Сторінка 25 з 25

Re: Мультиварка

ПовідомленняДодано: 02 березня 2018, 20:06
Marichka
Христя,а для чого кип"ятильник?То замість чайнику?

Re: Мультиварка

ПовідомленняДодано: 03 березня 2018, 00:00
гра з вогнем
Marichka, я поки ще сама не розумію як він працює. Я теж уявляю кип'ятильник як те, що воду кип'ятить на чай.
Чоловік ж переконує, що то щось зовсім інакше (хоч суть приладу така ж), він має нагрівати до заданої температури і підтримувати її.
Мені треба для йогуртів, чоловіку для м'яса. Як виглядає, я ще не дивилася навіть, але я вже погодилася купити, скоро дізнаюся. :hi:

Re: Мультиварка

ПовідомленняДодано: 04 травня 2018, 19:36
гра з вогнем
Розповідаю
Виглядає один в один як на цих картинках
ЗображенняЗображення
Їжа готується або в пакетах або в скляних банках.

На цьому малюнку переваги описуються, ними є можливість готувати на певній температурі, не переварюючи їжу
| +
Зображення
Я змогла зрозуміти принцип на квасолі, бо у всьому іншому мені не доходило у мене, начебто, й так добре виходить.
Принцип такий, коли готувати на вогні, то неможливо підтримати певну температуру і верх переварюється, поки середина продукту дійде до готовності. Я це змогла зрозуміти тільки на квасолі, бо коли я її варю, я витягую час від часу одну і розрізаю, щоб подивитися готовність. Зазвичай серединка ще тверда і темніша, а потім вжух - і каша, серединка нормальна, а верх вже тріснутий та розсипається. А я хочу щоб було як в банках, ціла щільна квасолинка. То от в цій штуці має виходити якраз однаково проварений продукт зверху і всередині, не переварений, не недоварений і т.п.


Саме класно вийшли чізкейки. О, чізкейк - пісня! Ніяких водних бань в духовці, мокрих рушників, прогнутого вверху, ніяких збивань з підвивертом. Всі продукти змішати міксером і на виході ідеальнійший чізейк. Дуже оцінила.

М'ясо на стейки (кусочками по нашому) теж виходить дуже добре. М'якеньке, дуже смачне! Потім лиш хвилинку на вогні підсмажити, виходить дуже добре.

Риба мені посередньо. В духовці мені подобається більше. Можливо тому, що я додала спецій, і вони странно себе повели. Сама риба була смачна, а от спеції пахли і смакували інакше, мені не сподобалося.

Котлети теж посередньо, я думаю треба спец рецепт, а не звичайний.

Посередньо інші десерти із заковиристими назвами, а по нашому заварний крем. Або дуже тхне білками :bad: (чомусь дуже сильно з того сувіду чути запахи) але консистенція - супер! або якщо на самих жовтках трохи є нерівномірність, густіше внизу (знову думаю, справа у "підібрати рецепт" і можливо добре збити). На жовтках я обов'язково буду повторювати.

Йогурт не вийшов, але це не вина пристрою, просто думаю треба культуру купити, а не надіятися на магазинний йогурт з "живою" культурою.

Вчора готувала фаршировані перці.

Ще забула, супер-пупер вийшов бульйон! Дуже смачний і ароматний.

Також копчене м'ясо вийшло дуже ароматне :bad: Я не переношу тих запахів, чоловіку подобається, каже, що дуже копчене і дим дуже відчувається навіть в середині (це переше продимити м'ясо,а потім запхати в той сувід, щоб не пересушувати") Я не їла, тому як на смак не знаю, але всі інші їдять і нахвалюють.

Єдине, що мені поки що не подобається, це незвичний смак спецій, от не такий як готувати на вогні і все. Не можу звикнути. І трохи мені бракує соусів. Я якось звикла робити все разом або паралельно, а тут так не виходить, соус треба варити окремо і протушити в соусі не вийде. Або я поки ще не знаю як.

Треба приноровитися до нього, але деякі переваги все таки відчутні.

Re: Мультиварка

ПовідомленняДодано: 04 травня 2018, 22:17
Marichka
не має що тут додати,хі6а "До чего техника дошла!"
Ніколи такого не чула і не 6ачила