Глобальні оголошення!

Посудомийна машина - хороша річ?

Модератор: irinka

Re: Посудомийна машина - хороша річ?

Повідомлення pepi » 07 січня 2015, 04:04

А як на рахунок економії ? Води стали меньше використовувати при посудомийній машині ? Світло багато мотає ? Ви збараєте посуд за весь день і тоді запускаєте ,чи запускаєте по 2 рази на день ?
Дуже хочу то чудо- машину ,вже і місце знайшла для неї, правда не велика в нас поміщається . Прийшли до нас друзі відмічати меньшенького синочка д.народж. спробувала з ними поспілкувалась на рахунок тої теми і багато хто критикує, що це зовсім не потрібна річ :шуму від неї багато, не економона , дорога в експлуатації (миюче для неї і всі прибамбаси ) . Але я всеж таки рахую ,що краще трішки потратитись на це ,аніж миття посуду буде відбирати мій дорогоцінний час у дітей. Тільки вот цікавить питання ще щодо того ,наскільки якісно вона миє? Прочитала усю темку, бачу відгуки багатьох мамаш дуже задоволених, а є ті,що не використовують. Я хочу придбати ,для щоденого користування , ане тілки по святах.
Дівчата поділіться хто які марки має ? Ви нову купляли чи б/у ? Я наприклад купляла пралку б/у привезену з Німеччени, і вже користуюсь 8 років ,тьху-тьху все ок. Думаю може так і посудомийну купити .....Що порадите? Там всеж таки техніка якісніша аніж та яку в наших магазинах продають,це моя особиста думка ....Судяси по пралці своїй,сестри, та чоловікової сестри.
Измениться не может никто, но стать лучше может каждый.
pepi Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 228 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Павлушка (12.07.2011)
Сергійко (04.01.2013)

Повідомлення flower » 07 січня 2015, 11:32

Я мию 1-2 рази. Якщо готую щось, то в той день 2 рази точно мию нею, бо всі каструлі, дощечки, миски і тарілки, все в ній мию, навіть противні з духовки. Щодо відмивання, то якщо там пригоріло щось то звісно воно не вимиється, бо там і руками шкребти треба добре, а так то все гарно миється. На стаканах правда лишаються сліди від води, в мене жорстка вода і ні фільтри, ні опліскувач з цим повністю не може впоратись. Економність як на мене є, якщо не грошей, то часу точно. В нас багатотарифний лічильник, посудомийку стараюсь запускати на ніч. Коли треба 2 рази, то запускаю вдень не в піковий час. За світло стали платити вполовину менше. Таблетки для посудомийки трохи дорогі, є дешеві Тернопільські, але глянувши на їх склад, я передумала їх більше купляти. Мені переважно з Польщі і Німеччини привозять, якось більше довіряю, навіть той же Фініш з закордону кращий мені. Використовую по пів таблетки на миття, результат то й же що з цілою таблеткою. Фільтр мию постійно, бо не змиваю рештки їжі з посуди перед загрузкю, мені легше фільтр потім промити під краном. А щодо шуму, то нема від посудомийки сильного, пральна машина набагато шумніша.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення flower » 07 січня 2015, 11:37

Доречі дівчата, десь читала на форумі за засіб для посудомийки і пралки (німецький здається) від накипу. Де ви його купляєте? На Диканці вже кілька раз питала ні в кого немає, пропонують тільки ту рідину для посудомийки, що обезжирює. Мені її мама передає з Італії, вона з накипом не бореться, але прочищає від жиру гарно.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Anka » 07 січня 2015, 11:38

У нас Бош машинка. Супер!!!! Але не вистачає напруги, необхідно зменшувати опалення, щоб вистачило помити посуд))) Запускаю 1 раз на ніч. Не знаю, як без неї раніше жила)))
Anka Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 5 раз.
Діти: дiвчинка- перлинка

Повідомлення flower » 07 січня 2015, 12:35

Щось не можу зрозуміти як це не вистарчає напруги. І до чого тут котел до посудомийки, хіба що в вас елетрокотел.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Матвій- 2.09.2015

Повідомлення taranjka » 07 січня 2015, 12:44

ну котел в розетку включається, принаймні в нас. є будинки (особливо ті шо старіші) - де слабка проводка - вибиває пробки. я колись жила в квартирі, де міг бути включений тільки один електроприлад - або пралка, або комп, або пилосос :crazy:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Anka » 07 січня 2015, 13:01

flower написав:Щось не можу зрозуміти як це не вистарчає напруги. І до чого тут котел до посудомийки, хіба що в вас елетрокотел.
в нас все на електроенергії - опалення, бойлер, плита і водопостачання, плюс постійні перепади напруги. якщо все ввімкнене і працює, посудомийці не вистачає і вона сигналізує, що не може воду подавати і далі працювати.
Anka Офлайн

Тільки роззираюся

Повідомлення Anka » 07 січня 2015, 13:03

від микрохвильовки вже давно відмовились - вона просто не гріла! да і пральна машина може зупинятись, якщо на всю опалення працює або бойлер гріє. йкщо включити ще чайник. то це повний атас)) в нас просто приватний будинок зараз
Anka Офлайн

Тільки роззираюся

Повідомлення Marichka » 07 січня 2015, 13:50

В мами на Протасевича ввечері теж не включається пралка,мікрохвильова не гріє і праска може бути холодна :crazy:
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Marichka » 07 січня 2015, 13:55

Може і писала,що ми посудомийку брали бу 2,5 р тому за 1450грн і мали на неї гарантію 1 рік.Німецька.
Для нас теж економія,бо газу йшло багато,щоб воду гріти.Час то само собою.Миє добре.Шум досить не великий,приємний.Можу в той час щось робити на кухні-не заважає щоб аж так.Хоч я дуже люблю тишу.Включаємо в основному наніч.Скоро це буде необхідна річ,вже багато моїх знайомих купили,хоч до того скептично відносились.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Поперед.Далі

Повернутись до Кухонна техніка та посуд

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість