Dashko написав:и что, ребенок постоянно в слинге??? 0-12 мес
Та ні, на вулиці теж можна бути і без слінга, і без коляски
спрыгнула
Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga
Dashko написав:и что, ребенок постоянно в слинге??? 0-12 мес
Та ні, на вулиці теж можна бути і без слінга, і без коляски
А тему я взагалі з інакших мотивів створила.
Dashko написав:Ти про що? Бо до мене інколи дописи важко доходять
Tajga написав:Шалімар прагнула подробиць: як, коли і скільки ти гуляєш з дітьми, скільки годин/хвилин з того вони в слінгу, а як не в ньому, то де і як ти з ними гуляєш. Я так зрозуміла. А ти відмовляєшся загальними фразами, нєпонятно.
Dashko написав:Даша ,якби я раніше чула від тебе щось подібне , то може б не критикувала ніколи ,або принаймні менше твій світогляд.
Але оце твоє переконання і регулярне запевняння інших шо слінг це фсьо ,відверто кажучи дратувало.
![]()
Просто часто пишуть, що хочуть носити (або що є в цьому потреба), але щось не виходить - тоді, звісно, я не можу промовчати
Dashko написав:Перлинка написав:ти відкрила цю тему коли тобі ніхто не писав що хоче носити ,а шось йому мішає
всі хто хочуть носити приходять самі до тебе на консультації і зустрічі
Та ні , рідко хто приходить на консультацію. Набагато частіше чую (бачу в дописах), що в слінгу не зручно по ряду причин.
А тему я взагалі з інакших мотивів створила.
З яких мотивів ти створила тему?
Була в нас одна чудова тема, про те, що мамусі, які взагалі не користуються колясками - "фанатички". (Щось не бачу її, киньте лінк, хто знає )
Я з наших діалогів винесла для себе багато корисного (пишу без іронії ), правда коляскою не стала користуватися.
Тепер хочу створити таку ж корисну тему для тих, хто взагалі не користується слінгом
Слінг без сумніву має свої переваги, як і коляска. Тому, як на мене, можна все говорити з точністю до навпаки. Якщо мама не користується взагалі слінгом, то вона "фанатичка" колясок.
А чого ні?
Повернутись до Найпоширеніші питання
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей