Anjuta написав:маєте 14 днів щоб повернути чи поміняти
наскільки я знаю, повертати можна лише якщо не користувались, є збережена упаковка і всі пломби (якщо вони були).
Модератор: irinka
Anjuta написав:маєте 14 днів щоб повернути чи поміняти

та думаю що підходить мені, лиш чаша то мінус, бо дуже люблю керамічне покриття, така класна штука, маю дома кастрюльки сотейничка пательні, то супер, ото сижу в інеті і вирішую чи добре що скороварка чи не дуже, бо там з мінусів то нема випічки хліба, але я і так все в духовці печу, бо деко пиріжків і так в мультиварку не влізе, а печу я багато, а от те що варить воно під тиском і зберігаються вітаміни то ніби як і радує
вчора вислухала лекцію що таке кипіння)) я то думала одне а виходить що не так як я думала))Кокетка написав:Крупа і каша то різні режими, крупа то википає вода і виключається і маєш розсипчасту кашу))) а режим "КАША " то молочна каша, в якій молоко має залишатися а не википати) то я прочитала))
А якщо налити забагато - то вийде каша молочна чи хм.. водяна )))

, у мене мультиварка скороварка) і я її освоюю по трохи і точно знаю що в каші на молоці стравлювати повітря не можна, тре дати постояти щоб тиск упав сам))) а то потім багато всього мити, бо виходить не лише тиск а й каша через клапан летить) а взагалі я задоволена нею, швидко все готується 
плавилася мультиварочна лопатка
Повернутись до Кухонна техніка та посуд
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей