Я сьогодні помітила що мій син ставить ножки всередину, косолапить. Не те щоб постійно але бачу час від часу викривляє. Не знаю чи я раніше не помічала чи не було такого. Я ще прочитала статтю і вже переживаю.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
якщо коло вас є річка навіть з простим пісчаним берегом, то хай краще босим по берегу ходить ніж оте чудо-юдо з гальки купувати. я не дивилася ціни, але якщо тебе збентежила ціна, то нічого складного не має самому такий коврик забацати. не знаю як дома зараз, але у нас мішками гальку продають у всяких товарах для дому і будівельних магазинах. або з моря тобі мішечок гальки напевно теж не відмовлять привезти :?
отут є купа всього про ходіння-косолапість і всяку всячину (наіть може аж забагато) http://www.1796kotok.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=25675&hilit=%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B2%D1%8C скажу що я проти гомеопатіїї, але про плоскостопість і косолапість тут багатенько написано!!! радять по циновці ходити - то такий коврик, як я розумію, що в коридорах стелять щоб бруд в хату не носився))) там багат опро взуття є!
Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)
Nymydora ну ми ходили давніше, як масажі і всілякі вправи робили. Зараз лежить. Та й мій зараз босий по вулиці гонить а там і бруківка і трава і камінчики і курячі какишки :grin: вообшем лучше всяких ковриків. На морі теж практично весь час босий по ракушках ходив А гальку шо на клей?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос