Dribchuk » 06 червня 2012, 15:57
Моризити треба в пластикових контейнерах на яких є відповідне маркування або в спеціальних торбиночках. Пише що продаються в супермаркетах чи магазинах побутової техніки (я покищо не цікавилася). Мясо 8-12 міс при те-рі нижче -18гр. Щоб зберегти всі смакові властивості мяса добре його зверху збризкувати водою щоб утворилась "льодова глазурь". Рибу перед заморожуванням потрібно обертати в пергамент, тоді складати в кульки чи тканинні мішечки. Зберігати морську рибуне більше 8 міс. , а прісноводну не більше 6 міс.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.