глибокі дослідження, спостерігати за розвитком, емоційним станом, фізичним здоров*ям, дітей, що пересувалися візочком й слінгодітей, залучати спеціалістів... Варто дослідити успіхи, емоційну стабільність, інтелект вже дорослих слінгодітей та візочників.
Справа так би мовити на роки
та чого на роки...про слінгодітей почитайте Ж. Ледлоф, а про емоційний стан візочників-огляньтесь навкруги, на себе, на мене, на наших сусідів...і робіть висновки...
особисто на менесправила величезне враження стаття у 3 номері журналу "Жила" "це страшне слово "депривація"або чому нам так потрібні долоні мами і тата", в цій статті якраз і є результати дослідів, почитайте(слінгомамам теж дуууже рекомендую!)
Marichka написав:Бабуся розповідала,що за ніч дитина могла впісюватися до 12 разів,то було що робити
а що робити? навіть якщо дітей і не висаджували(хоч багато таки висаджували) то ніякі тканинні вкладки їм ніхто не ставив (спеціально питала в діда), тоді тканини тої на штани не вистачало, не те щоб...в колисках було сіно і може якась тоненька шмата, на печі чи лавах теж сіно і зверху переважно шерстяні ліжники, то й пісяли собі діти....підлога глиняна все вбирала... А про городи, так, справді, мами не завжди брали дітей з собою, частіше залишали їх на старших дітей або бабусь, так що діти не лишались самі в хаті кричати....
гра з вогнем написав:а я нарешті зрозуміла про шо тема

а прихильниці возиків (фанатички) мають заходити і впечатлятися настільки, шоб по мінімуму винести шось корисне. а по максимуму спробувати слінг)
а, може, було б краще якби прихильниці возиків, поділилист тут своїми "мудрощами" і "секретами"(я серйозно), от наприклад як погодувати мале надворі зимою? В своїх кілька виходів з каляскою я так і не змогла це зробити...Розкажіть про свій досвід, думаю багатьом буде корисно...
Ну і наостанок ,скажу, споримо тут того, що зібрались тут АДЕКВАТНІ мами, які знають як і що ще важливіше вміють і хочуть задовільняти потреби своїх дітей,носять їх на руках(незалежно чи з слінгом чи з коляскою)! І це класно! Гірше те що є купа мам, котрі свято вірять в правило "Не бери дитину на руки!" і використовують, як там....поправте якщо неправльно назвала "метод контрольованого плачу"