В мене мультиварка Оріон. шукала бюджетний варіант. користуюсь нею менше місяця, дуже задоволена, хоча готувала в ній не дуже багато страв - плов, картопля, сирна запіканка, бісквіт, манник.
за такі гроші - просто супер.
Модератор: irinka
mari написав:зараз по акції мені в листі прийшло, щось ця- буде 999 гр.
http://www.5ok.com.ua/multivarki/polari ... n=lyubimye
mari написав: ще може в когось є скороварка? а то я вже розгубилась як всього поначитувалась
denamama написав:Режим випiчка не працюе (не пропiкаеться верх)
Tajga написав:про скороварку зрозуміла, що готує під тиском. через те і швидше, але, не відкриєш під час роботи і не докинеш чого треба. Робить краще холодець, але з кашами справа гірше. кажуть, що основна покупка має бути МВ, а скороварка вже по бажанню, але як навпакти, то можна розчаруватись.
Tajga написав:Чого ж не працює. Вони всі непропікають верх, навіть заявлені з 3Д нагрівом, бо в кришці тен слабенький (кажу про бюджетні моделі). Тобто верх - не сирий, просто бліденький. Я перевертаю білим вниз...
Кокетка написав:Крупа і каша то різні режими, крупа то википає вода і виключається і маєш розсипчасту кашу))) а режим "КАША " то молочна каша, в якій молоко має залишатися а не википати) то я прочитала))на просторах інету) бо готуюся до покупки мультиварки) хочу редмонт м90наразі така непогана на 5 л і чаша керамічна з ненагріваючимися ручками
Кокетка написав:в мене режим кастрюля)) то як зварю так і буде)) я писала , бо читала так, сьогодні купили мультиварку скороварку
то тре буде вже приглядатися що до чого, я хотіла редмонд м90, чоловік мене переконав на м 110,
тепер думаю , щось то все не так як я хотіла, і чаша не керамічна
всьо пропало шеф
Повернутись до Кухонна техніка та посуд
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей