Глобальні оголошення!

Бронхіт

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Бронхіт

Повідомлення Dribchuk » 28 грудня 2013, 10:30

TanenRom ну так - в вас там вибір більший ніж в нас :hi: я тут вже певно всіх лікарів з приймального обласної знаю і вони мене теж :crazy:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Галина » 28 грудня 2013, 10:36

TanenRom, а зателефонувати не можна? В мене знайома в румед здавала, то по телефону результат виясняла.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення TanenRom » 28 грудня 2013, 10:37

Dribchuk написав:TanenRom ну так - в вас там вибір більший ніж в нас :hi: я тут вже певно всіх лікарів з приймального обласної знаю і вони мене теж :crazy:

уже викликала таксі, іду будити дитину - і їдемо в Ділу здавати терміновий аналіз - через 4 години буде результат, якраз до приходу іншого лікаря, знатимемо що до чого.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення TanenRom » 28 грудня 2013, 10:50

Галина написав:TanenRom, а зателефонувати не можна? В мене знайома в румед здавала, то по телефону результат виясняла.

по телефону можна, але якщо я щось не дочую, або не так запишу - що тоді робити???

ти ж знаєш як мама переживає - то голова слабо думає.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)

Повідомлення lore1ei » 28 грудня 2013, 11:19

Бронхіт в 2,5 роки вилікували без антибіотиків, вже навіть не пам'ятаю точно чим, вроді самим простим пертусіном.
А от минулорічний бронхіт після садіковського віруса ніяк не хотів здаватись і давали антибіотик.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення TanenRom » 28 грудня 2013, 12:20

так аналіз крові здали - результат буде після 14.
тому як знатиму результати відпишусь.
Зображення

TanenRom Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TanenRom » 28 грудня 2013, 18:03

так звітую - прийшли результати аналізів - все в нормі.
лікар подивився на результати - сказав так вони вірусні, але оглянувши Дану, сказав, що варто давати антибіотик - бо дуже багато хрипів - вона маленька, а хрипи на пів спини, ну і кашляємо ми від вівторка, а якби кашель був від четверга, то ще б трохи почекали.

ось така в нас картина :sad:
Зображення

TanenRom Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 28 грудня 2013, 21:34

Вирішувати звістно тобі, однак на мою думку лікар перестрахувався. Подивись думку Комаровського щодо цього...
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення TanenRom » 28 грудня 2013, 21:52

Sms виходить що двоє лікарів перестраховуються ???
перший лікар була вчора, сьогодні зовсім інший - і викликала я його приватно - тому сенсу перестраховуватись у нього не було, бо всю відповідальність несе дільничний педіатр.

що шукати третього лікаря?

а Комаровського я передивилась три рази - все класно він пояснює, але говорить про жорстке дихання, якщо мокрота не відходить, але що робити коли хрипів дуже багато, і вони не в одному місці , а всюди :sad:

серце каже не потрібні антибіотики, але розумію, якщо я їх не даватиму, то тре шукати третього лікаря,який нас підтримає, і буде слухати кожних два - три дні.
Зображення

TanenRom Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 28 грудня 2013, 23:18

TanenRom написав:серце каже не потрібні антибіотики, але розумію, якщо я їх не даватиму, то тре шукати третього лікаря,який нас підтримає, і буде слухати кожних два - три дні.

Напевно в даному випадку на форумі вислуховувати поради не зовсім правильно... Ми ж не лікарі... А якщо не дай Боже що... Тому робіть , як важаєте за потрібне, саме головне, щоб ви були спокійні, а малеча пошвидче видужала. :rose:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Поперед.Далі

Повернутись до Будь здоровий, малюк (захворювання і лікування)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей