Глобальні оголошення!

Як вам зручніше: в слінгу, чи у возику?

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Як вам зручніше: в слінгу, чи у возику?

Повідомлення Ksenija » 03 травня 2012, 10:23

katia написав:Цитати з сайту Комаровс.,копія нашого гуляння з коляскою,в слінгу до години можем гуляти поки спати не захочем
-категорически не хочет гулять в коляске, только спать и то по 30 мин, вообще не возможно куда-либо пройтись.А особенно очень весело, когда внезапно начинается дождь и при этом я веду коляску в одной руке, а ребенка вместе с зантом в другой, и этот зонт она хочет засунуть в рот))Что мне делать? Уже думала перейти на кенгуру, но в кенгуру тоже не то, только на руках(((А скоро ведь зима сильно не наносишься(( Подскажите как приучить ребенка в ней сидеть!!
-Коляску ненавидим. сидим в ней максимум 10 минут. Потом весь выгибается, кричит не человеческим голосом. Пыталась переупрямить однажды, ребенок с криком ушел в себя, еле успокоила. Летом, пока весил 7-8 кг, носила просто на руках или в кенгуру. Слинги не подходят, не понравились они нам, пробовали шарф, май, рюкзак, дома уже коллекция.... Сейчас весим почти 11 кг, в кенгуру не потаскаешь, спина отваливается. Хожу гулять без коляски, тащу на руках, а в зимней одежде - это жесть. Пробовали коляску и игрушками обвешивать, и листочки-цветочки давать, и кошек-собак показывать. Гулять ходили всей семьей, собаку с собой брали, думали, хоть на нее отвлечется, чтобы хоть куда-то дойти и там попрыгать да птиц покормить, куда там. Сама, как коза, скакала перед коляской, песни пела, рожицы корчила - 5 минут, ну 10 и выгибаемся.

цікаво, що порадить Комаровський в такому випадку робити :crazy:
Ksenija Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 431 раз.
Подякували: 364 раз.
Діти: Христина (11.11.2011)

Повідомлення katia » 03 травня 2012, 18:54

А ще цікаво було б почути,що скаже за кенгуру. Дуже велика кіл-ть мамусь,що пишуть слінг не підійшов,а в кенгуру-супер
katia Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 153 раз.
Подякували: 138 раз.
Діти: Донечка Маргарита

Повідомлення Перлинка » 25 травня 2012, 23:05

Kskz написав:Мабуть не всі мене зрозуміють, але я не хочу возити дитину в колясці, для мене це якось неправильно, неприродньо, особливо коли дитина маленька. Ти ідеш, вона там лежить сама, дивиться в стелю. Трясе тою коляскою на всі боки по наших дорогах. Мені навіть встидно якось, ніби рук немає..

перед ким встидно?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Dashko » 10 червня 2012, 21:41

Нарешті добралася до цієї теми :wink:

По-перше, не важливо, чи гуляєте в колясці, чи в слінгу, важливо, щоб дітки в перші місяці в більшості випадків засинали біля грудей. І просиналися також, доречі.

ну логічно, що з кожним кг буде все важче))

Ось з цим не погоджуся. Найважче носити діток десь у віці 6-9 місяців, тому що:
- дітки важать вже багато,
- великі темпи прибавки ваги,
- дитина ще не тримає своє тіло,
- дитинка сама не ходить, тому носити треба багато
Після року носити набагато легше :wink:

в слінгу дитину ж теж колише, коли мама йде. просто ці колисання природніші, знайомі з життя в пузіку.

А оце дуже важливо усвідомлювати. Все таки коляска - це імітація носіння на руках.

Тепер про те, чому "просто в слінгу" легше ніж "Слінг + коляска":
- мама встигає більше "накачатися" :yes:
- мама вміє краще мотатися, більше практики,
- дитинка потребує контакту з мамою, тому, якщо, наприклад, вона спала в колясці, потім вона буде хотіти більше часу проводити в мами на руках,
- в слінгу можна годувати, зекономивши на цьому час,

Тепер про те, чому в слінгу краще в спеку.

- Бути в синтетичній колясці на сонці - це досить душно. Хто заходив влітку вдень в намет - має уявлення.
- В слінгу можна годувати!!!!!!!!!!!!!
- Якщо гуляєте довго, дитинка чудово може проводити час на тавичці в тіньочку.
- Мама краще відчуває, як почувається дитина.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Ksenija » 15 липня 2012, 21:48

Знайшли покупця на свою коляску, завтра маємо надіслати. І якщо раніше я думала, потрібна вона мені чи ні, продавати чи не продавати, то зараз дуже радію, що позбудемося нарешті зайвого грузу. До пів року навіть не виникало бажання погуляти з коляскою, а десь в пів року спробувала протестувати - в сумі гуляли так 3 рази: перший раз 2/3часу дитина провела на руках, а я пхаючи колясон :crazy: , два наступних рази Христя засинала через 5 хв нашого гуляння в парк і через 5 хв гуляння з парку. Хм..може це і для когось зручно, але я себе не мала куди діти. Ходити туди-назад щось мені не дуже подобається, а щоб по справах піти, це ж не дуже кудись проїдеш.. Напевно, це я так просто без досвіду, але щось і не дуже хочеться його набиратися...
Ksenija Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Nymydora » 15 липня 2012, 22:18

Мені краще в слінгу. Я думала, що ми вже наслінгувалися, бо не сильно так десь гуляємо в місто, а як гуляємо, то з татом і є кому на руки взяти. Але недавно був час, коли я не мала з ким лишати малого, а мені треба було по місту походити - я не могла натішитися слінгом. МАлий категорично відмовляється ходити по вулиці і по людних місцях сам - вилазить на руки. Не уявляю, як би я з візочком сідала в таксі, потім на роботу, потім в супермаркет, потім ще в маршрутку, ще по наших дірявих дорогах і через дорогу. І не впевнена, що Денис би там сидів - він не любить шуму машин, вушка затуляє. А в слінгу реально було зручно.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення taranjka » 15 липня 2012, 22:25

а я навіть не знаю тепер. коли вдається щоб спала в візку, то таки він виручає - є можливість з старшою погратися. але коли прокидається, то в ньому довго не сидить - тоді вже в слінг. але візок не пустий - в ньому прекрасненько відпочиває старша - Дарця зараз з неохотою в ерго носиться. але то тільки на звичні гуляння - парк-єлеся-центр. якщо по справах - то слінг і ерго однозначно виручають
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Ksenija » 15 липня 2012, 22:58

Ну, на рахунок сну в колясці не знаю...В мене Христя часто хвилин через сорок сну хоче підкріпитися, а потім далі спить. Сон в неї чутливий - взяти з коляски, а потім назад - не думаю, що вона б після цього ще заснула, а в слінгу (чи на ліжку, якщо дома) можна оперативно погодувати і далі собі спить...
Ksenija Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення LaScala » 15 липня 2012, 23:38

а ми тільки пробуєм ерго рюкзак, але нам вже ну дуже в ньому зручно, особливо коли по справах чи в місто, а так на подвір"ї то можем і в колясці полежати подивитись як мама грядки полить. тому ми зараз поки використовуєм ерго і коляску.
LaScala Офлайн

Добре орієнтуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 95 раз.
Подякували: 81 раз.
Діти: Синусик-котусик

Повідомлення Vikibee » 16 липня 2012, 10:28

Використовуємо ерго - рюкзак. Дуже подобається, коляскою, майже, не користуємося, маленька не хоче в ній сидіти, 10 хв це вже максимум. Тому рюкзачок це наше спасіння)))
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Поперед.Далі

Повернутись до Слінгопобут

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей