і в нас таке саме (((((((((
Юра з ночі на вівторок вирвав, потім понос та рвота... правда без температури
Ходила поїла (відвар ізюму, м"ята, ромашка, чорний чай, регідрон), сьогодні давала відвар льону (ніби проходить)
визивали лікарку (по страховці), то вона призначила лінекс, смекту, ніфуроксазид, пити звіорбій. З того всього давала тільки ніфуроксазид аж на третій день. Вчора вночі малий почав дуже плакати (натпевне нудило і не міг вирвати), а мама моя запанікувала, визвала швидку, вони приїхали (а малий вже почав засинати коли циці), лікар почав обмацувати, тиснути живіт, малий плаче..... сказав живіт твердий, запалення шлунку, термінова госпітпалізація, на збори 5 хв
(я хотіла відмовитися, як на мене у малого був цілком нормальний стан, але мене якось вмовили поїхати, щоб подивився гастроентеролог). Приїхали, дякувати Богу, попалася нормальна лікарка, обдивилася малого, послухала. сказала, що живіт м"який, стан задовільний, мій догляд правильний, малий заспокоївся, я написала відмову від госпіталізації, і ми поїхали додому
з того всього я взяла до уваги:
треба багато поїти при поносі, рвоті, температурі, організм дуже зневоднюється і через дуже короткий час виникає пневномія, старатися треба максимально багато поїти, з шприца (малому було цікаво) кожних 15-20 хв. Я так поїла 4 дні.
Ось тут детальніше про ротовірус:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!