Глобальні оголошення!

Мультиварка

Модератор: irinka

Re: Мультиварка

Повідомлення erinaceus » 08 січня 2015, 21:37

Anka написав: Бо в цих, що від дитячого пюре, кришки з часом погано піддаються закручуванню, а готую йогурт я часто, через день)) Кришечки від баночок Гербер взагалі якісь криві :confused: :hi:

Вони взагалі не підходять для зберігання рідин, бо кришки не шільно закриваються. Мабуть тому, щоб ті пюрешки занадто довго не зберігали відкритими :ha:
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Anka » 09 січня 2015, 03:07

erinaceus написав:Вони взагалі не підходять для зберігання рідин

ну от, тоді точно треба спеціальні купити
Anka Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 5 раз.
Діти: дiвчинка- перлинка

Повідомлення Галинка 45 » 18 січня 2015, 20:56

а я не пробувала готувати йогурт. а от на пару дітям готую майже все. Ми зовзім недавно придбали мультиварку (обрали із функцією скороварки 4506 Редмонд) і я дуже шкодую, що не зробила цього раніше. помічниця на кухні №1, по перше економить мій час, не стою не стережу над плитою, а по друге готує набагато швидше нвж в каструлях))))
Особливо мені подобається як м"ясо виходить, таке ніжне і м"яке, зручно годувати малечу, так як можна обійтися без блендера
Галинка 45 Офлайн

Повідомлення Marina599 » 25 січня 2015, 17:12

Я також часто готую йогурти. Раніше готувала в чаші, але після того як купила баночки для приготування йогурту, готувати стало набагато зручніше. У мене мультя від Рейдмонд (М70). Чим мені подобається цей бренд, що в них дуже легко підібрати комплактуючі до мультиварки. Я купила собі ще одну чашу і кришку, дуже зручно, можно не перекладати їжу, а просто змінити чашу. :wink:
Marina599 Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: дiвчинка

Повідомлення Любов » 25 січня 2015, 18:55

А ми редмонд принципово не купляли, бо як це російський бренд.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Кокетка » 25 січня 2015, 21:54

У многих покупателей возникает вопрос, чья фирма Redmond. Компания Redmond Industrial Group образовалась в США в 2007 году. Ее основателями стали Алекс Главачек и Исмаэль Герли, который являлся председателем совета директоров Energy Supply Systems LTD.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

це всеж не російська компанія, якась вона закрута для російського виробництва) :wink: вона має в росії як і в китаї заводи виробники
Штаб-квартира Redmond Industrial Group располагается в небольшом городке в штате Флорида, США. Однако производственные мощности и представительства Redmond находятся не только в Америке, но и в Китае, Польше, России и ряде других Европейских стран. :yes:
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення Anka » 26 січня 2015, 01:06

Так само як і дитяче харчування - Агуша здається російська, а насправді вона є дочірнім підприємством усіма відомої Pepsi Co )))
Anka Офлайн

Тільки роззираюся

Повідомлення Anka » 26 січня 2015, 01:12

Marina599 написав:Я також часто готую йогурти. Раніше готувала в чаші, але після того як купила баночки для приготування йогурту, готувати стало набагато зручніше. У мене мультя від Рейдмонд (М70). Чим мені подобається цей бренд, що в них дуже легко підібрати комплактуючі до мультиварки. Я купила собі ще одну чашу і кришку, дуже зручно, можно не перекладати їжу, а просто змінити чашу. :wink:

а чашу яку взяли другою? я теж собі планую взяти ще одну, але от думаю, другу взяти теж керамічну чи тефлонову? Просто для різних цілей думала різні взяти, чи не варто?
Anka Офлайн

Тільки роззираюся

Повідомлення Любов » 26 січня 2015, 20:22

Кокетка написав: це всеж не російська компанія, якась вона закрута для російського виробництва) :wink: вона має в росії як і в китаї заводи виробники
Штаб-квартира Redmond Industrial Group располагается в небольшом городке в штате Флорида, США. Однако производственные мощности и представительства Redmond находятся не только в Америке, но и в Китае, Польше, России и ряде других Европейских стран. :yes:

Битва мультиварок: як російський Redmond розпочав в Україні патентну війну
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Marina599 » 26 січня 2015, 20:36

Anka написав:а чашу яку взяли другою? я теж собі планую взяти ще одну, але от думаю, другу взяти теж керамічну чи тефлонову? Просто для різних цілей думала різні взяти, чи не варто?

Я взяла керамічну, чула, що тифлон не такий довговічний. Дуже зручно, готую почерзі)
Marina599 Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: дiвчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Кухонна техніка та посуд

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей