А як на рахунок економії ? Води стали меньше використовувати при посудомийній машині ? Світло багато мотає ? Ви збараєте посуд за весь день і тоді запускаєте ,чи запускаєте по 2 рази на день ?
Дуже хочу то чудо- машину ,вже і місце знайшла для неї, правда не велика в нас поміщається . Прийшли до нас друзі відмічати меньшенького синочка д.народж. спробувала з ними поспілкувалась на рахунок тої теми і багато хто критикує, що це зовсім не потрібна річ :шуму від неї багато, не економона , дорога в експлуатації (миюче для неї і всі прибамбаси ) . Але я всеж таки рахую ,що краще трішки потратитись на це ,аніж миття посуду буде відбирати мій дорогоцінний час у дітей. Тільки вот цікавить питання ще щодо того ,наскільки якісно вона миє? Прочитала усю темку, бачу відгуки багатьох мамаш дуже задоволених, а є ті,що не використовують. Я хочу придбати ,для щоденого користування , ане тілки по святах.
Дівчата поділіться хто які марки має ? Ви нову купляли чи б/у ? Я наприклад купляла пралку б/у привезену з Німеччени, і вже користуюсь 8 років ,тьху-тьху все ок. Думаю може так і посудомийну купити .....Що порадите? Там всеж таки техніка якісніша аніж та яку в наших магазинах продають,це моя особиста думка ....Судяси по пралці своїй,сестри, та чоловікової сестри.