Глобальні оголошення!

Як вам зручніше: в слінгу, чи у возику?

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: а як вам зручніше: в слінгу, чи у возику?

Повідомлення Naya » 27 липня 2010, 11:36

залежно від ситуації.
Якшщо ми йдемо гуляти в парк - то з возиком і слінгом у возику на всяк пожарний ;) нам зручніше.
А якщо десь їдемо дальше чи треба швидко і мобільно по справах - то рюкзак незамінимий.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Chocolat » 27 липня 2010, 12:08

Якщо чесно, то нам у прогулянковому возику зараз найзручніше. А от у ерго в таку спеку некомфортно обом... Мені душно і малому від мене душно, хоча рюкзачок лляний. Ми обоє мокрі, і Дениско починає обурюватися відразу.... Так що ми наразі відклали наш рюкзачок до прохолодніших часів.
Chocolat Офлайн

Повідомлення Oksana » 27 липня 2010, 14:15

мені з двома то саме зручніше ногами :D Останнім часом возик беремо дуже рідко. Слінги беремо коли йдемо кудись разом з чоловіком, то він одного собі, я другого собі. А так то від року часу майже весь час ножками топаємо... Деколи таки витягуємо возик, але чим далі, тим рідше...
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення _viki_ » 27 липня 2010, 14:34

Були на морі ходили тільки в слінгу, і ніби так жарко не було.А тут (коли була жара) то мала навіть не хотіла залазити, але і у візочку їздити вона не горить бажанням, тому я навіть незнаю як нам тепер гуляти :???:
_viki_ Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 54 раз.
Подякували: 70 раз.
Діти: донечка-сонечко

Повідомлення LeeLoo » 27 липня 2010, 14:38

Tiljku v vozuky(nabagato zrychnishe)-mala vge vagutj ne malo i vagkyvato nosutusja v slingy////
LeeLoo Офлайн

Повідомлення ЗІрка » 27 липня 2010, 17:54

слінг ми лише приміряли, поки возимося у великій колясці трансформері але скоро будем сидіти і можна легку прогулянкову тростинку... я чомусь у слінгу за хребет переживаю... але в нас ще й гром.транспорту нема бо місто маленьке і нічого екстренного такого нема щоб знятися і бігти... бо тоді б звичайно брали слінг... а так якщо гуляти і надовше то дитя собі зручно спить у калясочці і багажу - скільки завгодно (іграшки, одяг, татові - пиво, мамі - морозиво:))

а поясніть мені, дурній, що таке ерго?
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення marysia » 27 липня 2010, 18:39

a mu wsudu z kolaskoju,ne ujawlaju bez neji swoho isnuwanna...byw period ,kolu zadumuwalas nad slingom,malomu todi bylo des 2-3mis,potim jakos peredumala cerez swij skolioz,hrebet mene wes cas poboluje.....tomu jakos slinga bojus......moze u kohos z was tez taki z problemu i wu majete sling,napusit ,jak wam ,bydy wdacna.....
marysia Офлайн

Повідомлення kamisia » 27 липня 2010, 18:49

ЗІрка написав:а поясніть мені глупій що таке ерго?

http://www.vombatsling.kiev.ua/opisanie ... zak-vombat
це грубо говоря підвид слінгу
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення Любов » 27 липня 2010, 22:20

marysia, у мене теж сколіоз :( , але ношу малюка без проблем по годині на день, інколи по дві годинки, як він захоче і як мені в даний момент треба ;) . Спина від того не болить, просто треба вправи різні робити, щоб укріпити спину, ну і раз у два місяці ходжу до вертебролога на масаж, як тільки починає хребет поболювати. В колясці моє дитя не хоче довго бути, а на руках носити, то ще більше навантаження, бо спина тоді не пряма, а зігнута більше. Як дитина в слінгу сидить, то спина ніби випрямляється. Хоча кожному це напевно індивідуально.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Слінгопобут

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість