Дівчата, щось кажуть страшний грип в Україні. Свекруха мене лякає, щоб я з малим лишній раз між людьми не вешталася. Щось дуже ускладнення у вигляді пневмонії. Ви що чули за цю епідемію? На карантин школи/садочки не закривають? Сьогодні малому Назоферон для профілактики взяла. А ви ще чим користуєтесь щоб вберегти дитину від грипу?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Знаю не багато на форумі прихильники Комаровського, але я згідна зі статею:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Багато написано про те, що всі противірусні засоби, це не що інше як задурювання для самозаспокоєння і заробляння грошей. Принаймні з усіх перепробуваних колись препаратів ні один не дав результату.
А я з тою статтею теж погоджуюсь але для свого заспокоєння купила противірусне А ваші дітки як? Здорові? Як ситуація в школах, садках?
TYulia, мої всі свята кашляли, але без т-ри. В четвер перший день в садочок пішли, то з стабільно ходячих 27 діток було всього 16. Казала вихователька, що багато за свята похворіли, деякі ще просто святкують. В школі в Діанки 3-х діток цілий тиждень не було, хворі, але чи це грип чи ГРВІ не відомо. Як в інших класах не знаю. В співробітників, які мають малих дітей (3-10 років), то з тих з якими часто спілкуюся всі здорові. Я своїм замість противірусних даю пилок квітковий, мед до чаю ну і вітаміни.
Я купила нову порцію вітамінів для малої. Категорично не даю противірусні препарати. Сама можу бахнути убойну силу Афлубіну, щоб не хворіти. Таки воно помічне. Але малій не даю.
ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский