мені колись подарували "Скарлет". модель не знаю і важко подивитися, бо я нею не користуюся вже кілька років. мені дуже незручно мити її. колись вона немитою застоювалася аж до зацвітання. але задоволення від отримання соків було незрівнянне!!.. хочу знову домашніх соків, але не знаю, чи повертатися до нашої сокодавки, чи купувати іншу. цікаво - чи є сокодавки, котрі не важко чистити?. хто що скажете?
в нас кенвуд, жом виходить мокруватий(я доливаю кипячену воду і дочавлюю вручну кампотик), мені мити зручно(порівнюючи зі старою Львівкькою :omg: ), підняв бокові защолки, розклав на 4 , 3 з яких помив під проточною водою, головне ту процедуру зразу робити :clapping2:
о я теж дуже хочу соковижималку - малий доріс до сочків - а тут така пора року гарна - лиш нема чим сочків робити - буду наразі терти на терці і через марлю відтискати. але дуже-дуже хочу купити соковижималку чекаємо з Лізою від вас відгуків
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його. (Пр.14:1) Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде. (Пр.14:23)
Liljondr а ви вже п"єте сочки??? в мене мала ще до цього часу толком соків не пила - максимум - це компот.
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Щось про соковижималки мало відгуків! Ану порадьте, шоб жмих сухий був і користуватись зручно. Бо чоловік я так зрозуміла має намір купити, випитував мене яку.
Ми маємо соковижималку від Зелмер 476 модель. Купляли цього року перший раз, тому поки що немаю з чим порівняти, але задоволені дуже. Робили сік з яблук, груш, моркви і з помідорів то претензій нема. Тут можна подивитись як вона працює
flower жмих дуже добре віджатий, не сухий звичайно але не можу сказати що мокрий. Там на відео видно який жмих Менша вона і дешевша відповідно, але незнаю чи настільки добре буде віджимати. Я своєю задоволена
Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил