Dashko написав:З другим малим мала дві коляски, користувалася ними, але дуже рідко, бо було не зручно, в слінгу гуляти було набагато зручніше.
В теплу пору року, я вожу малого на велосипеді.
а по сколько часов Ты гуляешь с детьми?
Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga
Dashko написав:З другим малим мала дві коляски, користувалася ними, але дуже рідко, бо було не зручно, в слінгу гуляти було набагато зручніше.
В теплу пору року, я вожу малого на велосипеді.
Dashko написав:Якщо говорити про перші місяці (бо старші вже часто не хотілу бути в слінгу, так само як і на руках), бо вони хотіли бігати і повзати.
А в перші місяці, якщо вдома, то так - бували ситуації, що дитина не вспокійна в слінгу, тоді я діставала. Часто дитина хотіла пісяти, інколи важко сказати, що не так.
Shalimar написав:а по сколько часов Ты гуляешь с детьми?
Даша ,якби я раніше чула від тебе щось подібне , то може б не критикувала ніколи ,або принаймні менше твій світогляд.
Але оце твоє переконання і регулярне запевняння інших шо слінг це фсьо ,відверто кажучи дратувало.
Dashko написав:Залежить від погоди найбільше. Влітку дуже багато, в непогоду менше
Dashko написав:Просто часто пишуть, що хочуть носити (або що є в цьому потреба), але щось не виходить - тоді, звісно, я не можу промовчати
Shalimar написав: 0-12 мес
Перлинка написав:дитина годинами спала на траві ?
Повернутись до Найпоширеніші питання
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість