Глобальні оголошення!

Лечение панариция

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Лечение панариция. Хирурга срочно.

Повідомлення Yummy mummy » 01 червня 2011, 01:36

То точно,експерименти над дитинкою стрьомно :( ....Але різати знову :scare: ,шкода малечу. :emphaty: ....
А гаряча вода з содою-тоже чула,що допоміжна,можна і алоє прикласти-шкоди не повинно бути...
Але звичайно бажано проконсультуватися з хорошим спеціалістом,завтра попитаю в своїх,може щось порадять...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Natalinda » 01 червня 2011, 01:37

Shalimar написав:Ну я бы послушала мнение дерматолога, конечно. Где его найти, скажи?....

Ну в Тернополі знаю від дівчат шо на Гоголя ходять в дитячу поліклініку, я то відразу в обласну, там черги рідко...
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Marta » 01 червня 2011, 01:39

А він приймав антибіотики після операцій?
Про алое теж читала, ще про капустяний листок, але з тим панарицієм жартувати не треба, бо як ти читала, то сама знаєш, чим це може бути чревато....
Знаю з Тернопільських- то центр Медікус, там вроді є дерматолог, гроші деруть, але може щось толкове скажуть...
Хоча не впевнена, що це-дерматологія...
А про рецидиви- щоб того уникнути, то має бути повне загоєння рани під наглядом лікаря, прийом антибіотиків, посилена гігієна, можливо, інший хірург...

Про ГАРЯЧУ воду- не можна нагноєння в гарячу воду.
Marta Офлайн

Повідомлення Yummy mummy » 01 червня 2011, 01:40

Shalimar написав:У КОГО ЕСТЬ АЛОЭ???!

У мене є алоє,завдяки Eney,і ще TanenRom має дати...Дякую дівчата :roses: ...
ми також ним спасаємося...
Можу поділитися ;-) ...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Marta » 01 червня 2011, 01:44

сорі, прикладали мазі на основі антибіотиків?
Marta Офлайн

Повідомлення Yummy mummy » 01 червня 2011, 01:51

Найшла таку історію-
| +
Когда мой сын еще ходил в детский сад, у него на пальчике образовался панариций (волос). Хирург, к которому мы обратились за помощью, категорически заявил, что избавиться от этой напасти поможет только удаление ноготка. Я не согласилась с ним и ушла расстроенная, слыша вдогонку крики доктора, что завтра, мол, придете, а я откажусь оперировать. В троллейбусе к нам подсела женщина и сразу же спросила, почему мой сыночек плачет. Я поделилась с ней своей бедой, она посочувствовала, а затем дала мне рецепт лечения панариция. Вот он.

Необходимо вылить в рюмку 1 сырой белок куриного яйца, а затем, помешивая его ложечкой, добавить к белку 96% спирт так, чтобы белок свернулся в белые хлопья. Понадобится примерно 30-40 мл спирта. После этого процедить все через ситечко, а затем выложить белковые хлопья ровным слоем на бинт, сложенный в 4 слоя. Обернуть им больной палец, сверху укутать целлофаном и забинтовать. Через 7 часов повязку поменять. Вот и все лечение.

Я все так и сделала. После первого накладывания повязки малыш уснул, но через 7 часов я его разбудила и поменяла ее. Через 3 дня кожица вокруг ногтя у него слезла, и вскоре все зажило. Сын вырос, и за все эти годы панариций больше ни разу его не беспокоил. Еще не раз потом лечила я этим рецептом и детей, и взрослых, и всегда результат был положительным.

П.С.Я взагалі колись не вірила у всякі там народні методи, поки не прийшлося дідуся від гангрени лікувати сольоними огірками...І на диво це був найдієвіший спосіб.
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Shalimar » 01 червня 2011, 01:52

Yummy mummy написав:То точно,експерименти над дитинкою стрьомно :( ...

еще ж не говорит ведь! не скажет, болит, чешется, беспокоит, пульсирует?.....
Yummy mummy написав:бажано проконсультуватися з хорошим спеціалістом,завтра попитаю в своїх,може щось порадять...
ок, спасибо!!!
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 01 червня 2011, 01:53

Natalinda написав:Ну в Тернополі знаю від дівчат шо на Гоголя ходять в дитячу поліклініку, я то відразу в обласну, там черги рідко...

Лечились у меня там, в Кировоградской обл., потому что там настигло, когда гостевали, а сегодня да, сразу в областную поехали на осмотр.
Прочитала, если есть нагноения - дерматолог направит к хирургу )) ............
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Yummy mummy » 01 червня 2011, 01:54

Marta написав:Про ГАРЯЧУ воду- не можна нагноєння в гарячу воду.

Мала на увазі коли тільки починається(тільки чомусь не написала :oops: ),звичайно що нагноєння парити не можна....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Shalimar » 01 червня 2011, 01:58

Marta написав:А він приймав антибіотики після операцій?
про рецидиви- щоб того уникнути, то має бути повне загоєння рани під наглядом лікаря, прийом антибіотиків, посилена гігієна, можливо, інший хірург...
Про ГАРЯЧУ воду- не можна нагноєння в гарячу воду.

Marta написав:сорі, прикладали мазі на основі антибіотиків?

ну, мнения раздвоились по поводу горячей воды и мазей.........
После второй операции прошел курс антибиотиков (уколы), делали перевязки в стационаре, потом дома....
А сегодня, как появилось, то мазей никаких не прикладывали, только компресс из димексида...
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Будь здоровий, малюк (захворювання і лікування)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей