і я проти мікрохвильової. Чудово обходимось без неї (хоча раніше дуже активно користувались). Знаю, що це дуже шкідливо: не тільки випромінювання, але й їжа псується: втрачають поживні речовини(ті, які залишились після приготування), їжа "деструктурується", тобто рветься молекулярна структура їжі і їжа стає "мертвою"...
Я не думаю, що твердження "зараз все -шкідливе"-це аргумент. Багато від чого можна відмовитись. (від мікрохвильової, від побутової хімії, від різного роду консервантів і добавок до їжі...) просто потрібно трохи зусилля над собою і все.
Коли я активно лікувала малу від лямблій і не могла ніяк вилікувати то та лікарка, яка нас вела, порадила мені на час лікування повністю відключити мікрохвильову і не користуватись нею зовсім. Мовляв, деструктурована їжа з мікрохвильової понижує опірність організму і додає сили паразитам... Я в суть не вникала, але послухалась її поради і з того часу ми так мікрохвильову і не вмикаємо.