Глобальні оголошення!

Вберегти дитину від грипу та ГРВІ

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Вберегти немовля від грипу

Повідомлення Naya » 29 грудня 2010, 14:35

Ружена, ніхто не каже, що лаферобіон - фуфло.
Хороші ліки, сама малого ними лікую.
Але коли дитина ХВОРА, а не просто покапати для профілактики!!!!
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Natalinda » 29 грудня 2010, 14:41

До речі про чайне дерево (я читала що його наразі нема, але може ше кому знадобиться) його можна не лише в аромолампі, можна на носовичок і на батарею.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Руженка » 29 грудня 2010, 14:44

Я зрозуміла, просто прочитала, що пишуть, що лаферобіон краще замінити народними засобами. От і написала, що поки не пізно краще все таки прокапати, але кожна мама вирішує для себе сама що робити і це правильно, бо відповідальність несе перш за все вона!!!!
Руженка Офлайн

Повідомлення Руженка » 29 грудня 2010, 14:47

Не знаю, мені лікар казав, що якщо вдома є хворі то лаферобіон треба покапати 3 дні з рази в день!!!!!!!!!!!
Руженка Офлайн

Повідомлення krapk@ » 29 грудня 2010, 19:41

Naya написав:Лаферобіоном тоже не раджу захоплюватися.
То ліки, як не як.
І він аж ніяк не зміцнює імунітет, не знаю, де ти таке прочитала.

це не імуностимулятор чи імуномодулятор-з такими дійсно варто обережно, бо вони має безпосередній вплив на імунну систему людини-можна в не дуже підходящий момент щось ситмульнути не те що треба. АЛЕ!!!! Має складниик -інтерферон людський, який восновному використ для підтримки імунної сисиеми. Читаємо: "Интерферон в организме усиливает активность Т-хелперов, цитотоксических Т-лимфоцитов, повышает фагоцитарную активность, интенсивность дифференцировки В-лимфоцитов. Интерферон не обладает прямым противовирусным действием, но вызывает в клетке пораженной вирусом и в окружающих клетках изменения, которые препятствуют размножению вируса. Также способствует выходу вирусных частиц из пораженной клетки, их инактивации другими иммунными агентами. Препарат также ингибирует репликацию и транскрипцию не только вирусов, но и некоторых бактерий, например хламидий. " ----- Мене моя тьотя лікар завжди вчить читати скалд препарату-а вона дійсно хороший лікар.

ніхто не каже захоплюватися. Але допускати до соплів теж не варто. Я взагалі насторожено ставлюся до будь-чого для профілактики. Для цього класно гуляти, закалятися, навіть морозиво їсти і т.п. Для зволоження краще фізрозчин, но якщо є вірус в хаті то лаферобіон!!!!. Проте кожен робе свій вибір. Особисто мій малий погано переносе закладений ніс, того я не допускаю.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Naya » 29 грудня 2010, 20:41

krapk@ написав:
Naya написав:Лаферобіоном тоже не раджу захоплюватися.
То ліки, як не як.
І він аж ніяк не зміцнює імунітет, не знаю, де ти таке прочитала.

це не імуностимулятор чи імуномодулятор-з такими дійсно варто обережно, бо вони має безпосередній вплив на імунну систему людини-можна в не дуже підходящий момент щось ситмульнути не те що треба. АЛЕ!!!! Має складниик -інтерферон людський, який восновному використ для підтримки імунної сисиеми. Читаємо: "Интерферон в организме усиливает активность Т-хелперов, цитотоксических Т-лимфоцитов, повышает фагоцитарную активность, интенсивность дифференцировки В-лимфоцитов. Интерферон не обладает прямым противовирусным действием, но вызывает в клетке пораженной вирусом и в окружающих клетках изменения, которые препятствуют размножению вируса. Также способствует выходу вирусных частиц из пораженной клетки, их инактивации другими иммунными агентами. Препарат также ингибирует репликацию и транскрипцию не только вирусов, но и некоторых бактерий, например хламидий. " ----- Мене моя тьотя лікар завжди вчить читати скалд препарату-а вона дійсно хороший лікар.

ніхто не каже захоплюватися. Але допускати до соплів теж не варто. Я взагалі насторожено ставлюся до будь-чого для профілактики. Для цього класно гуляти, закалятися, навіть морозиво їсти і т.п. Для зволоження краще фізрозчин, но якщо є вірус в хаті то лаферобіон!!!!. Проте кожен робе свій вибір. Особисто мій малий погано переносе закладений ніс, того я не допускаю.

Таню, і то, по-твоєму, не імуномодулююче?
Не імуностимулююче?

http://vapteke.com.ua/drugs/laferobion_arterium.php

лаферобіон - класифікація
Антинеопластические и иммуномодулирующие средства

Я знаю, що таке інтерферон.
Але він починає вироблятися в організмі при певних умовах - при температурі 38 і більше. І чим вища температура, тим більше його виділяється.
А якщо в дитини нема температури, не хвора, а вже чужорідний інтерферон? Для чого????
І це не втручання в імунну систему? Це не стимулювання?
Твоя справа що і коли капати своїй дитині, але я твердо вважаю, що без крайніх потреб захоплюватися ліками не треба.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Naya » 29 грудня 2010, 20:45

А ще перед тим як використовувати лаферобіон просто для профілактики, раджу прочитати його побічні дії та показання до застосування за поданим вище посиланням.
Все, більше не офтоплю, тема не про те.
І
Особенности использования

Применение в период беременности или кормления грудью. В период беременности и кормления грудью действие препарата не изучалось.
Дети. Информация относительно применения Лаферобиона в педиатрической практике отсутствует, поэтому детям в возрасте до 18 лет назначать этот препарат противопоказано.
Особые меры безопасности. Необходимо предупредить больного об исключении употребления алкоголя.
Не применять препарат после окончания срока годности, указанного на упаковке.
Способность влиять на скорость реакции при управлении автотранспортом или работе с другими механизмами. Не исследовалась.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення krapk@ » 29 грудня 2010, 21:44

Леся, це якщо в кров капати, а не в ніс :zybu:
Читаємо:
Способ применения:
Раствор назальный
Лечение Лаферобионом наиболее эффективно при назначении его в первые дни заболевания, при появлении начальных симптомов. Для лечения ОРВИ (включая грипп) и смешанных вирусно-бактериальных инфекций Лаферобион применяется в виде ингаляций, спрея или путем закапывания в носовые ходы.

Для лечения детей в возрасте до 1 месяца!!!!! рекомендовано использование носовых турунд, смоченных препаратом Лаферобион, турунды вводятся поочередно в каждый носовой ход на 10-15 минут. Для закапывания препарата у детей данной возрастной группы, рекомендован Лаферобион с активностью 50 тыс. МЕ по 2-3 капли в каждый носовой ход от 4 до 6 раз в сутки, курс терапии рассчитан на срок от 3 до 5 дней.
С целью предупреждения заражения ОРВИ в период эпидемий или при контакте с заболевшим лицом, рекомендовано закапывание или распыление Лаферобиона с активностью 50 тыс.- 100 тыс. в 1 мл, в течение всего срока существования угрозы инфицирования, по 5 капель препарата(0.25 мл) дважды в сутки, интервал между введением препарата должен составлять не менее 6 часов.
Джерело:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
і моя лікарка, якій я довіряю.
Зображення

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення krapk@ » 29 грудня 2010, 21:52

Звичайно без потреби ліків ніяких не вживати, Це точно!!!! Не по темі, але про ліки, одна знайома дає для профілактики :stupid: ворміл 8 місячній дитині :scare: , бо ту посипало, певно від глистів. Оце ПРОФІЛАКТИКА!! Але ніякі мої доводи не помагають.
Зображення

krapk@ Офлайн

Я тут живу

Re: Вберегти дитину від грипу

Повідомлення okcana » 21 вересня 2011, 23:19

Ми пємо чай із шипшини (дуже легенький), їмо лимон, молоко пємо з медом, цибуля, часник
okcana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 935 раз.
Подякували: 607 раз.
Діти: дівчинка Настуся, 5 рочків

Поперед.Далі

Повернутись до Будь здоровий, малюк (захворювання і лікування)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей