Глобальні оголошення!

Чи може бути алергія на банан?

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи може бути алергія на банан?

Повідомлення loljka » 22 листопада 2011, 00:10

дівчата.чи може бути в малечі висип від банана? їли лише грудне молоко сьогодні, угараздило дати кусочок банана, а ввечері як обсипало животик та спинку. чи то алергія,чи може просто пітничка (в малої вчора ввечері була температура,а вночі вона пропотіла,аж волосся мокре було). але чи може пітничка аж через 12 год після потіння проявитися?
loljka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 91 раз.
Подякували: 152 раз.
Діти: донечка Роксоланка

Re: чи може бути алергія на банан

Повідомлення Nymydora » 22 листопада 2011, 00:12

може, звичайно, і навтіь не так на банан, а на те, чим чого обробляють. Особисто я була так отруїлася ьананом, шо мамадарагая :scare: Так що з цим треба вважати
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення loljka » 22 листопада 2011, 00:15

видно,як який попаде (більше чи менше пічкали) :o бо раніше теж їли,але нічого не було :istereka:
loljka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 91 раз.
Подякували: 152 раз.
Діти: донечка Роксоланка

Повідомлення ЗІрка » 22 листопада 2011, 00:31

а може сама шось зїла? я чула, що від банана можуть бути проблеми з животиком, зелений кал... але хто зна чим їх там дійсно обробляють :(
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Re: Чи може бути алергія на банан?

Повідомлення Natalinda » 22 листопада 2011, 01:42

В подруги в синочка була алергія. Саме на банан((( Провіряла кілька раз(((
Казала що певний чс не давала, а потім пройшло, зараз їсть банани, та вона все одно обмежує.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення happymami » 22 листопада 2011, 05:53

Я думаю, що на всяк випадок якийсь антигестамін дати варто. Попитайся в дільничного лікаря ;). Бо всетаки не виключено, що це й пітничка могла б бути. Але від банана алергія - це абсолютно не дивне явище
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Lusik » 22 листопада 2011, 12:04

Я ще як годувала грудьми(перший місяць) то попробувала ну дуже малесенький кусочок банана і в малого був таки й діатес :scare: :scare: , що 2,5 міс. лікувалися. А потім ще в 6,5 пробували їсти і все одно на личку висипало. Але в нього був висип лише на личку , вушках, що характерно для діатесу.
То зникла алергія вже аж коли дали в 8 міс.
А пітничка теж варіант, в нього літом вся спинка і груди і животик були у висипці. тому все ж вам потрібно до лікаря нехай подивиться. :girl_hospital:
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення Anjuta » 23 січня 2012, 17:16

Ой дівчатка, добре що побачила цю тему. Я малого годувала лише грудьми і часто їла банановий коктель на молоці або самі банани, то в малого трохи щічки червоні були, я все думала може то на халву або ще щось виключала з свого раціону. Перед Новим роком почала потрохи той банан давати дитині і навіть непомітила коли саме малого щічки, вушка, ручки і ножки місцями обкидало тим діатезом. Я вже думала що то дамашнє молоко, бо перед тим напилася. Правда банан вже пару тижднів в хаті відсітній, а діатез ледве сходить(((
Тепер мене осінило що це банан, бо більше нічого не може бути, я на строгій дієті, лікарка наказала. Бо я вже нарікала на свою маленьку чихуашку, що то на її шерсть)))
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення xtremeshammy » 24 січня 2025, 13:30

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 02 лютого 2025, 11:56

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Далі

Повернутись до Перші неприємності зі здоров'ям (до року)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей