Глобальні оголошення!

Мене цікавить

Модератор: krapk@

Re: Ази бізнесу

Повідомлення Руженка » 07 березня 2011, 19:30

непотрібно тобі ніякої влади і ніякої податкової)))))))))))) Якби починала я, то починала б з інтернету,точніше з Вконтакте))))))))).
Дуже зручно!!!!!! Створюєш новий акаунт (або навіть із свого можна) даєш йому відповідну назву і вперед!!!!!!!!!!!
Чим зручно??? Всім!!!! Оренди приміщення не треба!!! Податків сплачувати не треба!!!! Навіть сайту свого не треба!!!! Бо зараз вводдять закон(чи може вже і прийняли, що інтернет магазини не можуть існувати без офіційної адреси в реалі, а значить потрібно буде сплачувати податки!!!!!

Тому для початку і для розкрутки Вконтакте саме то)))))))))))!!!!!!!!! Соціальна мережа розкручена, продажем саме через неї займається дуже багато, так що........тобі карти в руки))))))))))

Головне багато друзів, або сама розссилаєш листи з рекламою свого одягу.......Ну дальше думай :P
Руженка Офлайн

Повідомлення TanenRom » 07 березня 2011, 21:17

krapk@ а на дому продавати не хочеш?
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення krapk@ » 07 березня 2011, 21:21

в мене квартира, причому батьків, того ні. нема ні де повісити ні де міряти. Ні не азіатскі. Хочу вечірні-вже ближче до випускних. Але не хочу оформлятися пп, бо тоді в соцбезі допомога відпадає.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення TanenRom » 07 березня 2011, 21:24

krapk@ ну тоді тобі точно таке підійде,як кинути оголошення в інтернеті, але цікаво скільки у вашому невеличкому місті користувачів інтернету???
ти хочеш саме магазин відкрити??
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення krapk@ » 07 березня 2011, 23:57

впринципі користувачів багато, тут навіть своїх провайдерів є пара тройка. Зараз вже інет майже до кожного села добрався. Але наші люди ще не навчені купувати через інтернет. Їм краще прийти помацати-поміряти, та і з розмірами не все так просто (тим більше вечірні сукні). Навіть я зі своїм стандаратним 42 вже пару раз пролітала-речі висіли на мені.
Зображення

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення krapk@ » 07 березня 2011, 23:58

хоч може дійно то спробувати кинути маленьку рекламку.
Зображення

krapk@ Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Marta » 08 березня 2011, 00:21

Я б теж порадила рекламку в неті, а також для тих, хто не користується нетом- безкоштовне оголошення в Ріа-плюс, наприклад, чи в інших виданнях, типу "Продаю вечірні сукні". Ти будеш виїжджати на тому, що в тебе може бути нижча ціна, ніж в магазині, а якість та сама (ти ж не платиш ні оренду, ні з/п комусь).
До речі, так продають плаття (в тому числі і весільні на дому, пару раз ходила, коли вибирала собі плаття), правда, хто тим займається довго, то мають спеціально відведену кімнату для того-з великим дзеркалом, шафа-купе, де всі плаття, гарно освітлену, можливо навіть манекени поставити, тобто магазин на дому.
Найчастіше взнають про таке переказом від знайомих до знайомих, проте з чогось потрібно починати-з реклами, якісь візитки можна навіть роздавати по вулиці перед випускним, оголошення розклеїти, а там вже розкрутишся.
Marta Офлайн

Повідомлення krapk@ » 08 березня 2011, 15:13

ну от в то і впирається що на дому трохи ніяк. Цікаво скільки зараз метр квадратний магазину знімати.
Зображення

krapk@ Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Marta » 08 березня 2011, 15:59

нормальний десь в центрі чи в популярних місцях від 30-50$...Точно не буду казати, але в тому районі.
Я думаю, що з магазину починати не варто. Хіба в тебе є море грошей, щоб вкласти одразу в магазин і розкрутити його. Ти подивись, скільки в центрі є тих магазинів з сукнями, в торгових центрах, і, скажу тобі, що то товар не такий, що круглий рік продається і не такий, що масово продається, так як повсякденний одяг.
Це от перед випускним, літом, або коли весілля часто (травень-літо-осінь), а зимою чи весною всі сидять без діла, тільки оренду платять, бо то піст,люди нікуди не ходять, весіль чи гучних днів народжень не справляють..(
Так що добренько подумай, чи ти зможеш потягнути магазин.
Та ще й величезна конкуренція. Як пробитись? Знову ж таки, один з варіантів-нижча ціна. Але ти не зможеш поставити нижчу ціну, якщо будеш платити шалену оренду і ще попри оренду купу всього..(((
Хіба знімати десь квартиру однокімнатну і там облаштувати, щоб таки не вдома?...Але в цінах на квартири я не орієнтуюсь зовсім, то може то буде дорожче? чи дешевше?..
Marta Офлайн

Повідомлення krapk@ » 08 березня 2011, 16:31

точно, може зняти квартиру якусь невеличку....Marta це ідея!!!!!!!!!!!!!! :o
Зображення

krapk@ Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Я - розумничка!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей