Ружена, ніхто не каже, що лаферобіон - фуфло.
Хороші ліки, сама малого ними лікую.
Але коли дитина ХВОРА, а не просто покапати для профілактики!!!!
Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся
Naya написав:Лаферобіоном тоже не раджу захоплюватися.
То ліки, як не як.
І він аж ніяк не зміцнює імунітет, не знаю, де ти таке прочитала.
krapk@ написав:Naya написав:Лаферобіоном тоже не раджу захоплюватися.
То ліки, як не як.
І він аж ніяк не зміцнює імунітет, не знаю, де ти таке прочитала.
це не імуностимулятор чи імуномодулятор-з такими дійсно варто обережно, бо вони має безпосередній вплив на імунну систему людини-можна в не дуже підходящий момент щось ситмульнути не те що треба. АЛЕ!!!! Має складниик -інтерферон людський, який восновному використ для підтримки імунної сисиеми. Читаємо: "Интерферон в организме усиливает активность Т-хелперов, цитотоксических Т-лимфоцитов, повышает фагоцитарную активность, интенсивность дифференцировки В-лимфоцитов. Интерферон не обладает прямым противовирусным действием, но вызывает в клетке пораженной вирусом и в окружающих клетках изменения, которые препятствуют размножению вируса. Также способствует выходу вирусных частиц из пораженной клетки, их инактивации другими иммунными агентами. Препарат также ингибирует репликацию и транскрипцию не только вирусов, но и некоторых бактерий, например хламидий. " ----- Мене моя тьотя лікар завжди вчить читати скалд препарату-а вона дійсно хороший лікар.
ніхто не каже захоплюватися. Але допускати до соплів теж не варто. Я взагалі насторожено ставлюся до будь-чого для профілактики. Для цього класно гуляти, закалятися, навіть морозиво їсти і т.п. Для зволоження краще фізрозчин, но якщо є вірус в хаті то лаферобіон!!!!. Проте кожен робе свій вибір. Особисто мій малий погано переносе закладений ніс, того я не допускаю.
Антинеопластические и иммуномодулирующие средства
Особенности использования
Применение в период беременности или кормления грудью. В период беременности и кормления грудью действие препарата не изучалось.
Дети. Информация относительно применения Лаферобиона в педиатрической практике отсутствует, поэтому детям в возрасте до 18 лет назначать этот препарат противопоказано.
Особые меры безопасности. Необходимо предупредить больного об исключении употребления алкоголя.
Не применять препарат после окончания срока годности, указанного на упаковке.
Способность влиять на скорость реакции при управлении автотранспортом или работе с другими механизмами. Не исследовалась.
Повернутись до Будь здоровий, малюк (захворювання і лікування)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей