в принципі так, я теж так думала... тим паче, що в Редмонд 90 керамічна чаша з ручками, а тефлонова - без. Здається - що особливого всього-навсього в ручках, але зручності надає багато. Ну, як на мене. Цікаво, а в посудомийках хтось мив керамічні чаші? Як вони себе ведуть?
Любов написав:А ми редмонд принципово не купляли, бо як це російський бренд.
Багато хто придбав свою МВ ще до подій на майдані. Навряд чи зараз знайдеться людина, яка викинула з хати все, що має відношення до країни-агресора, хай і придбане тоді, коли вона ще такою не була.
я задоволена в плані тушення дуже-предуже десь писала вище, в мене мулінекс каші я готовлю приблизно на 1 раз крім гречки, то якось не користувалася хоча для баношу було б добре бо в каструлі пристає. В мене мульті стоїть в тумбочці і одна каструлька до неї то певно не така ходова але задоволена що маю
і я вже випробувлаа свою мультиварку як йогуртницю, мені все сподобалося хоч і трохи тягучий получився, і коли виливала з чаші в баночки то був не надто смачний, а коли вистояв 4 год в холодильнику ( з інструкції до мультиварки) то смак став навіть дуже класний. З варенням такий як магазинний