Глобальні оголошення!

Лактостаз

Re: Лактостаз

Повідомлення мешканка » 29 червня 2011, 15:39

Рекомендую при перших проявах лактостазу користуватись Траумель С (мазь або крем нанести на болючий учаток груді і прикрити кусочком клейонки і байковою пеленкою, або поєднувати з листком капусти) + таблетки. Шкода що я раніше цього не знала. В мене вже 4-ий день хвороби, вже п"ю антибіотики але коли намастила мазь-відразу відчула полегшення і набряк зійшов.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення гра з вогнем » 18 вересня 2011, 02:13

мешканка написав:Рекомендую при перших проявах лактостазу користуватись Траумель С ... + таблетки.

Є спеціальні таблетки від Лактостазу? Як діє Траумель?
В мене тіки спасатєль є :?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Kskz » 18 вересня 2011, 08:20

Таблетки від лактостазу?)) це щось новеньке. Знаю, що в таких випадках потрібно прикладати холод після годування, частіше прикладати дитину підборіддям до нагрубання і обмежити гаряче питті і гарячий душ/ванну. Гріти не можна ні в якому разі і сціджуватись не треба, це тільки погіршить ситуацію.
Зображення
Зображення[/url]
Kskz Офлайн

Впевнено спілкуюся

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 429 раз.
Подякували: 264 раз.
Діти: Дві дівчинки

Повідомлення Nymydora » 18 вересня 2011, 17:51

а я холодне б не клала, ще застудити можна, чого доброго. Капусту кладеш - і вже неприємно. А спробуйте не сціжуватись, коли тисне так, що очі вилазять від напору молока :scare: Мене врятував масаж, хоча боліло несамовито просто
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення гра з вогнем » 18 вересня 2011, 18:00

наскільки мені відомо холодне краще не прикладати а навпаки масажувати під теплим душем.

а що там про таблетки?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 18 вересня 2011, 19:02

А мене навпаки рятуввали холодні компреси з мокрої тряпочки, капуста, буряк... Душ робила вже коли температура трохи впала. А поки горіла - то тіко зимне і було приємним. Може то ше лактостази різні бувають? :shock:
Головне, шо я точно знаю - всі лактостази єднаються одним правилом - дитину максимально часто до грудей...
Хоча я теж за всю кількість зстоїв таки пару раз зціджувала але дуже незначну кількість молока. лише шоб цицьки не трісли від тиску :crazy:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення гра з вогнем » 18 вересня 2011, 19:19

як діє буряк?

лактостази дійсно бувають різні. якщо є температура, то кажуть після сціджування можна прикласти лід. як хто спрактикує. але лід прикладають не для того щоб позбутися лактостазу, а для того, щоб поменшити можливі травми при сціджуванні.

просто так на "гарячу гулю", вважаю, холод прикладати не тре.

у мене нема температури. є рос. "уплотнение", яке болить. частіше прикладати я не хочу, й так повернула ше одне ранішнє годування. розціджувати в душі не хочу з тих самих причин (а ше тому, що болить як торкнутися :cry: ). мені зараз не потрібне різке збільшення годування, відповідно й молока. не думаю. що в мому випадку це піде на користь.

тримала цілий день капусту позавчора, від неї чешеться. думаю, шоб ше таке придумати :?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 18 вересня 2011, 19:39

гра з вогнем в мене коли чесалося, то це був признак, шо йде на зменшення. А гулі, як такої не було. Чуть чуть лише було ущільнення. загалом же просто було боляче на всю половину тіла з того боку і температура до 39 сягала. Але, думаю, в твоєму випадку, не надто страшно трішки збільшити кількість годувань. По крайній мірі, я би все віддала, лиш би минув той біль. Хіба би, якщо тобі так важко давалося те зменшення кількості годувань... Хоча, в вашому віці... Може пояснити малому, що зараз треба часто пити, а потім - знов менше. Чи так ніяк?

А буряк мені стара гінекологша порадила прикладати. Він має, каже. таку ж дію, як і капусту - витягує і розсмоктує, чи як то правильно? Крім того - він теж зимний. Але має недолік - колір залишає. Відповідно, ночнушку вже не відіпрати
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення гра з вогнем » 18 вересня 2011, 19:50

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

я просто не хочу давати часто пити, бо потім поступово зменшувати знов затянеться на пару місяців :( а не поступово зменшувати я не хочу.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Nymydora » 18 вересня 2011, 20:06

гра з вогнем ти не жартуй. У мене так боліло пару днів, я не звертала уваги, а потім як прихопило раптово - почав посилюватися біль, руку не підняти, до груді не торкнутися. А потім і температура почала підніматися. В результаті, до 39 догнало. А я мусила їхати в лікарню розціджуватися.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я годуючої мами

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість