Глобальні оголошення!

Як вам зручніше: в слінгу, чи у возику?

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Як вам зручніше: в слінгу, чи у возику?

Повідомлення Natalinda » 01 травня 2012, 02:10

Ми всоє добро пороздавали меньшеньким, але свої рідні 15 кг, можу з легкістю нести довго і далеко, а зараз то і на височеьких каблуках)))) (Шось потягнуло на каблук, правда не знаю чи надовго)))))
Так що Оксанка, то ше від фізичної підготовки мами залежить, коли стане важко)))
Поклавши руку на серце скажу що коляски мені ніколи не імпонували, слінг я активно використовувала, та найзручніше мені просто тримати дитину на руках.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення mariana » 01 травня 2012, 02:20

Слінгом я не користувалась, користувалась ергорюкзаком. Можу сказати що зручно і справді виручає коли потрібно кудись з дитиною піти терміново, але все-таки не більше 2 годин. Літом дитинка пріла в рюкзачку всеодно. і я і синочок мокрі завжди були. А коляска потрібна однозначно як на мене якщо збираєтесь активно гуляти. Ми наприклад гуляли від Дружби до Циганки пляжу, або в центр постійно, ну я просто не уявляю як таку відстань можна пройти з дитиною в слінгу чи тим більше на руках, і коли дитина важить 13 кг!
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення ЗІрка » 01 травня 2012, 08:29

mariana написав:коли дитина важить 13 кг

взагалі то коли малеча важить 13 кг. - найчастіше вже ходить сама, тож прогулянка може виглядати таким чином: дитина топає, поки не змучиться, тоді в слінг, а тоді можна десь отаборитись в парку, ще побігати і в слінгу додому.
мені легше слінг, бо коли дитина хоче йти, везти коляску і пильнувати малого, що в будь-який час може рванути на проїжджу частину дуже напряжно
хіба є сестра чи чоловік, що допоможуть (або з малим або з коляскою)
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Галина » 01 травня 2012, 08:43

Ну не завжди дитина 13 кг топає ніжками. В мене сусідки малий в 7 місяців важив 11 кг, в рік всі 15. Така дитина далеко не затопає.
Ми користуємося і тим і другим. Слінг коли йдемо по справах, або десь не на довго, бо вона в мене дуже любить за всім спостерігати, а в слінгу видимість трошки не та. Намагається вистрибнути, відіпхатися, щоб розглянути все кругом. А в візку сидить і заглядає. Я не уявляю себе без слінга, але і коляска для нас поки що потрібна.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Ksenija » 01 травня 2012, 08:56

Вчора вперше заради експерименту вирішила прогулятись з коляскою - дійшли до воріт :crazy:
і все - малятко моє почало крутитися, вилазити, скиглити... хм..то так під настрій може бути чи того, що перший раз?
Ksenija Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 431 раз.
Подякували: 364 раз.
Діти: Христина (11.11.2011)

Повідомлення Сяна » 01 травня 2012, 09:40

я кілька днів вранці вивожу Катрусю каляскою на бульвар, вона сидить і заглядає на все, але скоро їй надоїдає і хоче на руки, так пограємся трохи, можу її заколисати і поспить з півгодини, а ні, то поскаче в мене на колінах, на голубів позаглядає і їдемо додому. після обіду йду зі слінгом. малеча трохи позаглядає - і спатки)
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Ksenija » 01 травня 2012, 09:43

Сяна написав:можу її заколисати і поспить з півгодини

на руках?
Ksenija Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 431 раз.
Подякували: 364 раз.
Діти: Христина (11.11.2011)

Повідомлення Сяна » 01 травня 2012, 09:47

так, заколисую на руках, коли вже натовчеться і втомиться, і перекладаю в каляску
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Tajga » 03 травня 2012, 04:06

А мені зручніше в слінгу, слінгу і ще в слінгу! :hi:
Але в кожного свої таргани і свій спосіб життя.
Ще з народженням першої дитини половина життєвих обставин була проти моїх стосунків з дивом інженєрної думки під назвою коляска. :yes: Місця, де ставити немає, на восьмий до ліфта з девятого тягни, діти які засинають тільки на руках і з цицею, і десь до півроку мама має бути напідхваті, бо більше години, а то і 30 хв. самостійно мало хто з тих трьох спав у віці до року і спить зараз. А ще є лінива мама, в якої є свої пунктики. Наприклад, для маленької дитини природно знаходитись в мами на ручках, так само природно засинати і прокидатись з цицею. А старшим діткам обов'язково спати свій один або два денних сни вдома в спокійному оточенні, а не колясці серед гаміру вулиці. Звісно, з кожного "пунктика" є свої винятки. Також прошу, не сприймати озвучення "пунктиків" як провокацію, хіба можемо їх обговорити в іншій темі.
Звісно, трапляються випадки, коли коляска необхідна (для того дві моїх і збирають пил у гаражі). Але вони такі нечасті, що ту коляску запросто можна позичити в когось. Я користувалась коляскою хіба два рази з тих пір як народилась доця і їй минув місяць. Перший раз вона там спала після того, як я її заколихала в слінгу, бо ми були в костьолі на урочистій службі (їй був рік), а вдруге вже в півтора року вона сиділа в ній, як в кріслі перед багаттям на позатому Великодні. Також була довга урочиста служба і я спеціально для неї брала візка.
А найсмішніше те, що з дитинства, скільки себе памятаю, я просто марила іграшковою коляскою, якої мені так і не купили. І коляски як диво інженерії мене приваблюють, я ними часто милуюсь на вулиці. :=): Тільки от не можу уявити, як це - не відчувати ваги малечі на руках, на торкатися носом того ріденького волоссячка і не цьомкати безкінечно голівку малечі. :love: отак і живу, без візка. :hi:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення katia » 03 травня 2012, 10:11

Цитати з сайту Комаровс.,копія нашого гуляння з коляскою,в слінгу до години можем гуляти поки спати не захочем
-категорически не хочет гулять в коляске, только спать и то по 30 мин, вообще не возможно куда-либо пройтись.А особенно очень весело, когда внезапно начинается дождь и при этом я веду коляску в одной руке, а ребенка вместе с зантом в другой, и этот зонт она хочет засунуть в рот))Что мне делать? Уже думала перейти на кенгуру, но в кенгуру тоже не то, только на руках(((А скоро ведь зима сильно не наносишься(( Подскажите как приучить ребенка в ней сидеть!!
-Коляску ненавидим. сидим в ней максимум 10 минут. Потом весь выгибается, кричит не человеческим голосом. Пыталась переупрямить однажды, ребенок с криком ушел в себя, еле успокоила. Летом, пока весил 7-8 кг, носила просто на руках или в кенгуру. Слинги не подходят, не понравились они нам, пробовали шарф, май, рюкзак, дома уже коллекция.... Сейчас весим почти 11 кг, в кенгуру не потаскаешь, спина отваливается. Хожу гулять без коляски, тащу на руках, а в зимней одежде - это жесть. Пробовали коляску и игрушками обвешивать, и листочки-цветочки давать, и кошек-собак показывать. Гулять ходили всей семьей, собаку с собой брали, думали, хоть на нее отвлечется, чтобы хоть куда-то дойти и там попрыгать да птиц покормить, куда там. Сама, как коза, скакала перед коляской, песни пела, рожицы корчила - 5 минут, ну 10 и выгибаемся.
katia Офлайн

Впевнено спілкуюся

за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 153 раз.
Подякували: 138 раз.
Діти: Донечка Маргарита

Поперед.Далі

Повернутись до Слінгопобут

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість