Глобальні оголошення!

Отруєння: чи годувати дитину???

Отруєння: чи годувати дитину???

Повідомлення Natalinda » 11 серпня 2010, 23:17

Я отравилася. Напевне. Цілий день недобре, тошнить. Напилася вугля і наїлася пісної рисової кашки.
Вдень Юрчика старалася не годувати, наніч погодувала щоб заснув. А що робити вночі???
Він може отравитися через моє молочко???
Чи все ж таки все буде добре??? :sos: :sos: :sos:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Отруєння: чи годувати дитину???

Повідомлення Marta » 11 серпня 2010, 23:42

Годуйте дитину! Я травилася за 1,5 року разів шість (минулого літа з тими невивозами сміття в мене був пік...), продовжувала годувати, на дитині це абсолютно не сказалось! Вона навіть не відчула, була веселою і нагодованою.=)
Marta Офлайн

Повідомлення Marta » 11 серпня 2010, 23:44

До речі, при отруєннях дууууууже допомагає Ентеросгель, його можна як годуючим, так і дітям. Важко в себе впхати, бо подібне за консистенцією до помади, але помагає дійсно пречудово! Можна розвести в невеликій кількості рідини. Не хворійте!=)
Marta Офлайн

Повідомлення Dashko » 11 серпня 2010, 23:55

Natalinda, можна годувати.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Natalinda » 11 серпня 2010, 23:59

Marta написав:До речі, при отруєннях дууууууже допомагає Ентеросгель, його можна як годуючим, так і дітям. Важко в себе впхати, бо подібне за консистенцією до помади, але помагає дійсно пречудово! Можна розвести в невеликій кількості рідини. Не хворійте!=)

Марта, дякую! І скількитої каки бажано в себе впхати? :cry:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Marta » 12 серпня 2010, 12:21

Ой, до інструкції далеко тьопати, мала спить, вроді пише,шо по столовій ложці якось там пару раз, але мені одна столова допомогла одразу(без верху) і більше я про то отруєння не згадувала. По моєму, між прийомами їжі і інших таблеток з тим не пити, бо воно все нейтралізує. Дітям по чайній ложці. Там в інструкції все написано.
Marta Офлайн

Повідомлення Natalinda » 12 серпня 2010, 12:30

Дякую!
Попустило після ложки.
В мене інструкція десь ділася, а я тормоз аж нині додумалася в неті знайти :dash:
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Marta » 12 серпня 2010, 23:52

Добре, що допомогло! Не хворійте!=)
Marta Офлайн

Повернутись до Здоров'я годуючої мами

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість