А я своєю задоволена. В мене
така.
Марила спочатку панасоніком, бо там потужність хороша і тісто туге вимішує на пельмені-вареники, а ще житній хліб. Але купила дешевшу в два рази і не жалкую. Печу в своїй пшенично-житній хліб. А на готування пельменів все одно немає часу, хоч би хто і тісто замісив, а як час з'явиться, то я вже й сама впораюсь... Ще в панасоніка є обов'язкове прогрівання вже завантажених інгредієнтів, це збільшує тривалість готування хліба від зо хвилин до години і більше. То трохи задовго як на мене. Порівнюю весь час з панасонік, бо ніби як найкращі в них хлібопічки саме завдяки цим параметрам.
В моїй спочатку засмутила відсутність адекватної книжки рецептів (та, що йде в комплекті з помилками), але я на форумах хлібопекарських понаходила рецептів, що вже потроху збираю свою книжку.
Гроші витрачати варто, бо хлібчик виходить смачний, по собівартості не набагато дорожче магазинного, та й знаєш завжди, що туди поклав. Закладка інгредієнтів займає небагато часу, якщо рецепт перевірений, то після включення можна йти і займатися своїми справами найближчих 3 години. В середньому в мене виходить, що печу раз в два дні по буханочці.