Глобальні оголошення!

Алергічний дерматит

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Алергічний дерматит

Повідомлення taranjka » 01 квітня 2011, 13:07

нам ці кварцування допомагають - плями практично зникли. і мазь якась.
я більше схиляюся до води - її кілька раз в місяць сильніше хлорують, а весною казали шо взагалі :crazy: :crazy:
була алергія на цитрусові, то тоді висип виглядав інакше - багато червоних прищиків. а тут плямки з кірочкою - дохтор казала це зовнішній подразник
сир ми також їмо щодня, та й гуляєм не мало. а кремом зволожуючим мастили також, але зараз не хочу щоб на ті плямки хімія попадала
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення eney » 17 червня 2011, 14:31

куди на кварцування ходили, хто направик, скільки платили? шо за мазь?
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення taranjka » 17 червня 2011, 14:49

на кварцування ходили в поліклініці на гоголя - дерматолог дала направлення. 5 грн благодійний внесок. шось 5 сеансів було. мазь не наю, її робили в аптеці по рецепту лікаря.
але та біда вернулася опєть в нас. тре до когось толковішого йти
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення eney » 06 липня 2011, 16:12

ходили ми до лікаря, то навіть не дерматолог а інфекціоніст, зразу ж відправила на аналізи(зол. стафілокок, в ліболаторії медичного взяли мазки на грибки додатково), ше провідим живність шлунку і знову до неї. процедур, лкарств нічого не виписала, просто попросила дотримуватись дієти, по аналізах скажу шо буде.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення Оксанка » 12 грудня 2011, 16:58

В нас було ще гірше, атопічний дерматит! Починалося тільки з ручок, спочатку прищики, а потмі вони дуже чухалися, і доця сильно їх розчухала, що появились сильні рани із засохлими лусочками. Так от, це була алергія на продукти. А чому на ручках, бо там найсухіша шкіра, так як малеча страшно любить бавитися водичкою , плюс мило... Казали нам лікарі, що суха шкіра найбільш сприйнятлива до всяких болячок! Були ми в 4-ох лікарів, безрезультатно, ще й антибіотики назначали :crazy: (ми не давали). Нарешті звернулися до лікаря, яка працює в Києві, там схема лікування дуже відрізняється. Назначили: ентеросгель - сорбент, лактулозу для кращого травлення, кальцій самий звичайний в таблетках, антигістамінний препарат, щоб не чухалося-еріус чи кларитин, чи феністил, Місцево:промивали перекісю, змащували синькою водною, зверху Кремген (гормональний крем, але дуже мала доза), без нього в нашому випадку ніяк, і казали, що це не так страшно, як про це говорять. І обов"язково постійно зволожувати шкіру гарнимир кремами, дорогими, але ті що справді зволожубть, є така серія "А-дерма" або "Ліпікар", можна ще якісь пошукати, дитячі тут не підходять, бо вони вроді зволожують, але потім і підсушують. Це все нам справді допомогло! А головне-дієта, виключити, забрати алерген. ми не знали, що конкретно, то була просто сурова дієта. І казали, що навіть, якщо на якиїсь з алергенниз продуктів не було алергії, то в той момент, коли вже є алергія, навіть таких продуктів не давати, бо відбувається зворотня реакція! Ми на цьому переконалися. На молоко ніколи алергвї не було, а коли це все почалося, то і молоко стало сильним алергеном! Всім здоров"ячка!!!
Оксанка Офлайн

Повідомлення taranjka » 18 січня 2012, 12:31

ніби вилікували ми нашу алергію. хчу тут зробити пару висновків, які зробила для себе.
перше. наші лікарі-дерматологи лікують тільки зовнішні прояви і якшо їх лікарства не помагають, то кажуть шо значить алерген не забрали.
друге. напевне найважче, але під час лікування треба бути точним, лікування місяць - значить місяць лікарства давати і слідкувати за дієтою. лікування краще не запускати.
знайома лікарка запропонувала нам таку схему - лімфоміазот + хепель - для виведення алергену з організму. крем дермалекс - для кіри, щоб забрати подразнення. строга дієта - ніякого молочного, кисломолочного, мясного, червоного, жирного, куплених солодощів (на місяць). годувати частіе, але не великими порціями. до шкіри доторкається тільки натуральний одяг (синтетика подразнює висипи). ну і порошки тільки дитячі антиалергенні. після купання сполоскувати кипяченою водою, бо хлор подразнює, тому краще і купати рідше.
оце все вкупі дало результат :dance: зараз ще мастимо кремом, для профілактики і зволоження не їмо шоколаду (він алерген). і нарешті на шкірі нема ніяких червоних плям і гладенька як і має бути у дитини :-|
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mavpusya » 18 січня 2012, 16:57

Ми теж купаємось раз в три дні і то під душем. Ополіскування кипяченою нам слабо помагає. Маємо проблеми із ніжками, коли лізуть зубки і доводиться кілька разів на день підмивати, бо проносить. Одразу виступають червоні сухі плями. Навіть А-дерма не допомагає. Добре, що нарешті на харчі немає алергії. Даю усе по трошки в їжу. Шоколад не їмо. Лише на хлоровану воду маємо реакцію, тьфу-тьфу.
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення loljka » 18 січня 2012, 23:16

от і в нас бачу вже десь тиждень,як висипи під колінцями, на ручках (ліктові згини) та на спинці. ніби нічого і не їм, а вони є. може, і до нас той дерматит добрався?
loljka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 91 раз.
Подякували: 152 раз.
Діти: донечка Роксоланка

Повідомлення Оксанка » 06 лютого 2012, 15:55

loljka написав:от і в нас бачу вже десь тиждень,як висипи під колінцями, на ручках (ліктові згини) та на спинці. ніби нічого і не їм, а вони є. може, і до нас той дерматит добрався?

Ой, не дай Бог вам такого, то тяжко лікується і довго 8-o ...
Оксанка Офлайн

Повідомлення Оксанка » 06 лютого 2012, 16:01

taranjka написав:ніби вилікували ми нашу алергію. хчу тут зробити пару висновків, які зробила для себе.
перше. наші лікарі-дерматологи лікують тільки зовнішні прояви і якшо їх лікарства не помагають, то кажуть шо значить алерген не забрали.
друге. напевне найважче, але під час лікування треба бути точним, лікування місяць - значить місяць лікарства давати і слідкувати за дієтою. лікування краще не запускати.
знайома лікарка запропонувала нам таку схему - лімфоміазот + хепель - для виведення алергену з організму. крем дермалекс - для кіри, щоб забрати подразнення. строга дієта - ніякого молочного, кисломолочного, мясного, червоного, жирного, куплених солодощів (на місяць). годувати частіе, але не великими порціями. до шкіри доторкається тільки натуральний одяг (синтетика подразнює висипи). ну і порошки тільки дитячі антиалергенні. після купання сполоскувати кипяченою водою, бо хлор подразнює, тому краще і купати рідше.
оце все вкупі дало результат :dance: зараз ще мастимо кремом, для профілактики і зволоження не їмо шоколаду (він алерген). і нарешті на шкірі нема ніяких червоних плям і гладенька як і має бути у дитини :-|

Я за вас дуже рада, бо прекрасно знаю, що це таке... 8-o Нам вроді також трохи краще, залишилася просто суха шкіра, яку постійно зволожуємо і зуд... Далі п"ємо антигістамінні препарати... Зате, вже тих страшних ранок і лусочок немає. Ще ми звичайно обмежені в їжі, а так хочеться дати доці щось таке, що вона любить, і чого давно не їла (те ж саме яєчко). Нічого, боримося, терпимо і надіємось, що з настанням весни все пройде остаточно. Кажуть, що атопічний дерматит найбільше загострюється в холодну пору року.
Оксанка Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Проблеми зі шкірою

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей