Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся
TYulia написав: В обід даю супчик з мяском, ввечері сир з фруктами, може то ще зранку якись овочевий супчик давати, навіть не знаю.
Далі в нас обід перед сном. Засинає практично голодною. Випиває кефір (дитяча кружка), там грам 150. Ну і може з'їсти сухарик ржаний. Пробувала давати суп - не їсть. А от як просинається в нас повноцінний обід: суп, або рагу. Через годинку можу дати 2 кусочки твердого сиру або яблуко. Супу надовго не вистарчає, тому даю щось після нього перекусити. Ну і вечеря. Вечеряємо десь в 6-7. Тоді в нас їде або кусочок м'яса , або рибки. Рибку купляю форель або сьомгу червону. Запыкаю в духовцы, або тушкую в сметані. Не страшно давати бо мілкіх кісток нема. М'ясо - переважно курка. Їндика не їмо - він мені засухий, свинну тільки 50 на 50 з куркою в котлетках. А так курочку забікаю в духовці, парові котлети, тюфтельки. Гарніру не даю. Даю свіжого помідора або огірка. Сольоного не даю і не планую давати років так до 3 точно. Ну і десерт - фруктове пюре грам 100. Або яблуко, хурма. На ніч - кружка кефіру. П'є дуже багато по 2 літри компоту на день. Здавали кров на цукор - в нормі. Але й не дивно - в хаті Ташкент. Десь отак.

Повернутись до Перші неприємності зі здоров'ям (до року)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей