В мене холоне Бородінський. Завтра поділюсь враженнями і рецептом, якщо вийшов. Пікся з екстримом: впала хлібопічка зі столу в процесі, так захопилась вимішуванням. Кришка відбилась а так ніби нічо.. навіть на програму повернулась, домісила тісто і спекла...
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)
Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Купила ми тоже хлібопіч LG/ Спокусились на те що там і йогурт і масло можна робити. Спекла хлібчик але він такий маленький. Перші рази мені не получався. Але я брала домашню муку. Бачу в рецепті на форумі додають клейковину. А для чого її давати?
Я ще до хліба білого додаю ложку сиру селянського (творогу). тоді ніби менше кришиться. Нажаль мої домашні не люблять всякі різні хліби, а я люблю, особливо з житнім борошном. Інколи печу пшенично-житній і на тому мої "видуми" закінчуються. Всі хочуть звичайного білого хліба.
Ще влітку робила в хлібопічці джем: прикольно.
В іншій темі писала,що житнє борошно колись купувала в "сільпо" в Подолянах. Там і кукурудзяне бачила, і гречане.