Глобальні оголошення!

Без слінга

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Без слінга

Повідомлення flash-ka » 06 березня 2013, 11:12

Перлинка написав:шо це значить припиніть?

нам задали питання,ми й відповіли

до речі їх задавали фанатікам візків ,а не фанатікам слінгів

я фанатік своєї дитини, і ні в якому разі не колясок чи слінгів!!!
і варто трохи поважати думку інших!!! я написала багато, а ви побачили тільки 2 слова......фе!
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення flower » 06 березня 2013, 11:25

flash-ka а чому ти думки Перлинки не поважаєш? Тобто тебе слухати треба, а її ні? Ти прочитала назву теми?

я користуюсь більшість каляскою, бо мені так зручніше. Але користувалась трошки сзк, і ерго виручало. Їхала з малою в місто машиною і шоб не носити малу на руках по місті одягала ерго. Каляска ж супер для прогулок, бо не треба нічого на собі носити, іду розслаблена, везу однією рукою) Як на мене то такий варіан найоптимальніший, коли все в міру :wink:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Перлинка » 06 березня 2013, 11:40

flash-ka написав:я написала багато, а ви побачили тільки 2 слова......фе!

я побачила два слова з шістьма знаками оклику
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення taranjka » 06 березня 2013, 12:10

flash-ka написав:Уявіть скільки всього я мала на собі винести коли ми йшли гуляти влітку на пів дня. :scare:

а чому не брати в рюкзак, а тоді рюкзак в коляску? :confused:
я не фанатік коляски, як і слінга.
взагалі тема дивна. слінг, чи коляска - це більше залежить від стилю життя, а не від потреби.
Dashko написав:дитина "не хоче"
- діти такі різні бувають. я Даринку довго привчала до слінга ::Р: і думаю то не тому шо, мені попередні покоління не передали цього досвіду :crazy: :hi: коляскою мене теж ніхто не вчив користуватися :hi:
Dashko написав:просинання під час денного сну або дитина не хоче спати без мами вдень.
- на слінгоконсультанті пишуть, що слінг, це переноска, а аж ніяк не ліжко. біля дитини завжди можна лягти, заодно і собі поспати. але в перші місяці менша спала в слінгу частенько. в основному через мою лінь - замість погуляти сиділа в хаті :confused:
Dashko написав:повноцінне годування за вимогою в перші місяці.
- все інше не повноцінне? :scare: дай лінк де таке пише
Dashko написав:Скільки годин на добу ви проводили в контакті з дитиною в перші місяці?
- а скільки годин можна носити в слінгу?
Dashko написав:Ви хоть раз брали коляску в магазин (якщо йшли без дитини), якщо вам треба було купити більше 10 кг. ? :confused:
- :crazy: :hi: це взагалі смішно. ще не чула щоб з слінгом так ходили )) є намотки, в яких можна продукти носити? :hi:
взагалі питання і тези сформуловані досить різко і по "слінгофанатськи" :wink:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TaniaPicaSSo » 06 березня 2013, 12:26

Я придбала слінг, коли дитині було два чи три тижні. Зараз нам 4,5 міс і далі дому ми в слінгу ще не були.
Невідкладні справи? Я не така ділова, щоб мати невідкладні справи, які маю вирішити саме я. Якщо якісь справи і виникають, то я або передоручаю їх комусь іншому, або залишаю дитину на чоловіка (якщо це не більше ніж на 2 год), або беру когось із собою, щоб хтось стояв із возиком надворі, поки я вирішуватиму свої справи. Можливо, комусь зручніше взяти дитину в слінг і піти по справах, мені ж зручніші вищеперечислені варіанти.
Носити дитину в слінгу, коли вона проситься на руки, в моєму випадку непотрібно. В мене взагалі не дуже "ручна" дитина. Довше ніж 10-15 хв. вона на руках бути не може, починає вовтузитися, пручатися, хоче полежати. В слінгу аналогічно. Відповідно, ми довше вдягаємо той слінг, ніж в ньому носимось.
Прогулянки. Гуляємо ми лише з возиком. Гуляємо ми 3-4 год. Дитина спить, а я ненапряжно везу коляску однією рукою, як казала флавер. В слінгу я б так довго не виходила. Більше того, я ще й можу закупитися з возиком і дитиною, напхавши повний кошик продуктів. Вже забула, коли просила чоловіка зробити закупи, бо раніше все скиглила, що мені тяжко носити торби, а тепер ні, бо я їх вожу. Також ми набираємо воду коло джерела і теж веземо її у возику. Одним словом, з возиком мені взагалі відкрились нові можливості. Якби ми були зі слінгом, то мови б не було про подібні речі, як от піти скупитися з дитиною.
Одим словом, я зовсім не проти слінгів, але наразі не маю куди в ньому ходити. Можливо зі зміною пори року, підростанням дитини та іншими обставинами ситуація зміниться, та зараз він мені не потрібен.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Milichka » 06 березня 2013, 12:50

Не маю часу писати (ми переїждаємо)))), але пройти повз не можу.

Я була слінгоналалаштованою мамою)))), в школу материнства ходила з 20-го тижня і до самих пологів))), на зустрічі слінгомам ходила вагітною, і слінг купила також ще вагітною)))) а потім і ерго рюкзак.... але з слінгом мої діти так і не подружились...

Можливо, якби це було життєво важливо, я б приклала ще більше зусиль і все б вдалось (хоча зусиль приклала не мало, і у двох наших тернопільських слінгоконсультантів була, і відео дивилась, і форумчанок із різними запитаннями мучила))))), але все ж не склалось і у нас не було такої потреби, нам набагато зручніше було з коляскою. Хоча старша доця була страшенно мамина, ручна і цицькова)))), І живемо ми тоже без батьків, і бабуся-дідусі нам практично не помагали бавити онкуів.

ПРи чому, що ми "жабки мандрівниці", в дворі пісочниці ми рідко гуляли, практично щодня в парк пішком прогулочним кроком 30 хв в одну сторону, в Подоляни, в центр всюди і всюди з коляскою. І в магазини також, за декілька прогулянок я уже знала, в який магазин я можу проїхати коляскою))) в якому кіоску купити хліб, масло, молоко ...

І ще, з декількома мамусями з школи материнства, які не тусуються на форумі, спілкуюсь-дружу досить тісно до тепер, і жодна з них не віддала перевагу тільки слінгу.

Згідна, що залежить від багатьох факторів, але все таки зі свого досвіду скажу, що коляска зручніша річ)))) і також універсальна))))
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Перлинка » 06 березня 2013, 13:02

для того щоб усвідомити важливість слінгу ,потрібно змінити світогляд

і взагалі всі хто користуються візком затуркані егоїстки ,які не люблять своїх дітей
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Marichka » 06 березня 2013, 13:08

Я теж не мала слінга,так і не придбала,бо хотіла шарф,а не було(як мені тоді здавалось) кому навчити мотати тай купити "на пробу" не хотілося,бо не такий він і дешевий.Коляску ми відкупили в друзів за 500 грн Тако в друзів.І були задоволені,бо дитина з червня і спала собі літом в ній спокійно.Не знаю,чи пам"ятаєте ви,яка часом є спека літом,що тіло до тіла-аж ніяк,мокрі би були за перші хвилини.Дитина була грудна до 2.2р,живемо самі,далеко від батьків-але все було ОК.З 6 міс трохи користувались рюкзаком-зручно,але чомусь переживала,щоб не впасти з дитиною,бо було слизько.На літо перейшли в легкий возик і так майже до тепер.Щодо важливості тактильних відчутів,то я ніколи не забувала і не забуваю тепер.Насолоджуюсь,коли тримаю на руках,коли обнімаємось і коли годувала грудьми великі проміжки часу(не було кому підганяти),сама могла ще подрімати за той час.Спали також разом.Ось так.Не маю нічого проти ні слінгів,ні колясок:)
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення flash-ka » 06 березня 2013, 13:25

flower написав:flash-ka а чому ти думки Перлинки не поважаєш? Тобто тебе слухати треба, а її ні? Ти прочитала назву теми?

я поважаю!!! просто прикро бачити що Dashko і Перлинка перетягують ковдру :wink: замість того щоб ділитись досвідом.

taranjka написав:взагалі тема дивна. слінг, чи коляска - це більше залежить від стилю життя, а не від потреби.

повністю погоджуюсь!!! якась напрягаюча тема. :crazy:
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення Ksenija » 06 березня 2013, 13:40

Сьогодні натрапила на таке:

"Good moms breastfeed.
Good moms formula feed.
Good moms vaccinate their kids.
Good moms don't vaccinate their kids.
Good moms co-sleep.
Good moms use cribs.
Good moms have hospital births.
Good moms have home births.
Good moms adopt.
Good moms have natural births.
Good moms have epidurals.
Good moms have c-sections.
Good moms have 10 kids.
Good moms have 1 kid .
Good moms use cloth diapers.
Good moms use disposable diapers.
I always see moms putting each other down over these things all the time. I've even participated in it. But I've realized that an intelligent, loving mother can consider the same facts as you and still come to a different conclusion. I know we're all only human, but let's learn to respect each other."

Теж думаю, що протиставляти слінг колясці і навпаки безглуздо. Кому що підходить... Хтось ходить тільки в штанах, хтось тільки в спідниці, а хтось як коли, залежно від ситуації.
Ksenija Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 431 раз.
Подякували: 364 раз.
Діти: Христина (11.11.2011)

Поперед.Далі

Повернутись до Найпоширеніші питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість