Глобальні оголошення!

Лікування та профілактика глистів у дитини

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Лікування та профілактика глистів у дитини.

Повідомлення taranjka » 03 листопада 2013, 18:50

надумала провірити малих на всяких паразитів, а то мало лі шо. какашки ми раз в півроку здаємо, але то ж треба енн раз здавати, щоб знайти.... та й "свіжі" мають бути, а моїх так рано на горшок не посадиш, а після ночі в холодильнику імовірність шось знайти не висока :confused:
по загальному аналізу крові можна також здогадатися?
а хтось здава ті аналізи, що з вени беруть?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Re: Лікування та профілактика глистів у дитини.

Повідомлення Lusik » 03 листопада 2013, 20:19

По загальному аналізі можливо припустити , що є глисти. По рівню еозинофілів - якщо показник їх вище норми, то або найчастіше це свідчить про алергію , а часто припускають, що можуть бути глисти. При умові якщо немає ознак інших захворювань. :wink:
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Re: Лікування та профілактика глистів у дитини

Повідомлення mariana » 04 листопада 2013, 21:05

taranjka мене теж це питання цікавить. лікар мені порадила що найкраще здати аналіз на антитіла до паразитів, в Сінево дивилася то пакет від 5 чи 6 паразитів 390 грн а в Румеді 200, хтось дівчата робив такі аналізи і чи вони справді показові?
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення TanenRom » 04 листопада 2013, 22:06

mariana написав:taranjka мене теж це питання цікавить. лікар мені порадила що найкраще здати аналіз на антитіла до паразитів, в Сінево дивилася то пакет від 5 чи 6 паразитів 390 грн а в Румеді 200, хтось дівчата робив такі аналізи і чи вони справді показові?

знайома робила - показали негативний результат, але вона ще два - чи три рази носила кал, і в останньому аналізі показало що є.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення mariana » 04 листопада 2013, 22:10

TanenRom оо,і таке буває виявляється..То який тоді найефективніший метод виявлення глистів? Аналізу калу я не дуже вірю, хм..
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення taranjka » 04 листопада 2013, 22:14

аналіз калу якраз і найефективніший, але його треба кілька разів здавати, ну і "по правильному". ще орієнтуватися на ознаки різні
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TanenRom » 04 листопада 2013, 23:18

mariana написав:Аналізу калу я не дуже вірю, хм..

він якраз найефективніший.
taranjka правильна написала потрібно здавати декілька разів, при тому дотримуватись усіх рекомендацій
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Re: Жаліємось :( 3

Повідомлення KriStar » 10 квітня 2014, 20:41

знайшли в нас глисти, гострики та аскариди. :scare: Будемо тепер вирішувати як їх краще виводити.
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення Dribchuk » 10 квітня 2014, 21:41

KriStar ого, а раніше не знаходили? де аналіз здавали?
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення KriStar » 11 квітня 2014, 11:27

пів року тому ми проходили комплексне обстеження, здавали всі аналізи, в тому числі на ентеробіоз. Нічого тоді не знайшли, ми робили ті аналізи у Сінево. Та я шось останнім часом невпевнена в якості їхніх обстежень. Цього разу нам порадили приватно звернутися до одного мужичка, який в тому добре шарить, він нам і знайшов ту всю гидоту.Та я здогадувалася, бо й УЗД пішла робити не просто так. На протязі певного часу дитина скаржилася на нудоту та біль в животику, особливо вранці. Спочатку я не звертала увагу, думала, що просто їсти не хоче, тому придумує все підряд. Але з часом я насторожилася, бо все повторювалося після того як дитина з"їдала кілька ложок, і то немає значення чого. Той мужичок нам сказав, що труїти гостриків, то як боротися з привидом. А от на рахунок аскарид, власне вже неживої (раніше ми приймали антибіотики й вбили), порадив зробити клізму, або дати прорносне, щоб то все вимити з кишечника. Бо та аскарида там розкладається й отруює організм. Перепрошую, за такі подробиці. :pardon:
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Поперед.Далі

Повернутись до Будь здоровий, малюк (захворювання і лікування)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість