Глобальні оголошення!



Морозильна камера та секрети заморожування

Модератор: irinka

Re: Морозильна камера та секрети заморожування

Повідомлення mariana » 13 червня 2012, 00:28

Мені в тих баночках тріскало, особливо якщо якась рідина. Заморожую завжди в пакетиках тих що для заморозки, на спайках, місця набагато менше займають ніж лоточки.
mariana Офлайн


Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 841
З нами з: 12 листопада 2010, 01:31
Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Re: Морозильна камера та секрети заморожування

Повідомлення олеся » 13 червня 2012, 22:15

А ви хтось заморожували зелену цибулю? Бо мою на грядці трохи град до землі прибив і напевне не підніметься, а жаль просто викидати... Я стару морозила,а зелену ніколи...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн


Я тут живу
 
Повідомлень: 1699
З нами з: 25 жовтня 2011, 18:52
Звідки: львів
Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Re: Морозильна камера та секрети заморожування

Повідомлення mariana » 13 червня 2012, 22:22

Я заморожувала зелену цибульку, нормально. зимою до супу чи салату супер!
mariana Офлайн


Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 841
З нами з: 12 листопада 2010, 01:31
Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Re: Морозильна камера та секрети заморожування

Повідомлення Natalinda » 13 червня 2012, 22:57

Я вище писала що морожу докупки кріп/петрушку/зелену цибульку до супів щоб була

Олеся, а для чого стару цибулю морозиш?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 10980
З нами з: 26 листопада 2009, 17:16
Звідки: Звідси)))
Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Морозильна камера та секрети заморожування

Повідомлення олеся » 13 червня 2012, 23:15

Почала морозити коли варила щось (не памятаю) і якось вийшло так що забагато нарізала цибулі, то вирішила в морозилку решту кинути, а морква почала псуватися і я її потерла і в пакетики по трохи. То коли варила суп борщ чи ще щось куди треба було і те і інше я брала морожене то набагато швидше. Менше часу на кухні... Раз зробила і на кілька разів маю...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн


Я тут живу
 
Повідомлень: 1699
З нами з: 25 жовтня 2011, 18:52
Звідки: львів
Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Re: Морозильна камера та секрети заморожування

Повідомлення олеся » 14 червня 2012, 00:30

mariana написав:Я заморожувала зелену цибульку, нормально. зимою до супу чи салату супер!

А яка вона потім на смак не сильно відрізняється якщо до салатів?
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн


Я тут живу
 
Повідомлень: 1699
З нами з: 25 жовтня 2011, 18:52
Звідки: львів
Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Re: Морозильна камера та секрети заморожування

Повідомлення Natalinda » 18 червня 2012, 15:05

гра з вогнем написав:шпинат то тушать чи варять, а зелень? :)

я вже зрозуміла шо то справа смаку.

але от цибулі мороженої, моркви., кабачків напевно ніколи не зрозумію :( тут навіть не в смаку справа. тут шось таке як відгомін поганих часів, коли було обмаль продуктів і все тягнули у нірку.
або ж просто морозилка простоює :)


Ну я от екла пиріг шпинатний, то підварювала спочатку шпинат, по рецепту писало що заморожений ще відварити треба було.
То звісно що справа смаку.
До салату мені лише кріп морожений смакує, а от до супу/борщу саме суміш.

Знаю що люди навіть хліб морозять....кожному своє....
Огірки для цікавості тре спробувати заморозити))))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 10980
З нами з: 26 листопада 2009, 17:16
Звідки: Звідси)))
Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Морозильна камера та секрети заморожування

Повідомлення гра з вогнем » 18 червня 2012, 15:08

ми морозили хліб :) до того як самі його пекти почали.
це не є смачно, але на безрибї і рак риба. я особисто не їла.

морожений шпинат відварювати не тре :) достатньо розморозити :)
в рецептах багато чого писати можуть. ще буває майонез смажать.
гра з вогнем Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 6099
З нами з: 23 листопада 2009, 17:43
Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Re: Морозильна камера та секрети заморожування

Повідомлення Natalinda » 18 червня 2012, 15:12

не смачно, то як?
він водянистий робиться певно?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 10980
З нами з: 26 листопада 2009, 17:16
Звідки: Звідси)))
Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Морозильна камера та секрети заморожування

Повідомлення гра з вогнем » 18 червня 2012, 15:15

напевно.
хліб морозили, тому що псувався швидко. особливо літом.
різали на скибки, клали в морозилку. скибку виймали і смажили у тостері.
тости виходили сносні
гра з вогнем Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 6099
З нами з: 23 листопада 2009, 17:43
Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Кухонна техніка та посуд



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей

cron