Глобальні оголошення!

Без слінга

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Без слінга

Повідомлення Shalimar » 04 квітня 2013, 01:23

на мои вопросы толком не ответили и не прокомментировали...

ок. понятие "прогулочная коляска" существует, а слинг = переноска (из п.А в п.Б)
Обращаюсь к затятым слингерам, которые не используют коляску: как гуляли с ребенком до года? то есть с ребенком, который еще не умеет ходить. А особенно интересует, как были организованы прогулки с младенцами в летнее время, когда ребенок много спит, и можно/нужно находиться на улице по полдня или целый день?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Marichka » 04 квітня 2013, 14:43

А коли така спека літом,що тіло до тіла,то кошмар?!
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Dashko » 04 квітня 2013, 15:43

Shalimar написав:на мои вопросы толком не ответили и не прокомментировали...

Shalimar, :rose: , я просто довший час в цю тему не заходила і тому почала відповідати з кінця, обовязково прокоментую, тим більш ти якраз дещо дуже цікаве пишеш :В):

Shalimar написав:ок. понятие "прогулочная коляска" существует, а слинг = переноска (из п.А в п.Б)
Обращаюсь к затятым слингерам, которые не используют коляску: как гуляли с ребенком до года? то есть с ребенком, который еще не умеет ходить.

А особенно интересует, как были организованы прогулки с младенцами в летнее время, когда ребенок много спит, и можно/нужно находиться на улице по полдня или целый день?

А може хтось бачить теми, де ми про літо говорили, і про фанатів слінгоносіння. Я б там відповіла на ці питання, щоб цю тему не завантажувати.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Dashko » 04 квітня 2013, 16:45

Shalimar написав:
Dashko написав:- втрата досвіду носіння - немає передачі знань від попереднього покоління ((( - (сюди відношу випадки, коли дитина "не хоче" сидіти в слінгу, в мами поганий або не справжній слінг, мамі не зручно і т.п.)

То есть варианты, когда ребенок не хочет (без кавычек) находиться в слинге (правильном, хорошем, настоящем), исключены и невозможны?

Якщо говорити про перші місяці, то це те саме, що питати, чи може дитина не хотіти бути в мами на руках. Звичайно, може дитина і в слінгу розплакатися, і її буде важко заспокоїти грудьми. Але на це завжди є причина. А в колясці - все навпаки, навіть якщо дитину нічого не турбує - вона може засумувати, бо вона не в мами на ручках.

Shalimar написав:так же как и то, что маме может быть некомфортно? (ну, например, мне некомфортно ходить в бейсболках, кепках и т.п. Не потому, что они мне давят или наоборот, болтаются на голове, а просто потому, что мне не комфортно носить подобные головные уборы, я себя чувствую неуютно)

Ось тут, як на мене, ти говориш про дуже важливі речі. Нам ( я в першу чергу говорю і про себе. Бо я цей момент відчувала з першими дітьми) нам іменно некомфортно з дитиною на руках. Не важко, не тисне, не щось ще - а некомфортно. Я саме цей момент мала на увазі, коли розпитувала, чи хтось ходить з коляскою за покупками. Мене правда не зрозуміли, здається. Але суть в чому: є дитина і є продукти з однаковою масою, однаковий маршрут. Чоми ми в одному випадку йдемо з рюкзаком, а з дитиною (при тому, що розуміємо користь контакту, при тому, що самім приємно притискатися до малечі) - ми користуємося коляскою :confused:

Shalimar написав: Зато вариант "не хочет лежать в коляске" допускается и очень популярен ))) А только в коляске не хочет лежать, или и на других горизонтальных поверхностях?

без мами не хоче бути
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Natalinda » 04 квітня 2013, 16:49

Dashko написав:А може хтось бачить теми, де ми про літо говорили, і про фанатів слінгоносіння. Я б там відповіла на ці питання, щоб цю тему не завантажувати.

Ось така є темка Спека і слінг
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення гра з вогнем » 04 квітня 2013, 17:11

та чого ж обурило, просто переконатися захотілося
просто неоднозначно сформульовано
коли беруть в лапки то вживають або в переносному значенні, але це не підходить по контексту, або ще підсилює негативне значення (Нє, набагато гірші "гадості" прєлєсті писали :cry: )
або ж коли шукають влучне слово-заминнік чогось гіршого :wink:
також я не отримала відповіди на запитання про тему в якій обзиваються на противникив візків

але повертаючися до майстер класів
Даша, якби була можливість прийти на майстер клас по візкокатанню, де б

(1)в приємній атмосфері розповіли, показали, ненав'язливо дали покористуватися, може б стало зрозуміло, що без слінгу буває життя? Можливо просто бракнуло знань?

Можливо усі ці запитання з першого допису через те, що (2)не було передачі досвіду візкокатання, через втрату зв'язку поколінь?
А можливо тому, що тобі просто не вдалося знайти іншого варіанту організації побуту з дитиною аніж слінг, який тебе настільки влаштував саме у твої ситуації, що інших варіантів навить пробувати не хотілося? Небуло авторитетної людини яка б помогла-підказала?

Чи можливо (3) в природі існують ті, хто принципово не возить візком - "фанатички"?

Проте, я собі не можу (4) уявити ситуації з котрої б був лише один вихід, виходів завжди більше
Навить там, де здається, або пан або пропав, завжди можна знайти варіанти, головне не зациклювюватися, а спробувати мислити широко та поглянути на ситуацію пид різними кутами, тунельність ше ніколи до добра не привела
Відкритість та незаангажованисть інколи роблять дива :wink: :yes:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 04 квітня 2013, 17:13

Даша, а в чому виявлявся дискомфорт, коли ти брала своє маля на руки?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення taranjka » 04 квітня 2013, 17:28

може я якась не тямуща, але ці порівняння дитини і продуктів взагалі не розумію :confused:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Shalimar » 04 квітня 2013, 20:10

Dashko написав:Нам ( я в першу чергу говорю і про себе. Бо я цей момент відчувала з першими дітьми) нам іменно некомфортно з дитиною на руках.

а с ребенком в коляске? тоже некомфортно? или ребенок именно хочет постоянно находиться у мамы на руках?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 04 квітня 2013, 20:15

гра з вогнем написав:Даша, а в чому виявлявся дискомфорт, коли ти брала своє маля на руки?

предполагаю, ей хотелось "свободных рук" (или нужны были свободные руки), + в слинге не так тяжело удерживать ребенка, как просто на руках,
В слинге ребенок как бы при маме (если хочет быть именно на руках), и одновременно мама может чем-то заниматься....

Я так поняла.
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Найпоширеніші питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість