Глобальні оголошення!

Ліки для наших дітей?

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи читаєте Ви інструкцію до препарата перед тим як дати ліки дитині?

1.Так читаю завжди
21
95%
2.Іноді читаю.
1
5%
3.Ні. Ніколи. а навіщо?
0
Немає голосів
4.Ні. я цілком довіряю лікарям.
0
Немає голосів

Всього голосів : 22

Ліки для наших дітей?

Повідомлення Радмила » 19 жовтня 2010, 02:42

Чи читаєте Ви інструкції до тих ліків, які прописують дітям лікарі? Чи страєтесь Ви вникнути, що і навіщо прописує лікар Вашій дитині? Які процедури призначають і їх доцільність?
Цю тему я вирішила написати, бо деякі препарти, які були приписані деяким форумським діткам, мене просто дивують, якщо не сказати інше.
Перше сама відповім на питання. Так я читаю ЗАВЖДИ. Завжди означає, що перед тим як піти в аптеку, я знахожу інструкцію до препарату в інеті, або ж прошу її в аптеці і ретельно її вивчаю. Це відноситься апсолютно до всіх ліків. Навіть до елементарних капель від нежитю.
А тепер чому я це роблю. Історія моєї старшої дитини.
До шести місяців, мене всі лікарі переконували, що все гаразд. Власне. лікарі були сліпі на одне око, а може і на два. І чомусь їх зовсім не дивувало, що дитина не хоче лежати на животі, а плаче. Мені казали, та вона лінується. А в шість місяців, коли вона почала сідати. раптом почали сіпатись плечики. І проблеми стали очевидні.
Дуже знана невролог, яку я запросила приватно, розписала мені курс лікування і призначила масажі з екзокірітом. (Це тепер я вже знаю. що при наших проблемах екзокіріт - це заборонено). Порадила Свою масажистку і Свого вертебролога.
Після першого масажа і фізкультури, коли дитину крутили вниз головою, що теж як виявилось потім, було зовсім недоречне, в дитини почались перші судоми. Після кількох сеансів, лікарку осенило. і вона відмінила екзокеріт, а заодно назначила протисудомні препарати. Якщо коротко описати, то за 3 місяці лікування в дитини почались дуже сильні судоми. Препарати спочатку були для тих що до 3-х років, потім 6-ти, 12-ти. Остане призначення був препарат при епілепсії, який впливав на печінку, нирки, склад крові. Я прочитала інструкцію (а почавши лікування я їх постійно читала) і відмовилась давати його дитині та поміняла лікаря. Після відміни лікування. Судоми в дитини пройшли і більш не повторювались.
Свій вертебролог правив дитині шийку аж 5 раз. За чималі гроші. Потім сказав, що вже все клас, бо ми пройшли курс. А результату не було. Я потім звернулась до іншого і він зробив нормально за один раз.
Крім того. Дитині виписували препарати при ОРЗ і для глистів, які могли спровокувати судоми і моїй дитині були протипоказані. Просто лікар, яка їх виписувала не знала всіх протипоказань препаратів.
Ще один випадок однієї мамусі. Невролог прописала дитині масажі з електофорезом. Бо дитина кесарська. Для укріплення.... зробили масаж, а дитина перестала дихати. Попали в реанімацію. В дитини алергія на препарати. І не треба було їй тих препаратів. бо вона цілком здорова , як виявилось потім. Але ж лікарці гроші заплачені, хіба вона може піти і просто сказати: у Вас здорова дитина, за шо ж тоді гроші платити?
Ось такі історії.
Окремо для Любаня@. напиши мені в ПП. бо твоє ПП недоступне.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Re: Ліки для наших дітей?

Повідомлення мешканка » 19 жовтня 2010, 10:06

Перевіряю завжди і оспорюю. Завжди! завжди! завжди! Перший свій досвід мала, коли старшій було 4 місяці і їй невропатолог на Гоголя прописала Цінарізін. (в дитина після родів тремтіли ніжки) Його не можна давати дітям до 5 років. !!!!!
Його застосовують після інфарктів та інсультів! :scare: :scare: :scare: :fool3:
Що б було з моєю дитиною, якби я його подавала-не можу навіть собі уявити. :scare:
В результаті звернулись до іншого лікаря, то вона прописала якусь суспензію на основі глюкози та меліси і сказала, що, при доброму догляді та ГВ все саме-собою пройде. Так і вийшло... Так, що завжди-завжди читайте і піддавайте сумнівам.
Маю хорошу подругу, фармацевта, то дуже багато всього питаю в неї і, виявляється, що навіть ті препарати, які мені приписували при вагітності-є заборонені вагітним. Що багато препаратів в ЄС мають значно довші списки протипоказів ніж в нас...і що цікаво, показання і протипоказання щодо одних і тих же препаратів, змінюються з новими партіями.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Любов » 20 жовтня 2010, 13:28

нам лікар призначив афлубін, щось не дуже хочу давати, вважаю що імунітет має сам справлятися. ще інгаліпт, сироп подорожника від кашлю доктор Тайс, мазь доктор Мом для натирання :o . Тільки в усіх цих ліках в інструкції пише - від 2-х років :scare: . Що робити не знаю. Покищо тільки Панадол бебі даю. Дівчата, вашим діткам такі ліки в пів року призначали?
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Naya » 20 жовтня 2010, 13:32

однозначно читаю інструкцію, ще до покупки ліків.
Іноді приходиться ше з лікарем сперечатися...
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення happymami » 20 жовтня 2010, 13:36

Люба, нам не призначали, бо ми не хворіли, але коли мені стільки всього пишуть - я користуюся тільки чимось одним. Якшо горло - то шось для горлечка і всьо. Мамине молоко і нічого більше. Якшо температура - збиваю вночі Панадолом, ага. І все. Коли ми лежали в лікарні з запаленням голосових зв*язок, то давала ВСІ приписані ліки (в тому числі і афлубін) лише першу саму критичну добу. Як тільки дитина пішла на поправку - давала лиш саме на мій розсуд необхідне. В мене організм чистий від ліків і дітям не хочу замусорювати.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Natalinda » 20 жовтня 2010, 14:11

Любов написав:нам лікар призначив афлубін, щось не дуже хочу давати, вважаю що імунітет має сам справлятися. ще інгаліпт, сироп подорожника від кашлю доктор Тайс, мазь доктор Мом для натирання :o . Тільки в усіх цих ліках в інструкції пише - від 2-х років :scare: . Що робити не знаю. Покищо тільки Панадол бебі даю. Дівчата, вашим діткам такі ліки в пів року призначали?

Нам приписували афлубін і доктор Мом. Я давала. В нас педіатр хороший з ним можна і про ліки подискутувати.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Oksana » 20 жовтня 2010, 14:33

такому мацьопству мазь др.Мом краще замінити на др.Тайс, її можна мастити і самим маленьким, а з Момом кажуть тре бути обережніше... Нам скоро два, але лікарка казала Мом все одно старатись не застососвувати :unknown:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 20 жовтня 2010, 14:41

а для чого ті мазі?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Natalinda » 20 жовтня 2010, 14:45

Торговое наименование:
Доктор Мом

Групповая принадлежность:
Отхаркивающее средство

Лекарственная форма:
мазь для наружного применения

Фармакологическое действие:
При наружном применении оказывает местнораздражающее, "отвлекающее", противовоспалительное и антисептическое действие.

Показания:
Комплексная терапия острых респираторных заболеваний, сопровождающихся ринореей, чувством заложенности носа, а также при миалгии, болях в спине, головных болях.

Противопоказания:
Гиперчувствительность, нарушение целостности кожных покровов, заболевания кожи, детский возраст (до 2 лет).

Побочные действия:
Аллергические реакции.

Способ применения и дозы:
Наружно. При ринорее и ощущении заложенности носа - наносить на неповрежденную кожу крыльев носа. При миалгии, боли в спине - наносят на кожу над пораженной областью, для достижения наилучшего результата прикрывают теплой повязкой. При головной боли - на кожу височной области.

Особые указания:
Следует избегать попадания препарата в глаза и на слизистые оболочки.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення гра з вогнем » 20 жовтня 2010, 15:48

ну я намагаюся перевіряти, в чоловіка питаю. зрештою, він у нас заліки відповідальний. це настільки легше :good:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Далі

Повернутись до Дитяча аптечка

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість