Перлинка » 08 березня 2011, 19:43
krapk@
Якщо не помиляюсь,десь читала ти зараз в Бучачі живеш?
По інтернету по Україні можна спробувати продавати,але це не новинка,ними вже давно і багато хто торгує.
В Бучачі по інтернету купувати точно не будуть ,хіба може хто прийде по оголошенню.
20 тис грн мало,тим більше якщо треба буде наймати приміщення,поставити обладнання.
А якщо на дому ,то вийде приблизно 50 суконь-досить скудний вибір,хоча в принципі з цього можна почати.
Я би брала приміщення в оренду в хорошому людяному місці,на зйомній квартирі будеш чекати руський місяць поки набється клієнтура,ще в себе вдома куди не йшло,хоч нічого не втрачаєш,оренду не сплочуєш.
Бучач досить бойке містечко і особливо там на перехресті чи пятачку в центрі.Я підозрюю,що по селах люди не бідні,бо багато за кордоном на заробітках.
Але така подія як випускний раз в житті ,тому більшість все таки поїде за сукнями на базар в Хмельницький чи Чернівці.Тому на випускні я б сильно не розраховувала.А от те що сукні будуть купувати з нагоди урочистих подій,то більш ймовірно.
Моя подруга торгувала сукнями теж в райцентрі,досить успішно,але то було до кризи.І сукні мають бути не дуже помпезні(мається на увазі довгі та пишні) а просто нарядненькі,що можна вдягнути не тільки на дефіляд.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)