Глобальні оголошення!

Білизна для годування

Білизна для годування

Повідомлення westa » 03 березня 2013, 13:21

Мамусі! Ви користуєтеся спеціальними бюстгалтерами для годування ? Якими саме ? Чи знімаєте на ніч ?
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Re: Білизна для годування

Повідомлення westa » 03 березня 2013, 13:31

Я користуюся звичайними бавовняними з базару ( 45 - 55 грн ) , зручні але швидко зношуються. На ніч не знімаю.
якось спробувала зняти , то мусила одіти знову - соски стали такі чутливі , навіть від дотику одягу неприємно. Цікаво , чи так буде аж до завершення ГВ , може привчати себе потрохи Ю бо годувати хочу довго. Вже так ті ліфчики дістали :dash: Ще хоч би груди були , а то 75В і то на ГВ :scare:
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Мата Харі » 03 березня 2013, 21:19

годую грудьми півроку. не ношу взагалі ніяких. перший місяць молочко потроху просочувалося. потім лактація змінилася і нема ніяких проблем. особисто я не знаю для чого потрібні ліфчики. тут варто зауважити що зараз маю другий розмір, до вагітності перший.
Мата Харі Офлайн

Повідомлення Natalinda » 10 березня 2013, 22:03

westa я теж користувалася "базарними"
Незнімала досить довго, бо було не зручно без бюстгалтера. Коли лактація встановилася, то знімала на ніч
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення TYulia » 16 червня 2013, 21:45

я теж завжди в ліфчику. Бо як прибуває молоко, то просочується. Маю ще такі маєчки-топіки спеціальні, то переважно в них і сплю в них, а вже якщо десь до людей:-) щоб гарно виглядати то вже беру такий бюстгалтер з перлоном. Плюс мушу ще прокладки на груди брати. До речі ви якими фірмами прокладок користуєтесь? (десь здається бачила темку по тому, але щось не можу знайти)
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення westa » 16 червня 2013, 21:51

TYulia написав:До речі ви якими фірмами прокладок користуєтесь?

"СамПанСклепав " :hi: , тобто звичайні марлечки складені. Дешево і зручно. Якщо ліфчик на поролоні , то не видно.
Зображення

westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення TYulia » 17 червня 2013, 07:28

westa написав:
TYulia написав:До речі ви якими фірмами прокладок користуєтесь?

"СамПанСклепав " :hi: , тобто звичайні марлечки складені. Дешево і зручно. Якщо ліфчик на поролоні , то не видно.

а якщо не на поролоні то видно і просочується чи ні?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення nadusha » 17 червня 2013, 14:04

Я брала для годування фірми Анфен, на базарі 45 грн. Задоволена, відносила довго. Зараз обхожусь звичайними, і з поролоном, і без... 75 Д
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення pan_kotskyy » 17 червня 2013, 15:13

Мата Харі написав:особисто я не знаю для чого потрібні ліфчики. тут варто зауважити що зараз маю другий розмір, до вагітності перший.

так-так, похвалитись теж деколи корисно :wink:
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення westa » 17 червня 2013, 22:51

TYulia написав:а якщо не на поролоні то видно і просочується чи ні?

То вже залежить від того скільки шарів марлі покласти , скільки молока виділяється , одним словом все індивідуально. В мене молоко підтікало ( і підтікає ) тільки вночі і коли малий сюняє , тоді і кладу марлечки , решту часу ходжу без. Але то свято почалося десь після місяців семи. До того текло ріками , від будь-якого дотику чи поруху.
TYulia бажаю вам знайти спосіб найбільш зручний для вас.
Зображення

westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Далі

Повернутись до Здоров'я годуючої мами

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей