Не зовсім по темі, але тема про цукати закрита .
Цукати. Імітація цукерокХоча я використовувала звичайну конвекторну духовку з мінімальною температурою 50, але дехто може використати і сушарки для продуктів.
Рекомендую вам, мамусі, запастись прикрасами для випічки та смаколиками для наших ласунчиків. Минулого року мама робила на пробу. Дуже гарно і смачно вийшло. Здоба та пасочка з такими інгридієнтами виглядає дуже апетитно. Клопоту з приготуванням зовсім не багато, зате матимете натуральні цукерочки.
Цього року ми вже заготовили цукатів із шкірок кавуна, із моркви та буряка, із солодкого гарбуза, апельсина, зелених помідорів. Ще у планах є зробити із ароматної дині. Яблучні цукати поки що не вдались, робили тричі "на пробу", мабуть треба знайти тверді зимові сорти.
Тут рецепти за якими робили цукати:
- | +
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!