Глобальні оголошення!

Мене цікавить

Модератор: krapk@

Re: Ази бізнесу

Повідомлення krapk@ » 08 березня 2011, 16:34

о плаття будуть не дорогі, але не базарні. В районі 500-700 грн. Коктейльні, вечірні, випускні.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення гра з вогнем » 08 березня 2011, 17:06

крапочка, якщо ти маєш на увазі власне ті сайти, то я не знаю чи тобі 10-15 зверху покриють доставку. це потрібен великий оборот.

я недавно, коли шукала платячка дитячі знаходила кільа сайтів з сукнями, але моїми дитячими майже ніхто не зацікавився :gore:
а хусейл чи інші подібні (особливо інші подібні) ти на предмет суконь глянь. я не говорю про ті, що 7-8 доларів, а ті шо трохи дорожчі, від 30-40.
я читала відгуки по їх весільних сукнях - гарні, народ не в обіді, це вже добре.
з продавцем завжди домовитися можна, більшість з них мають скидку на emc до 50%, тобто ти не платитимеш посереднику.

я думаю, що це реально гарний спосіб отримати нормальні плаття. принаймі я над цим думаю.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 08 березня 2011, 19:13

krapk@ написав:о плаття будуть не дорогі, але не базарні

З цього сайту можна купувати без комісії та плати за доставку ,і ще зі скидкою ,пошукай на кідстафі.Це через посередника.А без посередника, ще дешевше,думаю зі снижкою до 50 %,тільки я англійської не знаю,щоб вияснити.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 08 березня 2011, 19:40

Перлинка права, без посередника дешевше буде, бо надсилатимуть відразу з китаю, кажуть ще й безкоштовно. для чого посереднику переплачувати :)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 08 березня 2011, 19:43

krapk@
Якщо не помиляюсь,десь читала ти зараз в Бучачі живеш?
По інтернету по Україні можна спробувати продавати,але це не новинка,ними вже давно і багато хто торгує.
В Бучачі по інтернету купувати точно не будуть ,хіба може хто прийде по оголошенню.
20 тис грн мало,тим більше якщо треба буде наймати приміщення,поставити обладнання.
А якщо на дому ,то вийде приблизно 50 суконь-досить скудний вибір,хоча в принципі з цього можна почати.
Я би брала приміщення в оренду в хорошому людяному місці,на зйомній квартирі будеш чекати руський місяць поки набється клієнтура,ще в себе вдома куди не йшло,хоч нічого не втрачаєш,оренду не сплочуєш.
Бучач досить бойке містечко і особливо там на перехресті чи пятачку в центрі.Я підозрюю,що по селах люди не бідні,бо багато за кордоном на заробітках.
Але така подія як випускний раз в житті ,тому більшість все таки поїде за сукнями на базар в Хмельницький чи Чернівці.Тому на випускні я б сильно не розраховувала.А от те що сукні будуть купувати з нагоди урочистих подій,то більш ймовірно.
Моя подруга торгувала сукнями теж в райцентрі,досить успішно,але то було до кризи.І сукні мають бути не дуже помпезні(мається на увазі довгі та пишні) а просто нарядненькі,що можна вдягнути не тільки на дефіляд.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 08 березня 2011, 19:46

гра з вогнем написав:Перлинка права, без посередника дешевше буде, бо надсилатимуть відразу з китаю, кажуть ще й безкоштовно. для чого посереднику переплачувати :)

Христино,а ти можеш вияснити які там можливі знижки?Бо мені посередник робила 30%
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 08 березня 2011, 19:57

Перлинкая щойно в корзину накидала 20 штук, то воно написало від 10 до 19 штук знижка 55%
20 - 49 - 60 %

а більше не додавала. а потім як так поняла списатися з ними тре щодо шіпінгу.
непогано виходить!
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 08 березня 2011, 20:00

гра з вогнем написав:Перлинкая щойно в корзину накидала 20 штук, то воно написало від 10 до 19 штук знижка 55%
20 - 49 - 60 %

а більше не додавала. а потім як так поняла списатися з ними тре щодо шіпінгу.
непогано виходить!

Дійсно непогано :D ,дякую,я щось не здогадалась в кошик кидати,думала тре їх просити про знижку.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 08 березня 2011, 20:02

а можна і не з ними списуватуся а напряму з китайцями, як я вже і казала...
ше місяць тому весь ебей ряснів їх довгими літніми платячками, а зараз поодиноко :gore:

а скільки доставку посередник брала? і звідки вона доставляла? :oops:

а про кошик я б теж не здогадалася :D , але рішила почитати. а вони пишуть накидайте в кошик і отримаєте автоматичне перерахування ціни. я й сама рідко читаю шо пишуть, а то втрафило :D
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 08 березня 2011, 20:05

Доставка в посередника безкоштовна,її умова від ціни сайту знижка 25 %,мені зробила 30%,я брала небагато 15 штук на пробу .Якість хороша.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Я - розумничка!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість