мої висновки - не пхати пальці, якщо закисає - анбибактеріальні капльки. по можливості масаж, ал тільки чистими пальцями. чистота в цьому ділі найголовніше! а, щ ромашкою для самозаспокоєння промивала

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся
Vikibee написав:Янголятко, а у скільки місяців у вас відкрився канальчик? Бо ми теж мучимось з малим, на скоро три місяці, а очко як гноїлося так і гноїться. Кілька сторінок назад я писала, що нам пробивали малій канал. Зараз Марічці 2,11 - то бачу негативні наслідки після тієї процедури: коли хворіємо, то стоїть слізка у кутику, кон’юктивіти((((
Янголятко, а для чого мастити зеленкою? Може б і я спробувала, ато вже не знаю, що йому робити, не хотілося б прокол робити, вже знаю, яке то "добро".
Янголятко написав:У донечки від народження закисало оченятко. Педіатр виписала Вігамокс, ми ним капали 2 тижні і вроді пройшло. Через місяць знову почалося... Я знову купила Вігамокс. Потім промивала міцним чаєм. Закисання пройшло, але око почало сльозитися. Педіатр сказала, що воно само пройде і нічого робити не треба. Я так почекала 2 місяці, а потім сама пішла до офтальмолога, бо око почало знову закисати на ранок. Він виписав Оку-флеш (це на траві очанці лікарській) і Топрадекс (антибіотик). Прокапали, а результату практично ніякого. Лікар сказав іти в лікарню на пробивання каналу. Але ж якби канал був забитий, то сльози б не текли!Не хочу мучити дитину! Може хтось стикався з такою проблемою?
Повернутись до Перші неприємності зі здоров'ям (до року)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей