Глобальні оголошення!

Вроджений вросший ніготь

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Вроджений вросший ніготь

Повідомлення Перлинка » 11 квітня 2011, 21:03

отака біда є в нашої мацьопика,поки як розумію його не турбує

хтось з таким стикався?

порадьте будь ласка хорошого дитячого хірурга ,я звісно різати б не хотіла при можливості,але треба ж до когось звернутись за консультацією

тут є стаття на цю тему,як комусь цікаво
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Re: вроджений вросший ніготь

Повідомлення Oksana » 13 квітня 2011, 17:17

в мене в Максимка таке саме було, але я зовсім забула, що ми з тим робили :istereka: Спитаю вечером в чоловіка, може він шо памятає. Но точно не різали.
До речі і в мене піся пологів зразу чогось врізався також в шкіру і непривиьно почав рости, то мені таки різав хірург, нічо не помого, а малому якось обійшись без того :?
Ще вечером напишу, як згадаю щось :kiss:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Перлинка » 13 квітня 2011, 17:22

Дякую :)
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Lesya » 13 квітня 2011, 18:07

І в мене після пологів одразу 2 нігті не туди пішли. Хірург поралив видалити ніготь і новий буде рости нормально. А я просто почекала поки він проросте. Про перший вже забула, а другий на останній стадії.
Може малюку спробувати стерильний бинтик туди підпихати - нігтики м"якенькі, можна ріст направити.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Перлинка » 13 квітня 2011, 18:17

Леся ,справа в тому ,що я підозрюю,що в нього ,шось таке на великих пальчиках ніжок ,вже навіть нариви є

С - Врожденное врастание ногтевой пластинки с искривлением ее продольной оси.

по лынку який я давала вище э малюнок

в мене колись вростав ,вже було дике мясо,я також підкладала бінтик і владналось

але ,боюсь тут тим не обійдеться,бо крива сама нігтева пластина
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Oksana » 14 квітня 2011, 00:30

в нас також гноївся, то прикладали мазь вишневського, підтягували той гній. А потім, каже чоловік, що розпарювали ножку (ну от в ванній), і після того обрізали. І тепер я поняла, чого я того не памятаю, бо то робив чоловік, я не могла наважитись на таке, в мене руки тряслись і серце боліло, бо плакав мацьопик дуже... Але так підрізаючи витягнули. Хоча, до речі, до сих пір буває, що хоче вростись, то тепер слідкуємо за тим пальчиком... Але, ще каже чоловік, що підрізав тільки тоді, коли він виріс трохи, тобто прорізався вже, отоді зрізав і вже після того слідкували.
Але ситуація була схожою, він і мучив його, не давав торкнутись і гноївся :cry:
Перлинка, бажаю щоб і вам вдалось побороти то, якнайлегше :roses:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення flower » 29 червня 2011, 11:50

Перлинка, як там у вас справи з нігтиками??? Шо робите??? В нас теж підозра шо буде та сама проблема, поки казали мені нічого не чіпати, бо може виростуть нормальні... надіюсь так і буде!
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Перлинка » 30 червня 2011, 13:02

нігтик підріс і якось вирівнявся,бо був косий -косий,а зараз вже вроді як треба,нагноєння підсохло і повідлітало.Короче,зараз все дякувати Богу добре.Я нічого не робила

помітила що червоніло там ,коли тісні шкарпеточки вдягала,тому я їх повикидала
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення flower » 30 червня 2011, 13:05

о, то супер шо все добре... :clapping: надіюсь і у нас так буде :?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Re: Вроджений вросший ніготь

Повідомлення smailik_m » 15 січня 2012, 12:43

Напишу про наш досвід, може комусь пригодиться. У сина з народження на обох великих пальчиках ніжок були вросші нігтики, десь в два тижні (точно вже не памятаю коли) почали червоніти пальчики. Я зразу наробила цілу купу кіпішу і пішли до хірурга, лікар подивився і порадив прикладати дімексид розвдений водою один до чотирьох. Ми прикладали після купання, на ніч, (часто получалося тільки на кілька годин бо син зсовував ту ватку) кілька днів. Зразу ніби злізла тоненька шкірка і почервоніння не пройшло, я трохи настрашилася і почала прикладати не кожного вечора, але через деякий час побачила, що нігтик зміг вирости нормально, спочатку один, а потім і другий. Дякую розумним хірургам, котрі вміють не тільки різати!
Ніхто тобі не друг. Ніхто тобі не ворог. Кожна людина тобі вчитель.
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 497 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: два синочки-колобочки

Далі

Повернутись до Перші неприємності зі здоров'ям (до року)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей