Відписуюсь. Ми зробили підрізання вуздечки і знали би ви як я шкодую, що не зробила цього раніше, а так мучилася. В мене настільки зранені соски і аерола постійно яснами стиснута була, що кожне прикладання для мене ставало все більшою каторгою, я настроювалася пару хвилин перед годуванням, бо мене настільки пекло і боліло, що можна впісятися було з того болю, мене постійно через біль кидало в холодний піт, в душ треба було ходити кілька раз на день, короче жах... Я раджу якщо вам в пологовому ствлять діагноз коротка вуздечка і у вас вже є невеликі проблеми з грудьми, то нікого не слухайте і таки йдіть до хірурга чим скоріше, бо зчасом буде тільки гірше. Сама процедура зовсім не страшна, робиться до 5 хв, пшикається в ротик обезболююче, чекають 2 хвилини щоб затерпло і тоді ножничками хірург там надрізає. Малий навіть не проснувся від того, лиш сплакнув крізь сон і далі собі спав. Тепер смокче краще, вже аж так не болить, лиш чуть чуть, і думаю нарешті помаленько все буде заживати.
Раджу почитати статтю про коротку вуздечку і грудне.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Якби ви правильно не прикладали, якщо дитина не може нормально рухати язиком, будуть і тріщини і рани і інші прєлєсті. Не настільки те підрізання таке страшне і не бачу змісту його відкладати. Якщо нема проблем з грудьми, то хто зна чи в старшому віці не буде проблем і з вимовою. Але от підрізання вже буде в старшому віці важче зробити і болючіше.