Глобальні оголошення!

Алергічний дерматит

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Алергічний дерматит

Повідомлення Olyana » 02 квітня 2013, 17:36

нам 1 міс. і недавно також з"явилось щось схоже на щічках на діатез :( малеча суто на ГВ. я взагалі стараюсь їсти все суто варене, печене і т.д. що цікаво, Ентеросгель ми приймаємо від жовтянички. а він по ходу мав би виводити токсини з організму, але покращення щось не бачу( буду пробувати виключати молочне з раціону. чула, що мазь Бепантен можна використовувати для зволоження
Зображення

Зображення
Olyana Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 99 раз.
Діти: Даринка і Боженка

Повідомлення flower » 02 квітня 2013, 21:35

Marta написав:
flower написав:Марта а що за кальцій? .

кальцій звичайний в таблетках. Глюконат кальцію вроді.

попросила чоловіка купити глюконат кальцію. І от сьогодні взяла таблетку і роздробила шоб змішати з водою і якось малій то залити, а виявилося шо він смачний і фруктовий тепер :hi: Вона з їла і просила ше :yes:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Dashko » 02 квітня 2013, 22:21

Дівчата, я не медик. Але радила б з усіма мазями ДУЖЕ обережно поводитися. Будь-яка висипка швидше за все свідчить про те, що вся бяка з організму виводиться. А якщо ми починаємо чимось мастити висипку, то хворобу ми заганяємо назад в організм :sad:
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Kisja » 02 квітня 2013, 22:37

Іванка написав:привіт всім..в мене синочок якому 5 місяців.. в нього суха шкіра на обличч іі висипка дрібненькі пришчики, а на підборідку і біля губ вже зробилась така рупава шкірка бо він постійно пхає ручки або ігрушки гризе і воно тоді починає подразнюватись і червоніти ...я не знаю від чого..він на грудному годуванні я нічого ніби не вживаю шоб йому шкодило,,почала давати Малиш..але це ніби не відньго бо це ще було до прикорму...були в лікаря сказали шо дерматит..приписали мазати кремом адерма..порадьте щось??буду вельми вдячна))

А-дерма - дуже хороша серія кремів. Ми таким кремом користуємось. Але він не лікувальний. Гарно зволожує шкіру і живить її. Правда зовсім не дешевий. І через це боюсь підробок. Купувала такий крем в Аптеці Доброго дня, тільки щось підозрілий в нього був запах. Останнього разу замовляла з сайту parfumeria.ua - доставка з Чехії - задоволена цілком - тільки замовляти треба на перед - орієнтовно 2-3 тижні. І дешевше трішки ніж в Тернопільських аптеках. Ще користувалась дермалексом атопік - для дуже червоних подразнених плям.

Але якщо є висипка, то креми причини не усунуть, лише допоможуть полегшити страждання (свербіж, зуд). Потрібно шукати причину висипки. Нам кажуть, що є алергія на якийсь продукт, але так і не вияснила на що.
Востаннє редагувалось Kisja в 02 квітня 2013, 22:42, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
Kisja Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 173 раз.
Подякували: 442 раз.
Діти: Донечка Софія

Повідомлення гра з вогнем » 02 квітня 2013, 22:39

у нас теж яката алергія появилася, а лікарка каже шо то екзема
купили крем від екземи мажемо
мож вони тут екземою все підряд називають, хто їх розбере :impossible:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Shalimar » 03 квітня 2013, 02:30

гра з вогнем написав:у нас теж яката алергія появилася, а лікарка каже шо то екзема

ага
а еще говорят, что то наследственное
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Ulkanet » 03 квітня 2013, 03:05

Olyana, Kisja . креми лиш частково знімають симпроми. треба шукати причину в продуктах, які ви і дітки їдять. є така табличка де продукти поділені на три групи "ризику" алергії. сильні, середні і слабкі.
так от, гречка там в самих слабких на останьому місяці - а в нас дуже сильна на неї алергія, аж до набряку лиця. :scare:
алергія в дитини може навіть бути на чай для годуючих мам, на магазиний хліб, простий чай і т.д.
в 1 місяць ми також дуже сильно реагували на те шо я пила молоко і на яблука сирі. :dash: на домайшій сир, кефір, йогурт - не було реакції.

якшо не взятися до свого харчування і не розібратися шо ж може викликати алергію (це мусите самі зробити, ведіть щоденики харчування, бо на лікар нема шо покладатися) - то звичайний діатез перейде атопічний дерматит, а то і ше гірше. і буде дитина як змія "лускою" покрита або вся в "мокрих" прищиках. :cry: :cry: :cry: я як згадаю то все - аж плакати хочеться. добре шо вже хоть легше з тим. :wink:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення flower » 03 квітня 2013, 08:45

У доці була всю зиму суха шкіра, а тепер появилися почервоніння під колінками і у складках на руці. Поставили діагноз атопічний дерматит :sad: лікуємося. Приблизно на шо може бути алергія знаю, та все ж не впевнена. Хотілаб здати аналізи шоб знати алергени, але кажуть шо то марна трата грошей. Ulkanet а шо там у вас було? Як лікувалися?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення eney » 03 квітня 2013, 11:12

Ми теж намучились з атопічним дерматитом, В тернополі виписували різні таблетки, креми гормональні, від перших малому ставало ще гірше, дойшло до того що, малий спав лише на руках, всю ніч почісувався, зволожували шкіру по 2-3 рази за ніч, то кремами то олійкми домашніми... одним словом жах. В моєї мали на роботі працювала жінка дочка якої 16 років мучилась з тим апопічним дерматитом, її хвороба вже набрала жахливих обертів(шрами є досі зараз їй 18), теж в Тернополі ніхто не зміг допомогти, так от вони нам порадили лікаря-фітотерапекта в Дніпропетровську, не знаю як, але ми з чоловіком наважились, плюнули що весь вагон не спатиме через нас(дійсно жінка в купе з нами аж заплакала дивлячись як мучиться малий).
Лікаря звуть
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
, її мама приймає в Москві, бабуся буля знахаркою(так мені розказала знайома наша).
Чесно, коли приїхали до них, то подумалось мені, що приїхали до циганки, яка бає безкоштовні 10хвилинні консультації, 6хв з яких вона проховорила по мобільному. В мене вже на той час ні сили ні віри не було, але плунули, купили 2 пакети трави, саморобні креми, мол як в сіні і лїщині купали, то і чай дам попити. За тиждень нехитрих маніпуляцій з чайочком(розбавляєм настій водою і даєм цукор, малому подобається) і натирання тим кремом мій син почав спати всю ніч, Зараз даю йому аскорбінку щодня, час від часу можем купити льодяника саморобного, пє молоко,домашні соки, їсть якйця, морожені фрукти, магазинні булочки, купу печива домашнього, навіть недавно хворіючи грипом випив 100 мл сиропу від кашлю, реакція є, але його то не турбує, легкі почервоніння на косточках руки, і ледь під мочкою вуха, раніше при такому раціоні моя дитина би мала вигляд облитої з ніг до голови кипятком з гнійними тріщинами.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення taranjka » 03 квітня 2013, 12:45

flower написав:попросила чоловіка купити глюконат кальцію. І от сьогодні взяла таблетку і роздробила шоб змішати з водою і якось малій то залити, а виявилося шо він смачний і фруктовий тепер :hi: Вона з їла і просила ше :yes:

кальцій рекомендують молоком запивати, він тоді в рази краще засвоюється :yes:
ех, а в нас апять почалося :cray:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Проблеми зі шкірою

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей