(наспаравді, розхльобувала проблеми, які сама зробила). Тому виклик акушерки - це, як на мене ризикована справа, треба дуже довіряти цій людині.
) Головне розуміти, що зціджувати груди треба тільки в тому випадку, коли це реально необхідно, що буває дуже рідко 
Dashko написав:І ще важливий момент: під час годування необхідно бути розслабленою (жінка має годувати в зручному положені, і також не хвилюватися), тоді гарно виробляється оксітоцин, який відповідає за виділення молока.
Dashko написав:Хоча, так, зараз при масовому використанні пустушок та інших грубих помилок, це не редкість, на жаль.
, як з іншої планетимешканка написав:Рекомендую при перших проявах лактостазу користуватись Траумель С (мазь або крем нанести на болючий учаток груді і прикрити кусочком клейонки і байковою пеленкою, або поєднувати з листком капусти) + таблетки. Шкода що я раніше цього не знала. В мене вже 4-ий день хвороби, вже п"ю антибіотики але коли намастила мазь-відразу відчула полегшення і набряк зійшов.
. Я думала, що в мене часто бувають лактостази ( причина травма груді - гематома - операція - шрам ) , а я така молодець так гарно справляюся. Не тут то було
. 5-ий день мучуся. Синочок мене два рази за день сильно вдарив в "проблемну" грудь , синяцюра на пів цицьки , все набрякло , зробилася суцільна гульомаха. Такий біль , що дотулитися не могла , 2 ночі майже не спала. Температура до 39,4 .Синочок вже великий ( 1 рік і 3 міс ) , вночі будила часто, але їсти не дуже хотів , а від кількох смоктальних рухів мені ставало тільки гірше , вдень трохи висисав , то ставало легше. Масажую я ту грудь без кінця , аж сльози на очах стоять. Цідитися я не вмію , не тече молоко і все. Зараз вже температури нема , синяк міняє колір , то надіюсь на краще. Повернутись до Здоров'я годуючої мами
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість