Глобальні оголошення!

Псевдослінги і псевдонамотки

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Слінг-кишеня (карман)

Повідомлення Tajga » 27 квітня 2011, 08:55

:omg:
В цій переносці, маю на увазі баба-слінг в даному випадку, не зможе. Придивіться уважніше: там достатньо широкий шмат тканини по краях зібраний в складки, зашиті в плече-ручку... Там апріорі забагато місця, для малої дупці, полотно неможливо підтягнути, це не передбачено виробником (про це ми вже говорили), якщо це ще буде еластична тканина... Не уявляю...
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Shalimar » 28 квітня 2011, 10:34

Tajga написав::omg:
В цій переносці, маю на увазі баба-слінг в даному випадку, не зможе. Придивіться уважніше: там достатньо широкий шмат тканини по краях зібраний в складки, зашиті в плече-ручку... Там апріорі забагато місця, для малої дупці, полотно неможливо підтягнути, це не передбачено виробником (про це ми вже говорили), якщо це ще буде еластична тканина... Не уявляю...

Что-то я не поняла, о чем речь, и почему Тайга упала в обморок.. :crazy:
Я не говорила "было бы супер, если бы баба-слинг был из эластичной ткани!"
Я имела ввиду слинги-шарфы, которые, как Вы, конечно же, знаете, представляют собой полосу ткани, тянущуюся или во все стороны, или только по диагонали. И поэтому сказала, что такой слинг "обнимает" ребенка идеально
О подтяжке бабы-с. Само полотно - место ребенка, да, невозможно подтянуть, ну так оно ни в каком виде переносок не подтягивается, на сколько мне известно; то, что многовато места - ну, может быть; а подтяжка краев предусмотрена
На какой из фото ребенок размещен неправильно? http://www.babaslings.com/about.php
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Tajga » 28 квітня 2011, 11:17

Можна, я ще раз втрачу свідомість? :omg: дуже вже мені цей смайл подобається :)

По темі розмови. Фразу
Shalimar написав:а "не-проваливание" может обеспечить эластичная ткань, наверное.....

я сприйняла стосовно баба-слінгів, через то й написала свій пост, основна думка була: еластична тканина баба-слінг і того, хто в ньому сидітиме не врятує...

Shalimar написав:На какой из фото ребенок размещен неправильно? http://www.babaslings.com/about.php

Головне правило користування слінгом: дитина повинна бути щільно (на рос.: плотно) притянута до того, хто носить. Перше фото, вертикальна посадка: одразу видно всю ту лишню тканину на спині дитини, також видно, що спинка не притягнута і можливо має місце нефізіологічний прогин хребта. Фото друге, ніби колиска: взагалі важко зрозуміти, як там знаходиться дитина. Один зі способів перевірки, чи поза правильна - вона повинна повторювати положення дитини на руках у мами... Тож на око по фото визначити важко. Одне видно точно: між мамой і дитинкою забагато вільного простору. Фото з зеленим баба: якщо дитина може так вільно відкинутись назад, а мама підтримує її рукою, то це вже недобре... В такому разі малий може просто вивалитись із баба, або у мами весь час одна рука в напруженні фіксує спинку дитини... Про тата з малям важко сказати щось напевне, судячи по вигину тканини, можна припустити, що дитинка знаходиться в с-подібному положенні, що не є гуд.
Лінгвістичне зауваження. Англійське слово sling перекладається російською як "перевязь" (англ-рос. словник Мюллера), тому на англійській мові слінгом зветься як класичний фізіологічний слінг, так і будь-який псевдослінг. Це теж іншим разом заплутує російських та українських мам. Тож певною мірою недоречно перекладати "баба-слінг", ніби це класичний слінг, коректніше: перноска "Баба" чи щось такого роду.
Дуже дякую Shalimar, я за ці кілька днів вивчила багато нового для себе! :roses:

Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Shalimar » 28 квітня 2011, 11:59

Tajga написав:Можна, я ще раз втрачу свідомість? :omg: дуже вже мені цей смайл подобається :)
пожалуйста! сколько Ваша душа желает ))
Tajga написав:Лінгвістичне зауваження. Англійське слово sling перекладається російською як "перевязь" (англ-рос. словник Мюллера), тому на англійській мові слінгом зветься як класичний фізіологічний слінг, так і будь-який псевдослінг. Це теж іншим разом заплутує російських та українських мам. Тож певною мірою недоречно перекладати "баба-слінг", ніби це класичний слінг, коректніше: перноска "Баба" чи щось такого роду.
Дуже дякую Shalimar, я за ці кілька днів вивчила багато нового для себе! :roses:

И Вам спасибо за дискуссию и пояснения!!!
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Re: Псевдослінги

Повідомлення Dashko » 29 квітня 2011, 11:17

Tajga, ти справді дуже класно все пояснила :clapping: :clapping: :clapping:
О подтяжке бабы-с. Само полотно - место ребенка, да, невозможно подтянуть, ну так оно ни в каком виде переносок не подтягивается, на сколько мне известно; то, что многовато места - ну, может быть; а подтяжка краев предусмотрена

Якраз слінг можна (і потрібно) підтягувати в будь-якій точці. А самі тільки краї недостатньо підтягнути.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Re: Псевдослінги

Повідомлення Tajga » 29 квітня 2011, 14:24

Dashko написав:Tajga, ти справді дуже класно все пояснила :clapping: :clapping: :clapping:

:oops: :oops: :oops:
О, дякую... Довелося багато чого в памяті відновити як для майжеаленезовсім слінгопенсіонера ;-)

Tajga Офлайн

Я тут живу

Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

baby sling

Повідомлення Sawwku » 06 травня 2011, 10:11

народ, хто знає, що то за штука така? зайшли вчора в дитячий комісійний, а там купа кенгурушок. я гонорово фиркнула, а продавщиця мені авторитетно заявляє, що в них є ще таке чудо, як baby sling :shock:
ото цілу ніч мучуся, бо не знаю, що то за штука, бо воно запаковане було.... :crazy:
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Re: baby sling

Повідомлення slobodianka » 06 травня 2011, 11:55

Якщо це те про шо я думаю, то це одна з фірм неправильних слінгів, я було чуть такий не купила
slobodianka Офлайн

Повідомлення happymami » 06 травня 2011, 12:01

це псевдослінг
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Anyri » 06 травня 2011, 12:39

В англ. мові слінгом називаються всі дитячі переноски з тканини - і правильні, і неправильні. Через труднщі перекладу і в мене були непорозуміння - чому я хочу купити шматок тканини без нічого і заплатити купу грошей, якщо продається таке круте і наворочене, а на ньому чорним по білому - sling
Anyri Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Види слінгів. Інструкції

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Heise IT-Markt [Crawler] і 1 гість