Глобальні оголошення!

Без слінга

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Без слінга

Повідомлення Shalimar » 13 квітня 2013, 16:04

Dashko написав:
и что, ребенок постоянно в слинге??? 0-12 мес

Та ні, на вулиці теж можна бути і без слінга, і без коляски :wink:

спрыгнула
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Dashko » 13 квітня 2013, 19:13

Ти про що? Бо до мене інколи дописи важко доходять :=):
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Tajga » 13 квітня 2013, 21:51

Шалімар прагнула подробиць: як, коли і скільки ти гуляєш з дітьми, скільки годин/хвилин з того вони в слінгу, а як не в ньому, то де і як ти з ними гуляєш. Я так зрозуміла. А ти відмовляєшся загальними фразами, нєпонятно. :wink:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Перлинка » 14 квітня 2013, 10:09

А тему я взагалі з інакших мотивів створила.

З яких мотивів ти створила тему?
Я постаралась поставити питання максимально вичерпно щоб знову не трпаилоось ось цього :wink:
Dashko написав:Ти про що? Бо до мене інколи дописи важко доходять :=):
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Dashko » 21 квітня 2013, 18:27

Tajga написав:Шалімар прагнула подробиць: як, коли і скільки ти гуляєш з дітьми, скільки годин/хвилин з того вони в слінгу, а як не в ньому, то де і як ти з ними гуляєш. Я так зрозуміла. А ти відмовляєшся загальними фразами, нєпонятно. :wink:

Ну, по-перше, це все-таки тема про те, як обходяться зовсім без слінга.
Про мій досвід, краще писати в іншій темі, яку я щось не можу знайти :pardon:

Але, раз розмова все одно постійно до цього завертає. То розкажу як виглядав наш найбільш типовий літній день першого року Марка.
Виходили зранку, по-раніше, 10 - 11 година. Йшли в слінгу на зелений пляж за кортами в парку Шевченка. Там на коврику проводили час до обіду. Малий був не в слінгу. Не мало особливого значення, чи він спав, чи ні. Якщо не спав - то міг бути просто на ручках без слінгу. На обід йшли додому, якщо була сильна спека, то перечикували вдома, якраз робила всі домашні справи, малий переважно був в слінгу, особливо якщо спав. В другій половині дня йшли гуляти до вечора - вже кудись далі - на Рошен, в центр. Марко був в слінгу більшість часу. Або йшли на турніки біля нас і вечеряли на зеленому пляжі. Тоді Марко був просто на руках, на коврику.
Напевно, мені ще наш відпочинок в мандрівках змінює ставлення до прогулянок в місті. Це не тільки прогулянок в слінгу стосується, а і таких речей як: бути без шапки в холоднішу погоду, перевдягнутися на вулиці, попісяти під кущик, ну і також таке, як покласти дитину на травичку чи лишити спати на коврику. В багатьох це певно викличе шок (так само і я після зими комплексую в цих питаннях), але насправді це все наші стереотипи, бо що такого в спеку поспати на травичці, якщо ми не раз ночувала в наметах, коли вночі ще були заморозки. :pardon:
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Dashko » 21 квітня 2013, 18:39

Dashko написав:
Даша ,якби я раніше чула від тебе щось подібне , то може б не критикувала ніколи ,або принаймні менше твій світогляд.
Але оце твоє переконання і регулярне запевняння інших шо слінг це фсьо ,відверто кажучи дратувало.

:rose:
Просто часто пишуть, що хочуть носити (або що є в цьому потреба), але щось не виходить - тоді, звісно, я не можу промовчати :pardon:

Dashko написав:
Перлинка написав:ти відкрила цю тему коли тобі ніхто не писав що хоче носити ,а шось йому мішає

всі хто хочуть носити приходять самі до тебе на консультації і зустрічі

Та ні , рідко хто приходить на консультацію. Набагато частіше чую (бачу в дописах), що в слінгу не зручно по ряду причин.
А тему я взагалі з інакших мотивів створила.

З яких мотивів ти створила тему?

Я про це на самому початку писала:
Була в нас одна чудова тема, про те, що мамусі, які взагалі не користуються колясками - "фанатички". (Щось не бачу її, киньте лінк, хто знає )

Я з наших діалогів винесла для себе багато корисного (пишу без іронії ), правда коляскою не стала користуватися.

Тепер хочу створити таку ж корисну тему для тих, хто взагалі не користується слінгом

Слінг без сумніву має свої переваги, як і коляска. Тому, як на мене, можна все говорити з точністю до навпаки. Якщо мама не користується взагалі слінгом, то вона "фанатичка" колясок.

А чого ні?
Dashko Офлайн

Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Dribchuk » 21 квітня 2013, 20:21

Dashkoв мене теж назріло запитання. :=):
А як в прихильників слінгів (не в тих що тільки починають носити немовлятко, а ті що вже носять другу чи третю дитину) зі здоровям? Я недавно бачила одну слінгомаму яка несла дитину на вигляд кілограмчиків 15, як на мене це завелика вага для тривалого носіння для жінки. Мені здається що крім навантаження на хребет це ще і навантаження з боку гінекології. Сама чула як часто жінок лікарі дуже сварили за те що ті піднімали важкі речі. Потім часто діагноз "випадіння матки". Мені після операції лікарка категорично заборонила пожиттєво підіймати більш як 10кг (хоч буває що я його і порушую, але рідко), а як бути якщо тут писали несеш слінг з 10ти кілограмовою дитиною тай ще дехто писав що і торби з магазину????? Це ж треба мати конське здоровя щоб отак мордуватися. :crazy: Ну отаке питання - чи є "побічна дія" у слінгоносінні????
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Dashko » 21 квітня 2013, 22:25

Якщо чесно, сильно це питання не досліджувала. Але, якщо подумати, коляски зявилися досить недавно, а раніше як було? Жінки носили дітей, і по-більше носили, і по-більше мали дітей :) Ну і по собі можу сказати, що ніяких проблем не відчуваю.
Хоча, звичайно, якщо жінку щось турбує, то тут вже треба індивідуально дивитися. Але в будь-якому разі, якщо порівнювати важкість при носінні дитини на руках і в слінгу, то в слінгу набагато легше, тому в деяких випадках, навіть при проблемах, все одно слінг виручає.
Dashko Офлайн

Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення taranjka » 21 квітня 2013, 22:28

Dashko от чесно не розумію про яких жінок ти говориш. і яке "колись" ти маєш на увазі?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення taranjka » 21 квітня 2013, 22:33

моя прабубуся носила в аля "слінгу". носила рідко. в крайніх випадках. носила тільки коли діти були малі геть, все шо більше року вже гралося сама, під наглядом старших чи старих. а вона працювала. про те, щоб запхати дитину в "слінг" і носити для прогулянок :crazy: і сил в неї було побільше :yes:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Найпоширеніші питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей