Глобальні оголошення!

Слінгобій

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Слінгобій

Повідомлення ЗІрка » 16 червня 2011, 12:55

мій теж довше двох годин в слінгу не сидить. а з переривами на побігати можні і пів дня носити... спати ми стараємося в ліжечку з мамою під боком. інакше навіть години не виспить :(
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення TanenRom » 16 червня 2011, 13:51

Sawwku правильно написала, в більшості випадків, дитина яка не спить, не буде довго в слінгу сидіти, а довгі періоди носіння якраз виходять з сном, у мене точно так і було - дитина спала 2 години.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення гра з вогнем » 16 червня 2011, 14:56

давайте так мухи отдєльно, котлєти отдєльно.
тема не про крик в калясці. а про використання переноски, так би мовити, понаднормово.
якщо це не правильно, то чому подібне заохочується і ніхто не скаже, що тривале перебування дитини в слінгу (який обмежує рухи) може бути шкідливим для дитини?

от і в цій темі таке не сказали. знайшли виправдання.

вапрос номєр два.
чого тоді на загал кажуть, що це шкідливо? а по спільнотах-темах никаються і радуються тривалому носінню?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Nymydora » 16 червня 2011, 15:06

по-моєму, кожна слінгомама, якщо вона нормальна мама, і так розуміє, що слінг - це допоміжний засіб, а не постійне місце перебування дитини. Це якось само собою зрозуміло... Цілий день в слінгу то має бути виняток, а не норма. Просто фанатички є скрізь, і в слінгоносінні також.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення гра з вогнем » 16 червня 2011, 15:09

Питання не про фанатаків, а про те, чому прихильники слінгоносіння, знаючи, що перебування дитини в переносці довше 2-х годин не бажане, не роблять зауваження "однопартійцям", навіть легко, навіть натяку, коли ті вказують, що носять дитину значно довше? Чому навпаки радіють (це може виражатися захопленням в коментарях. подяками, смайликами, неважно чим), що от є ще одна фанат носіння, при цьому знаючи, що її дії можуть завдати шкоди дитині?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Nymydora » 16 червня 2011, 15:25

бо носіння в слінгу в деяких колах подиктоване не так зручністю і вигодами, скільки, пардон, вимахуванням: от я слінгомать! і носяться одна наперед другої: Я 3 години слінгувала! а я 5! Ах так! Тоді я 8!!!!
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення TanenRom » 16 червня 2011, 16:00

гра з вогнем в спільнотах я не зареєстрована, тому навіть не знаю що там пишуть, і навіть не читала, що вже так шкідливо дитину довго носити в слінгу - дітей Африки мами майже цілодобово за собою тягають.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення гра з вогнем » 16 червня 2011, 16:04

Сумнівюся. що мами Африки цілодобово тягають на собі діток, а якщо і тягють, то чи це йде на користь діткам. Зрештою в Африці безвихідь, як не потянеш на собі крокодил з'їсть, а як потянеш, то може і не з'їсть.

Ти зареєстрована на цьому форумі, де є багато слінгоматусь. Мої запитання стосувалися й дописувачів профільних тем.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення lore1ei » 16 червня 2011, 16:31

Не бачила ніколи щоб подібним хтось хвалився, та ще й не знаю жодної слінгомами, котра б не випускала цілими днями дитину з слінга.
Дивна якась тема для розмови, навіть незнаю про що тут писати)
Можливо в якихось подорожах зовсім маленьку дитину носять весь день у слінгу, хоча на скільки мені відомо під час привалів все одно випускають "коні пасти".
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення гра з вогнем » 16 червня 2011, 16:50

Ліля, добре не хвалився, а з радістю всім розказував.
Тема розмови для мене не дивна. оскільки подібне часто зустрічається, до того ж майже завжди вказують години, кількість годин а не аморфно - цілий день. І ніхто не зробить ні найменшого натяку. о побідне не є бажаним. Хоча якщо запитати конкретно, погоджуються, що носити протягом тривалого часу не варто.

Мене цікавлять причини подібного явища.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Найпоширеніші питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей