Дівчата, хочу вашої поради, може хто мав таке- відгукніться))
Син може довгий час не ходити "по-великому"в туалет. Це може бути від 2-3 днів аж до 7. Як на мене це зовсім не нормально. Так, як в мене з цим проблем немає, для мене це просто якась катастрофа. Скарг я від нього не чую. Не жаліється, що живіт болить , чи щось інше. Харчується нормальною здоровою їжею, заставляю їсти фрукти і баю багато пити. Але справа а там, що він навіть не проситься на горщик чи унітаз. В мене таке враження, що він боїться, того відчуття коли починає крутити в животі і в попі. Коли виходить декілька денний кал з болючим відчуттям, він певно боїться знов відчути цей біль. Останній раз я вже мусила прийти в садочок, так як подз. Мені вихователь і повідомила, що його болить попка і він хоче какати, але на унітаз ледве пішов і ніц не зробив, просто тримав в собі і все. Як я прийшла, то вже сходили зі плачем разом.
Зараз даю йому зранку олію , ложку льону та нормолакт, бактерії. Але щоденного результату ще не добилися, поки раз на 2-3 днів, в то з плачем саджу на горщик. Може його до психолога зводити, чи що ?? Я вже незнаю як з тим бути....