Глобальні оголошення!

Медичні маніпуляції: потрібно чи ні?

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Медичні маніпуляції: потрібно чи ні?

Повідомлення гра з вогнем » 12 листопада 2010, 01:34

бо залізна стіна. ми вміємо берегти сєкрєти і буржуям не продаємо 8-)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Marta » 12 листопада 2010, 01:36

Та від мікробів. Це відкрита рана, чомусь нам після родів, вибачте, ТАМ все теж дизинфікують....Правда, чомусь, не зеленкою???..)))))) ;)
Чому дизинфікують після операції, чи ні?...Теж рана. Чи не дезенфікують? Мені операцій ттт, не робили...
Я мастила, а подряпини не мащу. Для мене чомусь пуп в новонародженої дитини і подряпина на пальці в дорослішої- зовсім різні речі...
Але я досконало не вивчала це питання)))), просто керувалась материнським інстинктом...))))
Marta Офлайн

Повідомлення Nymydora » 12 листопада 2010, 01:38

Shalimar написав:. Дезинфицировать от чего??
И подумайте, почему мировая мед. практика зеленку не использует

чому не використовує - не знаю, я не медик, не фармацевт і не хімік. А ще, мені здається, що кожна країна має свої традиційні медичні засоби і процедури (як, наприклад, в Америці поширене прикладання льоду)
дезинфікує від можливих заражень

може і стереотип, але з досвіду знаю, що ранка, оброблена зеленкою, заживає швидше. То чому б мені нею не користуватися? І чим тоді користуватися?
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Nymydora » 12 листопада 2010, 01:41

Marta написав: чомусь нам після родів, вибачте, ТАМ все теж дизинфікують....Правда, чомусь, не зеленкою???..)))))) ;)

оооой, Марта нагадала. Мені на родах зробили "французькі духи" (термін акушерки чи лікаря, вже і не згадаю): коли я вже була на кріслі, мені ТУДИ тяпнули банку йоду :scare: :scare: :scare: Враження незабутні :o :o :o :o Нікому такого не робили?
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Ira » 12 листопада 2010, 01:44

Я теж мастила пупчик доці зеленкою поки не зажив. А от мої родичі не робили цього, бо в їхньому пологовому про це не говорили. То в малого пупчик загноївся і довелось таки його обробляти :unknown: Не знаю від чого то було
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення Shalimar » 12 листопада 2010, 01:44

Marta написав:Та від мікробів. Це відкрита рана, чомусь нам після родів, вибачте, ТАМ все теж дизинфікують....

не знаю, мне ТАМ ничего не дезинфецировали
Nymydora написав:дезинфікує від можливих заражень

може і стереотип, але з досвіду знаю, що ранка, оброблена зеленкою, заживає швидше. То чому б мені нею не користуватися? І чим тоді користуватися?

откуда микробы? какие заражения? Да вирусы повсюююююду, и человек к ним адаптируется или борется с ними
Ребенок же не под колпаком растёт!?

А пупочная ранка - это не механический порез какой-то, а ПРИРОДНАЯ ранка, и заживёт-затянется сама по себе.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення гра з вогнем » 12 листопада 2010, 01:45

по голові їм тієї банкою. таке категорично не мона робити. спиртовий розчин на слизову - гарантований хімічний опік.

стосовно моєї операції кр. як там готували не знаю. но вроді йодом мазюкають. після не мазили нічим взагалі.

пупчик сказано промивати перекисом водню. саме перекис водню на відкриті рани мона він теж дезинфікує.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Natalinda » 12 листопада 2010, 01:45

Natalinda написав:ЙОД
Для знезараження поверхневих (некровоточачих) ран, для обробки шкіри при
негнійних запаленнях, опіках; для обробки країв рани.
+Має розсмоктуючий ефект, завдяки чому допомагає при запаленнях м'язів - міозітах і невралгіях (якщо застосовувати у вигляді йодної сіточки). Тривалий знезаражуючий ефект.
У багатьох людей відзначається алергія на йод. Протипоказаний при підвищеній функції щитовидної залози, нирковій недостатності, діабетичних виразках шкіри. Якщо йод потрапить в глибоку рану, на її місці залишиться коричневий слід. Не використовується для промивання ран, не зупиняє кровотечу.

ЗЕЛЕНКА
Для знезараження шкіри при гнійних запаленнях шкіри (піодермії, фурункульозі і т.п.), опіках; для обробки країв рани.
+Тривалий знезаражуючий ефект.
Не підходить для промивання ран, не зупиняє кровотечу. Якщо потрапить в глибоку рану, може залишити слід - зелене «татуювання».

ПЕРЕКИСЬ
Для знезараження, промивання ран (у тому числі глибоких), полоскання ротової порожнини при стоматиті і ангіні; для спринцювання при гінекологічних захворюваннях;
для зупинки носових кровотеч.
+Сприяє зупинці кровотечі.
Знезаражуючий ефект слабкий і нетривалий.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Shalimar » 12 листопада 2010, 01:47

Ответьте: польза от зеленки доказана? в пупе
Нет.
Тогда зачем ее применять?
Это из области "протирать место инъекции спиртом"
Востаннє редагувалось Shalimar в 12 листопада 2010, 02:01, всього редагувалось 1 раз.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Marta » 12 листопада 2010, 01:47

Та мені тоже, але чи йоду, чи того,...мммм...вже забула, таке зелене, то я ще ним дома скільки підмивалась, щоб все там позаживало....А враження незабутні...Та мені тоді було добре, хоч пекло, зараза, але ХОЛОДНЕ.....)))) :D

Ой, дівки, різні роддоми, лікарі, але в мене нема опіків, все загоїлось швидко, в кожного своя правда....
Скоро будемо зализувати рани, як собаки... :lol:
Marta Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Дитяча аптечка

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей