Глобальні оголошення!

Мультиварка

Модератор: irinka

Re: Мультиварка

Повідомлення Forget-me-not » 01 лютого 2014, 19:12

В мене мультиварка Оріон. шукала бюджетний варіант. користуюсь нею менше місяця, дуже задоволена, хоча готувала в ній не дуже багато страв - плов, картопля, сирна запіканка, бісквіт, манник.
за такі гроші - просто супер.
Forget-me-not Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 6 раз.
Подякували: 2 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення Tajga » 02 лютого 2014, 02:01

mari написав:зараз по акції мені в листі прийшло, щось ця- буде 999 гр.
http://www.5ok.com.ua/multivarki/polari ... n=lyubimye

В мене до Полариса двоякі почуття, як і до 5ок. Бо свій полярис
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
купувала саме в них. По фірмі: обіцяну в рекламних проспектах керамічну чашу замінили на звичайну антипригарну так би мовити "без объявления войны", те саме і з розписаною функцією відміни автоматичного підігріву - її немає. Але, якщо брати сам виріб по факту - то я задоволена. Про 5ок, так розумію, що в Тернополі є їх представництво, але все одно - не раджу платити наперед, а при отриманні товару - добре роздивитися все, абсолютно все, що можна. Про них куча негативних відгуків по всьому нету, мене теж підвели трохи, якби раніше почитала би про них - ні за що б там не купувала.. :confused:
mari написав: ще може в когось є скороварка? а то я вже розгубилась як всього поначитувалась

про скороварку зрозуміла, що готує під тиском. через те і швидше, але, не відкриєш під час роботи і не докинеш чого треба. Робить краще холодець, але з кашами справа гірше. кажуть, що основна покупка має бути МВ, а скороварка вже по бажанню, але як навпакти, то можна розчаруватись.
denamama написав:Режим випiчка не працюе (не пропiкаеться верх)

Чого ж не працює. Вони всі непропікають верх, навіть заявлені з 3Д нагрівом, бо в кришці тен слабенький (кажу про бюджетні моделі). Тобто верх - не сирий, просто бліденький. Я перевертаю білим вниз, або маскую за допомогою глазурі. Читала, що навіть хліб випікають (з попередньо замішаного тіста), то після половини терміну випічки буханку виймають, перевертають і кладуть верхом вниз до повного пропікання. :wink:
В моєї куми перша МВ Оріон ось така:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

До речі з відгуками на тому сайті згідна на всі сто. Хороша робоча конячка.
Всі програми мають наперед встановленний час, але не питання виключити до завершення програми чи включити ту саму програму повторно. Трохи жаліються, що чаша ніжна, але з іншого боку - багато хто не радить взагалі користуватися тими приладдями, що йдуть в комплекті, а чисто силіконовими. (я купила вже собі і ложку, і половник, і навіть шумовку пластикову для тефлонових покриттів :crazy: ). Але плюс для чаші - на заміну підходять інші, наприклад, той же Полярис.
Маю підозру, що роздуті 400 мільйонів програм деяких розрекламованих брендів в основі своїй мають ті самі декілька температурно-програмних режимів, що й недорогі МВ, просто вони розтиражовані і кожен раз по іншому називаються, тобто, те що в недорогій МВ зветься "каша", в "крутій" буде розмножене на "каша", "молочна каша", "крупа", "рис", "безглютенова каша" (чи ще щось таке ж незрозуміле), але в основі буде мати один і той же температурно-програмний режим. така собі ілюзія вибору, імхо.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Forget-me-not » 02 лютого 2014, 14:29

Tajga, не зважаючи на недовгий термін експлуатації та акуратне ставлення, в мене каструлька зовсім трохи, але поюзана. з самого початку використовувала силіконові приладдя. хочу собі ще одну прикупити каструльку.
Forget-me-not Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 6 раз.
Подякували: 2 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення Liza » 02 лютого 2014, 16:39

панянки, ви пишете про керамічні каструльки. а вони наскрізь керамічні, чи лише з керамічним покриттям?
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Tajga » 02 лютого 2014, 18:34

з керамічним покриттям, як пательні.
Forget-me-not, згодна. кума теж жалілась на покриття.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення denamama » 03 лютого 2014, 00:31

Tajga написав:про скороварку зрозуміла, що готує під тиском. через те і швидше, але, не відкриєш під час роботи і не докинеш чого треба. Робить краще холодець, але з кашами справа гірше. кажуть, що основна покупка має бути МВ, а скороварка вже по бажанню, але як навпакти, то можна розчаруватись.

В мультиварцi-скороварцi можна готувати в режимах: скороварка, мультиварка, пароварка.
Варила пшоняну кашу в режимi скороварки, вийшла нормальна. Зерна дуже розваренi.

Про режим випiчки.
Tajga написав:Чого ж не працює. Вони всі непропікають верх, навіть заявлені з 3Д нагрівом, бо в кришці тен слабенький (кажу про бюджетні моделі). Тобто верх - не сирий, просто бліденький. Я перевертаю білим вниз...

В моему розумiннi "режим випiчки" -- поставив сире, а витягнув готове.
Я теж пробувала перевертати шарлотку, але результат менi не сподобався. До духовки далеко.
denamama Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 75 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Два хлопаки

Повідомлення Кокетка » 03 лютого 2014, 00:50

Крупа і каша то різні режими, крупа то википає вода і виключається і маєш розсипчасту кашу))) а режим "КАША " то молочна каша, в якій молоко має залишатися а не википати) то я прочитала))на просторах інету) бо готуюся до покупки мультиварки) хочу редмонт м90 :yes: наразі така непогана на 5 л і чаша керамічна з ненагріваючимися ручками
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення Anjuta » 03 лютого 2014, 09:26

Кокетка написав:Крупа і каша то різні режими, крупа то википає вода і виключається і маєш розсипчасту кашу))) а режим "КАША " то молочна каша, в якій молоко має залишатися а не википати) то я прочитала))на просторах інету) бо готуюся до покупки мультиварки) хочу редмонт м90 :yes: наразі така непогана на 5 л і чаша керамічна з ненагріваючимися ручками

в мене режим каша, то вариться різна каша - розсипчастою :wink:
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення Кокетка » 13 лютого 2014, 01:59

в мене режим кастрюля)) то як зварю так і буде)) я писала , бо читала так :hi: , сьогодні купили мультиварку скороварку :crazy: то тре буде вже приглядатися що до чого, я хотіла редмонд м90, чоловік мене переконав на м 110, :dreams: тепер думаю , щось то все не так як я хотіла, і чаша не керамічна :dash: всьо пропало шеф :dash:
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення Anjuta » 13 лютого 2014, 10:58

Кокетка написав:в мене режим кастрюля)) то як зварю так і буде)) я писала , бо читала так :hi: , сьогодні купили мультиварку скороварку :crazy: то тре буде вже приглядатися що до чого, я хотіла редмонд м90, чоловік мене переконав на м 110, :dreams: тепер думаю , щось то все не так як я хотіла, і чаша не керамічна :dash: всьо пропало шеф :dash:

маєте 14 днів щоб повернути чи поміняти :wink:
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Поперед.Далі

Повернутись до Кухонна техніка та посуд

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей