Глобальні оголошення!

Лікування та профілактика глистів у дитини

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Глисти

Повідомлення Melisa » 07 червня 2010, 14:38

Буває, ще й як буває. Я десь читала, що є такі люди, які все життя можуть жити, маючи оці самі глисти, але при цьому фізично вони від них не страждають. Немає ніяких ознак того, щоб щось турбувало. То вчені сперечаються по тому поводу, мовляв, чи варто ті глисти виводити, якщо людина почувається здоровою і ніяких особливих змін в організмі при цьому нема.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення ЗІрка » 31 серпня 2010, 12:45

Nymydora, а як ти дізналася? бо я теж переживаю, коли малий надто крутиться... чи неспокійний ( я в дитинстві натерпілася через ті глисти)
а мені кажуть шо то ше мала дитина (5 міс) і шо встидно йти на аналізи бо звідки ж ті глисти (ніби як глисти то вже ми живемо чуть не в болоті)
а я хочу, щоб малеча почувалася комфортно, нічо ніде не свербіло і не турбувало...

ви лікуєтеся? якщо так, то чим?
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення гра з вогнем » 14 вересня 2010, 20:12

а як ви дізнаєтеся про те, що у дітей глисти?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Nymydora » 14 вересня 2010, 21:04

ЗІрка написав:Nymydora, а як ти дізналася? бо я теж переживаю, коли малий надто крутиться... чи неспокійний ( я в дитинстві натерпілася через ті глисти)
а мені кажуть шо то ше мала дитина (5 міс) і шо встидно йти на аналізи бо звідки ж ті глисти (ніби як глисти то вже ми живемо чуть не в болоті)
а я хочу, щоб малеча почувалася комфортно, нічо ніде не свербіло і не турбувало...

ви лікуєтеся? якщо так, то чим?

Зірка, ми пройшли діагностику на частотному апараті - там притуляють таку штучку то відповідних точок на руці і воно, якщо є глисти, якось спеціально пищить. Діагностику і лікування нам робила моя свекруха. Малому не давала нічого, сама пропила Refungin.
А оце останні дні малий трохи не в порядку - понос, а сьогодні з'явилася сильна висипка на щоках і вухах, то свекруха сказала, що то певно теж глисти і сказала давати малому протиглистне (назву забула, ліки в чоловіка, а він ще не вдома). Якщо цікаво - то я подивлюся і напишу.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Nymydora » 14 вересня 2010, 21:08

А про те, чи в болоті чи не в болоті - казав мені один лікар, та і свекруня теж, що зараз з'явилос ядуже багато паразитів, колись так не було. Це пов'язане з тим, що люди почали активно подорожувати, мігрувати, от і переноситься усяке диво з країни в країну. І не обов'язково жити в болоті, глисти зараз всюди є.
Я думаю, що неможливо постійно бути стерильним. А дитину теж не вбережеш - хіба що в скафандр засунути. Моє он гуляє, то руки з землею в рот запихне, то камінця оближе... Просто треба час від часу перевірятися і лікувати.

До речі, диня протиглистна - їжте, поки сезон. А малечі з молоком щось там попаде :)
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення гра з вогнем » 14 вересня 2010, 21:11

чота мені кажеться тре серйознішу діагностику пройти, тоді лиш пити :morning:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Marta » 15 вересня 2010, 00:26

підтримую! я б так просто ніяких препаратів не давала...
А в мене подруга є. Здавала аналіз синові на аскариди в тій самій загальновідомій санстанції-виявили! як вона спереживалась, не описати....Малому не давала нічого, бо не було ще року, а всі препарати по-моєму після року, потім вирішила ще раз провіритись і поздавала всюди, крім санстанції і пару разів, нічого не виявили! І хто зна, чи були вони...не могли ж вони так просто зникнути...
Так от я до чого- шось не довіряю я нашій санстанції, бо всім там знаходять....) І ще- моє ІМХО- якщо дитина нормально поправляється, їсть, спить, нема синяків під очима- то нічого не треба робити! І для профілактики я так само не даю, а прищики можуть бути від чого завгодно, не обов"язково одразу глисти!
Marta Офлайн

Повідомлення Melisa » 15 вересня 2010, 08:52

Марта, я здавала два рази в санстанції, не знаходили. Я ж іншої думки, тому я трохи лікую її. Хоча це важко назвати лікуванням.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення mala-karta » 18 вересня 2010, 23:21

а мені здається, що глисти є у всіх дітей :)

до речі, аскариди живуть рік приблизно. Гострики (від яких попа чухається) - місяць.
Якщо різко перейти на супер-чистоту, мити руки, гладити щодня білизну, прати при 90 С, то гострики самі за місяць проходять - головне, щоб не було повторного інфікування.

Ясно, що є підлі глисти, які зразу розмножуються в животі, але вони симптомі дуууже помітні дають.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Marta » 19 вересня 2010, 00:15

Ну не знаю, але те, що симптоми помітні дають-то точно...
Гострики- то дитина так чухає ту попу, що аж здирає памперс, без памперса неможливо-руки постійно там (то по розповідях), аскариди дають синяки під очима, анемію, в декого скрегіт зубами, т.д...Якби я, не дай Боже, таке помітила, звичайно, вживала б міри, обстежувались...А ті препарати проти глистів сильно садять печінку, то для профілактики вважаю недоцільно їх давати...
Marta Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Будь здоровий, малюк (захворювання і лікування)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість